- 25 Şubat 2016
- 5.922
- 10.000
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.301
Eğer 30 derecede herhangi bir leke çıkarıcı vs kullanmayacaksanız renk akmaz ama kumaşa görede değişiyo siz en iyisi bekleyin bencede nolur nolmazBen de normalde ayri yikiyorum da suan az camasir birikti, ozellikle 2 tanesinde denemek istiyorum, biri renkli biri de beyaz, beklemeye usenmistim, neyse biraz bekleyip atayim en iyisi
Benim kiz da 12 aylik olacak 3 gün sonra.ba ba ba ba diyip duruyor bu ara.babildama dönemine 6 ay gec mi girdi diyorumBenim oğlum 12.5 aylık. 10-15 kelimesi var. 6 yaşında çok geveze bir kızım var birazda ona bağlıyorum:) kitap okumayı hiç sevmiyo oğlum okuyamıyorumkelimeleri ve duyguları(üzgün-mutlu-kızgın-şaşırmış) gibi tekrar etmeye çalışıyor. Ama gün içinde tüm kelimeleri kullanıyor mu derseniz tabii ki hayır en çok gol diyor top oynamayı çok sevdiği için birde ablasının adını söylüyor sürekli. Oğlumda ilginç gelen kısım söylemesinin çok zor olduğunu düşündüğüm kelimeyi söylerken çok basit kelimeyi söyleyemiyor. Mesela aydede ağaç gibi kelimeleri varken asla su demiyor
İnan kızıma o kadar kitap okurdum çabalardım ki ama oğlumda öyle bir vaktim olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Sadece herkes gibi ekran maruziyeti olmamasına çok dikkat ediyorum o kadar. Kızım çizgi film izlerken Ege’yi odadan çıkarıyorum zaten Ege’ninde çok hevesi yok varsa yoksa priz kablo falan kurcalayayım derdinde :)Benim kiz da 12 aylik olacak 3 gün sonra.ba ba ba ba diyip duruyor bu ara.babildama dönemine 6 ay gec mi girdi diyorumvallahi o kadar cok kitap okuyoruz ki,konusmasina bir faydasi olmadi.neyi yanlis yapiyorum diye sorguluyordum bir ara,akisa biraktim artik.zamanim var anne zorlama diyor sadece genetik desem degildir,sadece cevre desen de degil,ikisinin karisimi ama nasil bir karisim.sanirim senin kizinin olmasi büyük avantaj.biz ne kadar konussak da belki de kardes kadar etkili olmuyordur
Ben de sadece 60x120 yatak var. park yatak için almıstık pek kullanmadım istersen.Hanımlar aranızda bebek eşyalarını satmayı düşünen varmı
Ana kucağı kanguru yenidoğan yatağı almayı düşünüyorum ama dolap vs baktım kimse toplu satmıyor tek tek alım yapmak gerekiyor sizde bu üçü olan satmak isteyen varmı
Teşekkür ederizBen de sadece 60x120 yatak var. park yatak için almıstık pek kullanmadım istersen.
Yenidogan yatagi dediginiz reflu yatagi miHanımlar aranızda bebek eşyalarını satmayı düşünen varmı
Ana kucağı kanguru yenidoğan yatağı almayı düşünüyorum ama dolap vs baktım kimse toplu satmıyor tek tek alım yapmak gerekiyor sizde bu üçü olan satmak isteyen varmı
Bizim bebekler ayni gun mu dogumlu acaba 27 aralik mi?Benim kiz da 12 aylik olacak 3 gün sonra.ba ba ba ba diyip duruyor bu ara.babildama dönemine 6 ay gec mi girdi diyorumvallahi o kadar cok kitap okuyoruz ki,konusmasina bir faydasi olmadi.neyi yanlis yapiyorum diye sorguluyordum bir ara,akisa biraktim artik.zamanim var anne zorlama diyor sadece genetik desem degildir,sadece cevre desen de degil,ikisinin karisimi ama nasil bir karisim.sanirim senin kizinin olmasi büyük avantaj.biz ne kadar konussak da belki de kardes kadar etkili olmuyordur
Evettt sizinde miBizim bebekler ayni gun mu dogumlu acaba 27 aralik mi?
Evet benimki erkekEvettt sizinde mi
Baby jurn gibi yataklar hem reflü hem korunaklı gibi oluyorYenidogan yatagi dediginiz reflu yatagi mi
Ay Açelya ben senin eşine de gelen gidene de çok sinir oluyorum yaBir misafirin daha sonuna yaklaşıyorum
Oğlum bir içerde bir soğukta inşallah hasta olmaz yine
İnşallah bu son olur burda misafir
Belimi kırmışlar gibi ağrıyor
ve bir sürü iş yarın beni bekliyor evi bugün silemeyince çöplük gibi oldu gene
Misafir hastası çok sosyal bir insan tek kötü yanı bu olduğu için pek seslenmiyorumAy Açelya ben senin eşine de gelen gidene de çok sinir oluyorum ya
Bende bu sekilde varBaby jurn gibi yataklar hem reflü hem korunaklı gibi oluyor