2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya bu kızım ek gıdaya hazır değil galiba yani verdiğim bi kaç çay kaşığı bişi ne olduysa yoğurttan sonra oldu ağzında tutuyor yutmuyor diliyle atıyor aramı versem

Ya bu kızım ek gıdaya hazır değil galiba yani verdiğim bi kaç çay kaşığı bişi ne olduysa yoğurttan sonra oldu ağzında tutuyor yutmuyor diliyle atıyor aramı versem
Yoğurdu sevmemiş olabilir, ben de yarım çay kaşığı yoğurt verdim bugün ilk defa ve yüzünü ekşitti istemedi, havuca devam ettim 😅 2-3 gün sonra tekrar yoğurt dene

Yoğurt vermiyorum zaten bugün yeşil kabak verdim yutsa tatına bakmıyorki yutmuyor ağzında bekletip tükürüyor
Blw tarzı mı yapsan? Haşlayıp eline vermek? Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama video izlemek lazım. Her şeyi ağızlarına götürüyorlar ya, belki kemirir biraz.

Kizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle

Kizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
Zaten öyle değil miydi? Benim beybimin hep öyle. Açıklık o işte.

Ya bu küçük bayan ve bay kitaplarından bay titrek’i okuduk bugün. Çok komikti, ne zamandır bu kadar eğlenmemiştim.

Ö
her ay doktor kontrolünde bakılıyor sağlık ocağı da bakıyor olmazsa yarın sağlık ocağına gidin isterseniz

Yoğurdu sevmemiş olabilir, ben de yarım çay kaşığı yoğurt verdim bugün ilk defa ve yüzünü ekşitti istemedi, havuca devam ettim 😅 2-3 gün sonra tekrar yoğurt dene
Havucu nasıl veriyorsunuz canım bende aldım bugünde yarın vereyim ben yoğurdun içine 1 çilek kaşık ucuyla pekmez ekleyip verdim bugün çok sevdi😂

X