2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canım ikizler birbirini tanıyor mu, ne tepki veriyorlar
Bu resmi az önce çektim çok duygulandım birbirine bakıyorlar ama pas vermiyorlar bir yaşına kadar birbirini görmezlikten gelecekler bir yaşından sonra ekip gibi çalışacaklarmış

Eklentiler

• IMG_1742.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 73
Bugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum

Hepsi cok biliyolar…. Bosver, bunlara uzulme, Doktor gayet iyi oldugunu söylüyo de gec

İçeriden küçük felan dediginizi duydum ama gayet sağlıklı benim bebeğim başka sorunuz varsa ben burdayken sorun arkamdan değil de.

Kızlar uyku tulumu alacam 1 tog mu alayım 1,5 tog mu baharda giydireceğim 1,5 tog sadece kısa kollu zıbınla mı giydiriyoruz ya tablosu var ama gerçekte öyle oluyor mu bilemedim

Ben oraya da baktım anlamıyorum ki çok bir tog ince gibi duruyor ama tabloya göre ince değil
1.0 TOG uyku tulumlarımız ısı geçirgenliği olan tulumlardır yani dolgulu olmadığı için soğuk olan bir odada ısıtmaz. Ilık veya sıcak odalarda ısıyı içine hapsedip bebeklerin sabit bir ısıda uyumalarını sağlar.Belli oda derecelerinde uyku tulumlarımız destek ile öneriyoruz. 20-22 derece oda ısısı sınır bir derece olduğu için uzun kollu zıbın ile öneriyoruz. 22-24 derece oda ısısında ise kısa kollu zıbın ile önersekte 22-24 derece oda ısılarında fazla destek kullanımı yani içine pijama giydirildiği zaman fazla gelecektir ve fazla geldiği için terletip üşütme yapma ihtimali yüksektir

Kızlar uyku tulumu alacam 1 tog mu alayım 1,5 tog mu baharda giydireceğim 1,5 tog sadece kısa kollu zıbınla mı giydiriyoruz ya tablosu var ama gerçekte öyle oluyor mu bilemedim
Çok kalın değil mi? Ben 0.3 almayı düşünüyorum. Kışın bile oda sıcaklığı en düşük 22-23 oluyor bizim

Osman Gönülal a biri sormuştu hikâyesinde görmüştüm. 23 24 derece için 0.3 tog yeterli olur diyor ama bilemiyorum bence de 1 tog bile ince gibi .

İçeriden uçan tekme atarak çıkabilirdin ve delirmen yadırganmazdı ağzı olan konuşuyor, takılma diyeceğim ama haklı olarak takılır insan.

Kaç kez bebek emzirmis ya bence o adam bunamis içerden çıkmak istemiyorum diyip geri çekilme canım sessiz kaldıkça ezerler

Sakın kafana takma ama içine de atma. Gülümseyerek doktoru böyle böyle diyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi dersen alaycı bir tonda bir daha yapmaya cesaret edemez diye düşünüyorum. Ben benzer bir durumda böyle yaptım bir daha hiç karışmadılar. Arkamdan saygısız deli karı demişlerdir. Umrum dışı.

Kayınpeder ne karısır gelinin sutune ne bilir yetip yetmediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…