- 25 Ocak 2023
- 2.244
- 1.473
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.181
Cift cekilmis hakiki kuzu kiyma canimet nasıl yicekler aklıma yatmadı hiç. kıyma gibi olup direk yutarlar belki
Benım kullandığım sıvı, memnunumTo veya sıvı mı farkediyomu
Yoğurdu sevmemiş olabilir, ben de yarım çay kaşığı yoğurt verdim bugün ilk defa ve yüzünü ekşitti istemedi, havuca devam ettimYa bu kızım ek gıdaya hazır değil galiba yani verdiğim bi kaç çay kaşığı bişi ne olduysa yoğurttan sonra oldu ağzında tutuyor yutmuyor diliyle atıyor aramı versem
Yoğurt vermiyorum zaten bugün yeşil kabak verdim yutsa tatına bakmıyorki yutmuyor ağzında bekletip tükürüyorYoğurdu sevmemiş olabilir, ben de yarım çay kaşığı yoğurt verdim bugün ilk defa ve yüzünü ekşitti istemedi, havuca devam ettim2-3 gün sonra tekrar yoğurt dene
Blw tarzı mı yapsan? Haşlayıp eline vermek? Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama video izlemek lazım. Her şeyi ağızlarına götürüyorlar ya, belki kemirir biraz.Yoğurt vermiyorum zaten bugün yeşil kabak verdim yutsa tatına bakmıyorki yutmuyor ağzında bekletip tükürüyor
Kaşıkla tekrar sokuyor musun? Benimkide havucun bir kısmını istemsizce çıkarıyor tekrar tekrar verince yutuyorYoğurt vermiyorum zaten bugün yeşil kabak verdim yutsa tatına bakmıyorki yutmuyor ağzında bekletip tükürüyor
Yoğurt başladık bizimki de tükürüp durdu ama muzu yiyor yoğurt belki ev yapımı olduğu için ekşi olabilirYa bu kızım ek gıdaya hazır değil galiba yani verdiğim bi kaç çay kaşığı bişi ne olduysa yoğurttan sonra oldu ağzında tutuyor yutmuyor diliyle atıyor aramı versem
Ben yapmayi beceremedim ortasindan cektim ama yirtildi gibi oldu bez attimBen iki aydır böyle kullanıyorum bir kere bile taşma olmadı canım, bezin yan kulakcikları dışarıdaydi değil mi?
Üzgünüm keske sende de işe yarasaydı
EvetKalıp beyaz sabun demi ?
Zaten öyle değil miydi? Benim beybimin hep öyle. Açıklık o işte.Kizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
her ay doktor kontrolünde bakılıyor sağlık ocağı da bakıyor olmazsa yarın sağlık ocağına gidin istersenizKizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
Ay degildi hep oksuyorum kanguruda kafasini ilk kez elime boyle geldiZaten öyle değil miydi? Benim beybimin hep öyle. Açıklık o işte.
Sırf bayana takilip almadimYa bu küçük bayan ve bay kitaplarından bay titrek’i okuduk bugün. Çok komikti, ne zamandır bu kadar eğlenmemiştim.
Miss kelimesini nasıl çevireceklerdi balım? Küçük hanım gösterişli? Çok güzel olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim, hiç olmazsa bay titrekSırf bayana takilip almadim
Bilemedim.Ay degildi hep oksuyorum kanguruda kafasini ilk kez elime boyle geldi
Havucu nasıl veriyorsunuz canım bende aldım bugünde yarın vereyim ben yoğurdun içine 1 çilek kaşık ucuyla pekmez ekleyip verdim bugün çok sevdiYoğurdu sevmemiş olabilir, ben de yarım çay kaşığı yoğurt verdim bugün ilk defa ve yüzünü ekşitti istemedi, havuca devam ettim2-3 gün sonra tekrar yoğurt dene
Muz kabız yapar hergun verme canımYoğurt başladık bizimki de tükürüp durdu ama muzu yiyor yoğurt belki ev yapımı olduğu için ekşi olabilir