2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar size bi etkinlik söyleyeyim uçan balonları kollarına ve ayaklarına bağlayın kızım çok aşırı yoruldu nefes nefese kaldı ama çok aşırı heyecan duydular ve eğlendiler 23 nisan reelse çektim çok güzel video ve fotoğraflar çıktı patlaması korkutucu olabilir bi ondan korktum fakat zaten balonların ömrü sekiz saatmiş şişiren yer söyledi sönüyormuş

Merhaba danışmak istediğim bir durum var bebeğim dün beşinci ayına girdi gayet hareketli mutlu bir bebek bu ay kontrolune gittigimizde 200 gram gibi çok düşük bir kilo alımı var doktoru derhal mama takviyesine baslamak lazım dedi 5900 gram kilosu 2800 doğmuştu ve bebegim biberon asla tutmuyor mamayi kaşıkla deniyorum dilinin altinda biriktiriyor iki mama denedim yok emzikte zaten tutmayan bir bebek. Ben hastalandim grip düzgün beslenemedim sütüm guzel geliyor ama verimi büyük ihtimal düştü napsam bilmiyorum acaba beslendiklerime ve su tuketimime dikkat edip emzirme sıklığını mi artırıp sutle mi devam etsem emen bir bebek çünkü zaten altinci ayda ek gıda baslicak bir akıl verin lütfen

Önce meme teklif edip ardından sırınga ıle mama takviye edebilirsiniz, ben 2.gunden itibaren meme +mama ıle besliyorum..
Sütün kalitesi ıcın de proteın agırlıklı beslenmelisiniz..

Önce meme teklif edip ardından sırınga ıle mama takviye edebilirsiniz, ben 2.gunden itibaren meme +mama ıle besliyorum..
Sütün kalitesi ıcın de proteın agırlıklı beslenmelisiniz..
Şırınga ile de denedik agzinda biriktirip çıkardı evet proteine ağırlık vermeye basladim dünden beri

Parmagınızı damagına degdırdınız deıl mı, sırınga da biriktirme durumu olmuyor, yutkundukca iniyor mıdeye
Degdirdik ama hani iki aylık falan olsa icirirdik simdi her şeyi algılıyor cenesini saga sola ceviriyor dilini dışarı atiyor bilerek napcagimi sasirdim memeyi tutup sütumi içiyor ama biberon siringa vs mama yok tek care benim sütümün kalitesini artirmak olcak galiba

Onu mutlaka yapın ama mama da verecekseniz eds de deneyebilirsiniz

Adi tam olarak ne ucan balon mu helyumlu olan mi

Kizlar sizin bebislerde parka vs indiginizde agac yapraklar8yla iynuyor mu bugun 23 nisan kutlamalarina gittik
Bir ara oturduk. Yanimizda da kucuk pür agaci vardi döndü onun yapraklarina uzandi elleriyle basladi oynamaya. Esimde diyor ki o kadar köyde su agac arkadasij var bu agac arkadasin var dersen normal diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…