- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 35
Ah keşke benim de sütüm yetseydi de tek süt verseydimYok canım değiştirme hiç o zaman sızma süt kesiği şeklinde kusmalar normal benim bebe sadece anne sütü alıyo ama günde 5 6 kere çıkartıyo öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keşke benim de sütüm yetseydi de tek süt verseydimYok canım değiştirme hiç o zaman sızma süt kesiği şeklinde kusmalar normal benim bebe sadece anne sütü alıyo ama günde 5 6 kere çıkartıyo öyle
Evi bol bol havalandırmak lazım. Camdaki buharlaşma da anca o şekilde azalır canim. İçerde çamaşır kurutuyorsan oda yapar kalorifere çamaşır serme seriyorsan eğerevet ben de internette öyle gördüm ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. araştırıcam bunu galiba evi daha sık ve uzun süre havalandırmam gerekiyor
Aynen bende nemi arttırmaya çalışıyorum valla. Kayserideyim ben ellerim yüzüm kış gelince kuru kuru oluyor ne kadar nemlendirsem de fayda etmiyorKızlar siz nerde yaşıyorsunuz ay o nem oranları ne ben de %25 olan nemi arttırmaya çalışayım
Oyun halısındakileri o kadar uzun tutamıyo yaa bizimki tutar gibi oluyo heyecanlanıyo vurmaya baslıyo hatta ama saçımı tuttugu gibi değilAyyy sorma ne zaman kucağıma alsam direkt saçıma yapışıyor 1 haftadır falan bizimki baya tutmaya başladı, oyun halısındaki oyuncakları tutuyor
Eheh aynısı, verem+rota ve 12. hafta bakim bu gece nasıl olacakYa bizim de aşıdan sonra oldu bağlantılı mı bilemedim 2. Ay aşılarını olduk birde sanırım12. Hafta yumuşak geçişler atagı yani kimi doktor yok böyle atak falan diyor ama bazen denk gelince insan inanıyor işte
Yavaş yavaş güçlenecekler işte o saç tutmalar, bizim ablanın saçından tuttu bi kaç kere, tam bir krizOyun halısındakileri o kadar uzun tutamıyo yaa bizimki tutar gibi oluyo heyecanlanıyo vurmaya baslıyo hatta ama saçımı tuttugu gibi değil
Ayy biz de öyleyiz ya yazın bile kuru oluyor benim vücudumAynen bende nemi arttırmaya çalışıyorum valla. Kayserideyim ben ellerim yüzüm kış gelince kuru kuru oluyor ne kadar nemlendirsem de fayda etmiyor
Kilo alımı mı azdı nasıl karar verildi ki sütün yetmediğineAh keşke benim de sütüm yetseydi de tek süt verseydim
Geçmiş olsun kalça çıkıklığını bilmiyorum ama bebe yağı önerilmiyo hiç gözenekleri tıkıyomuş mustela stelatopia ve ecowell güzelmişKızlar bugün 3 aylık kontrole gittik. Geçen ay kalça ultrasonunda sağ taraf tam oturmamış çift bez bağla demişti. Bu ay gittik geçmemiş bı aparat verdi onu kullancaz bir ayda. Çok canim sıkıldı bu durumu yaşayan veya etrafında yaşayan var mı inşallah kullanınca geçer ya. İlk kızımda da böyle olmuştu onun iki tarafta da vardı ama bir ay çift bez kullanınca gecmisti bunda geçmeyince çok moralim bozuldu. Bide cildi kuru nemlendirici kullan dedi ne önerirsiniz ben vücudunu bebek yağıyla nemlendiriyordum sadece
Bebek yağları bize yetersiz gelmişti hala kuruyordu cildi. Alerji polikliniğinde kokusuz katkısız saf vazelin önerdiler. Gerçekten de çok iyi geldi cildine.Kızlar bugün 3 aylık kontrole gittik. Geçen ay kalça ultrasonunda sağ taraf tam oturmamış çift bez bağla demişti. Bu ay gittik geçmemiş bı aparat verdi onu kullancaz bir ayda. Çok canim sıkıldı bu durumu yaşayan veya etrafında yaşayan var mı inşallah kullanınca geçer ya. İlk kızımda da böyle olmuştu onun iki tarafta da vardı ama bir ay çift bez kullanınca gecmisti bunda geçmeyince çok moralim bozuldu. Bide cildi kuru nemlendirici kullan dedi ne önerirsiniz ben vücudunu bebek yağıyla nemlendiriyordum sadece
Kesin var atak aynı şeyi ben de yaşadım 2 ay aşılarından sonra 12. HaftadaYa bizim de aşıdan sonra oldu bağlantılı mı bilemedim 2. Ay aşılarını olduk birde sanırım12. Hafta yumuşak geçişler atagı yani kimi doktor yok böyle atak falan diyor ama bazen denk gelince insan inanıyor işte
Tatlıyı azaltmak hiç etki etmiyor ye gitsin ben bir aydır süt diyeti yapıyorum hiçbir şey yemiyorum hala kusuyorBi girip biraz yazılanlara bakiyim dedim Baktım ki o ayak kokusu konuşuluyor dayanaamdım ahh ölürüm o kokuya Bizimde reflü her gün kusmuklar içindeyiz artık kendimi saldım akşamı ediyorum kustuğu tişörtle yoksa yetişmiyor kii kıyafetim (kurutma şart oldu) . Şu tatlıyı bi azaltsak belki düzelir ama yok ben çikolata abur cubur engel olamıyorum , evde yoksa hele krize giriyorumm yemem gerekiyor mutlaka. Bu sabah kahvaltım pudingti mesela
Ay ondan mı kusuyorlar dersin bende heo abur cubur yiyorumBi girip biraz yazılanlara bakiyim dedim Baktım ki o ayak kokusu konuşuluyor dayanaamdım ahh ölürüm o kokuya Bizimde reflü her gün kusmuklar içindeyiz artık kendimi saldım akşamı ediyorum kustuğu tişörtle yoksa yetişmiyor kii kıyafetim (kurutma şart oldu) . Şu tatlıyı bi azaltsak belki düzelir ama yok ben çikolata abur cubur engel olamıyorum , evde yoksa hele krize giriyorumm yemem gerekiyor mutlaka. Bu sabah kahvaltım pudingti mesela
evde aktif kullanmadığım bir oda var, orada bebeğin çamaşırlarını kurutuyorum sadece. çünkü onları balkonda kurutursam toz filan olur mutlaka. şimdi çamaşır kuruttuğum odaya nem kurutuculardan alıp deneyeceğim. inşallah işe yarar. bugün evi havalandırınca nem 57ye düştü. gece nasıl olacak bakalımEvi bol bol havalandırmak lazım. Camdaki buharlaşma da anca o şekilde azalır canim. İçerde çamaşır kurutuyorsan oda yapar kalorifere çamaşır serme seriyorsan eğer
ben neredeyse hiç abur cubur yemiyorum ama yine de kusuyordu bebeğim. belki etkilenen bebek olur ama hepsi için geçerli değil canımAy ondan mı kusuyorlar dersin bende heo abur cubur yiyorum
vazelin petrolden elde ediliyor ya bebek için zararı olmaz mı canım? belki doğal yağlardan elde edilen bi nemlendirici filan daha iyi olur. ya da bebek için özel bi vazelin mi varBebek yağları bize yetersiz gelmişti hala kuruyordu cildi. Alerji polikliniğinde kokusuz katkısız saf vazelin önerdiler. Gerçekten de çok iyi geldi cildine.
38 olunca calpol ver dedi bana. 38 e kadar cevreyi serinlet üstünü soy vs.37.4te yarım ölçek calpol verdim yaklaşık 40 dakika oldu 37.6 oldu ateşi kaç olursa hastaneye gitmemiz lazım 38 mi?