2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yoğurt ve peynirde sıkıntı yok, sütteki bir proteine alerji geliştiriyor vücut. Bir şey olmayabilir de. Mayalanınca o protein parçalanıyor sanırım. Devam sütü mama.

Kızlar bayadir giremedim nasılsınız cuma idrar testi vermiştik kızıma bugün sonuç çıktı maalesef yinelemis idrar yolu enfeksiyonu ya o kadar da temiz bakıyorum anlamıyorum nasil oluyor bu 5 gün iğne yazdı doktor

Doktor neden olur diyor?
Ben ıslak mendili elimi degirmeden acikken oraya atıyorum gibi oluyor. Orayı siliyorum pis gözükse de gözükmese de, sonra assagi dogru etrafi siliyorum. Kaka yapınca banyoda yıkıyorum. Krem fln hic sürmüyorum. Baska da yaptığım bi sey olmuyor.
Bi de belirti mi vardı, doktor mu istedi tahlili?

Canım idrar yaparken gözleri sulaniyordu acı çekiyordu belli birde hafif koku hissettim ben kendim yaptırdım kaka yapınca bende yıkıyorum ıslak mendil le temizliyorum arasını farklı altları farklı 4 5 ıslak mendil kulaniyorum ama pamuk ve su denesemmi bilmiyorum doktor bobregine bidaha bakalım iğne bitince dedi büyüme vardı karnimdayken ik ay bu yüzden yoğun bakım da yatmıştı yine

Bizimde bazen koku oluyor, cuma günü bende tahlil verdirtcem. İnşallah hemen iyilesir güzel bebiş

Kızlar golden goat mama kullanan var mı ? Benimki biberon ve mama almıyordu. Hep sorun yaşıyordum. Şimdi sadece bunu alıyor… kilomuz çok az bizim de. Bir sıkıntımız yok şu an mamadan ama kilo alımı konusunda nasıl ?

Ben dönüşümlü golden goat ve hipp kullanıyordum. 3. Ayda 300 gr almıştı. Aptamil aldım, 15 gün kontrolüne gittik, 15 günde 300 gr almış şimdi. O bitince yine golden goat açtım. Aptamil mi kilo aldırdı, yoksa o ara hastaydı, ondan mı almamıştı bilmiyorum.

Sizin sigorta ne, ne kadar?
Kaça yaptırdık hatırlamıyorum canım. Özel sağlık bayağı pahalı oluyor yatarak tamamı, ayakta %80 şeklinde ortalama 70-80 bindi en son Ocak ayında. Ama sencardı önermem allianz ya da anadolu daha iyi. Ben haklarımı kaybetmemek, kızımın da yararlanmasını sağlamak için Acıbadem sigortada kaldım bu sene. Ama seneye değiştiriyorum kısmetse.
Benim sigortam yüzde 80 karşılıyor. Sizin hepsini mi karşıladı. Allianz özel benimki.
Yok benimki de %80 karşılıyor, %20 ben ödüyorum. Sencard, acıbadem sigorta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…