- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.664
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.141
Hangi lastik tam foto atar misun
Ben deniyorum ıkı bezdırsheilata canım sende sormuştun bunu yazdiktan sonra iki mesaj altta fotoğraflı anlatmıştım, buldunuz değil mi?
Evet kızlar deneyenler var mi yorumlari alayım
Benimki tam dönmüyor daha bende uğraşmıyorum kendi istediginde döner diyeKizlar bebekleriniz her iki yone de donebiliyor mu?
Bende deniyordum bunu ama ortadan cekmedigim için bez yirtiliyorduOrtasindan tutup cart diye cekince iki taraftan kendisi yırtılıp geliyor, hic dikkat etmeden cekilebiliyor. Koskoca bez endüstrisi yaşlı teyzeden daha iyi biliyordur tabiki ama ben fayda gördüm. Kopararak kullanmaya devam edicem
Anladım canım bismillah dedik bakalım neler yaşayacağızYok yok degil aslında, yavaş yavaş 2-3
Gunde
Bir baska
Bir sebze ekliyorsun, ben yarın da havuç vercem
Sonra ki gün patates ekliicem
3 gün boyunca aonra da kuzu eti ekliicem biraz da elma rendeliicem içine demir açısından et olunca… böyle böyle tattıra tattıra devam
Ediyorsun…
Denedim canım ben şuanlık çiş de sıkıntı yok önemli olan kaka da ne durumda olacağımızsheilata canım sende sormuştun bunu yazdiktan sonra iki mesaj altta fotoğraflı anlatmıştım, buldunuz değil mi?
Gördüm canım ama denemedim daha bu haliyle sızdırıyor benim kız gece cesaret edemedim o yüzdensheilata canım sende sormuştun bunu yazdiktan sonra iki mesaj altta fotoğraflı anlatmıştım, buldunuz değil mi?
Ben bulamadim ;/sheilata canım sende sormuştun bunu yazdiktan sonra iki mesaj altta fotoğraflı anlatmıştım, buldunuz değil mi?
Cumartesi 5. Ay bitiyo, evet her hangi bir et olur dedi, kuzu daha doğal olabilme ihtimali var o yüzden ben kuzu ilk deniicemKac aylik doktor kuzubetine onay verdi mi
et nasıl yicekler aklıma yatmadı hiç. kıyma gibi olup direk yutarlar belkiCumartesi 5. Ay bitiyo, evet her hangi bir et olur dedi, kuzu daha doğal olabilme ihtimali var o yüzden ben kuzu ilk deniicem
Kuzu etini kasapta üçkere çektireceksin bebek kıyması deyince burdaki kasaplar biliyor sonra kıymayı buzluktaki buz küplerine bastır dondur sonra poşetle her yemekte bir kalıp atacan günlük miktarını alır bana söylenen buet nasıl yicekler aklıma yatmadı hiç. kıyma gibi olup direk yutarlar belki
Oraya terfi ederse iki olan fıtığım üçler heraldeBebişi park yatağın alt kısmına terfi eden oldu mu? Kendi yataklarında yatıyorlarsa tabi
Benimki bebek arabasında yatıyor ama dönüyor artık korkuyorum. Tatilde yatağına alıştıralım dedik, boşuna taşıdığımızla kaldık. Saat başı uyanıyor yatakta yatınca.Oraya terfi ederse iki olan fıtığım üçler heralde
Ama benim park yatak derin tutup kalkana kadar üstte yatar kalkmaya başlayınca alt kademeye indireceğiz mecburen sizin evet araba riskli yatağa alıştırmalısınız benceBenimki bebek arabasında yatıyor ama dönüyor artık korkuyorum. Tatilde yatağına alıştıralım dedik, boşuna taşıdığımızla kaldık. Saat başı uyanıyor yatakta yatınca.
Yok yok, bana doktorum onu da blenderden geçirip ekliiceksin dediet nasıl yicekler aklıma yatmadı hiç. kıyma gibi olup direk yutarlar belki