- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.657
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.681
Canım ikizler birbirini tanıyor mu, ne tepki veriyorlarBenim kızımın dirseğinde oldu nemlendirici sürüyorum ama bu hafta dr kontrolumuz var gidince göstereceğim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ikizler birbirini tanıyor mu, ne tepki veriyorlarBenim kızımın dirseğinde oldu nemlendirici sürüyorum ama bu hafta dr kontrolumuz var gidince göstereceğim bende
Bu resmi az önce çektim çok duygulandım birbirine bakıyorlar ama pas vermiyorlar bir yaşına kadar birbirini görmezlikten gelecekler bir yaşından sonra ekip gibi çalışacaklarmışCanım ikizler birbirini tanıyor mu, ne tepki veriyorlar
Hepsi cok biliyolar…. Bosver, bunlara uzulme, Doktor gayet iyi oldugunu söylüyo de gecBugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum
İçeriden küçük felan dediginizi duydum ama gayet sağlıklı benim bebeğim başka sorunuz varsa ben burdayken sorun arkamdan değil de.Bugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum
Hangi marka ben de kiddzeye bakiyorumKızlar uyku tulumu alacam 1 tog mu alayım 1,5 tog mu baharda giydireceğim 1,5 tog sadece kısa kollu zıbınla mı giydiriyoruz ya tablosu var ama gerçekte öyle oluyor mu bilemedim
Biz yaptırdık geçtiğimiz hafta gece ateşi yükseldi 38 e kadar çıktı en fazla ertesi gün akşamüstü geçti 2 kere ateş düşürücü verdim huzursuzlandiginda. Çoğunlukla 37.7 civarındaydi ateşi.Kızlar 4.ay asıda ates oldu mu?
Bugun yaptırdık bız de
Ben oraya da baktım anlamıyorum ki çok bir tog ince gibi duruyor ama tabloya göre ince değilHangi marka ben de kiddzeye bakiyorum
1.0 TOG uyku tulumlarımız ısı geçirgenliği olan tulumlardır yani dolgulu olmadığı için soğuk olan bir odada ısıtmaz. Ilık veya sıcak odalarda ısıyı içine hapsedip bebeklerin sabit bir ısıda uyumalarını sağlar.Belli oda derecelerinde uyku tulumlarımız destek ile öneriyoruz. 20-22 derece oda ısısı sınır bir derece olduğu için uzun kollu zıbın ile öneriyoruz. 22-24 derece oda ısısında ise kısa kollu zıbın ile önersekte 22-24 derece oda ısılarında fazla destek kullanımı yani içine pijama giydirildiği zaman fazla gelecektir ve fazla geldiği için terletip üşütme yapma ihtimali yüksektirBen oraya da baktım anlamıyorum ki çok bir tog ince gibi duruyor ama tabloya göre ince değil
Çok kalın değil mi? Ben 0.3 almayı düşünüyorum. Kışın bile oda sıcaklığı en düşük 22-23 oluyor bizimKızlar uyku tulumu alacam 1 tog mu alayım 1,5 tog mu baharda giydireceğim 1,5 tog sadece kısa kollu zıbınla mı giydiriyoruz ya tablosu var ama gerçekte öyle oluyor mu bilemedim
Kızlar uyku tulumu alacam 1 tog mu alayım 1,5 tog mu baharda giydireceğim 1,5 tog sadece kısa kollu zıbınla mı giydiriyoruz ya tablosu var ama gerçekte öyle oluyor mu bilemedim
37.2 ydı, 10 dk sonra 37.4 oldu, ben de verdım düşürücü..Biz yaptırdık geçtiğimiz hafta gece ateşi yükseldi 38 e kadar çıktı en fazla ertesi gün akşamüstü geçti 2 kere ateş düşürücü verdim huzursuzlandiginda. Çoğunlukla 37.7 civarındaydi ateşi.
İçeriden uçan tekme atarak çıkabilirdin ve delirmen yadırganmazdı ağzı olan konuşuyor, takılma diyeceğim ama haklı olarak takılır insan.Bugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum
Kaç kez bebek emzirmis ya bence o adam bunamis içerden çıkmak istemiyorum diyip geri çekilme canım sessiz kaldıkça ezerlerBugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum
1 tog ben şimdi giydiriyorum hava 10 derece üstüne çıkmadı. Baharlık 0.5 falan olsa gerekKızlar uyku tulumu alacam 1 tog mu alayım 1,5 tog mu baharda giydireceğim 1,5 tog sadece kısa kollu zıbınla mı giydiriyoruz ya tablosu var ama gerçekte öyle oluyor mu bilemedim
Sakın kafana takma ama içine de atma. Gülümseyerek doktoru böyle böyle diyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi dersen alaycı bir tonda bir daha yapmaya cesaret edemez diye düşünüyorum. Ben benzer bir durumda böyle yaptım bir daha hiç karışmadılar. Arkamdan saygısız deli karı demişlerdir. Umrum dışı.Bugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum
Kayınpeder ne karısır gelinin sutune ne bilir yetip yetmediğiBugun dogumdan sonra ilk defa esimin ailesi bize geldi.Zaten lohusalikta da cok hos anilarimiz yok.Az once ben icerdeyken esimin babasinin “bu bebeğe annesinin sutu yetmiyor bilmem kimin çocuğu kocaman” gibi bisi söylediğini duydum.Bütün lohusaligim tekrar gözümün önüne geldi.Odadan disari çıkmak istemiyorum