2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar doğumdan sonraki tetanoz dozunuzu oldunuz mu? Mart sonu Nisan başı yapicaz demiş ebe unuttuk herhalde sonra

Bu hafta 4 aylık olacak , 3maddeyi yapıyor ama eliyle yiyeceği ağzına götüremiyor. Diş kaşıyıcı olsun diye salatalık veriyorum mesela elinde durmuyor.
Emzigini parmagina takip çıkartıyor. Emzigini agzina sokup çıkartıyor. Eliyle emzik ver isareti yapıyor. Ama yemeği tutupta ağzina goturebilecegini hic sanmıyorum. Kocaman bir yemek fln olmali, oyuncakları gibi
Orayı anlamadim nasıl yaparlar

İşte bu söylenen altıncı aya tekabül ediyor benimkiler şuan herşeyi ağzına götürüyor oyuncak hatta yakalık kıyafetlerini ama bilinçli olarak yemek olduğunu bilerek getirmesi sanırım burda sözkonusu olan

Birde cansız desteksiz mi oturuyor yanına falan düşmeden ?

Yiyecek olduğu ayırımina varabilecegini sanmıyorum, uzun bir salatalık dilimini oyuncak mi yoksa yemek mi diye ayırt edemezler bence uzun süre, salatalığı da ilk verince agzina götürüyor ama sonra düşüruyor. Sonra elini ağzına alıyor. sonra salatalığı geri veriyorum geri agzina götürüyor. Ağzını hizalayip bulamıyor gözüne yüzüne değiyor, yine düşüyor.
Cansız destekte tamamen rahatca kendi oturuyor. Oyuncağıyla oynuyor, bacağını kendine çekiyor. Bi tarafa oyuncağı düştüğünde o tarafa egilip bakıyor. Kendi başına desteksiz oturamaz suan

Komşuma minik kaplar gönderdim
Bebeğime keçi sütü
Keçi yoğurdu ve keçi peyniri yapıp gönderecek
yumurta ve patateside veriyorlardı zaten
ilk bir sene süt vermeyin diyorlar ama devam sütü verebilirsini diyorlar bu nasıl iş acaba paket süt olur mama olur ama doğal süt olmaz ilginç ozaman hepsini neden yasaklamıyorlar ben anlayamıyorum
bir instagram sayfasına baktım ek gıdayla ilgili süt vermeyin de ne oluyorsa olsun yazacaklar azkalsın tek dertleri süt vermeyin devam sütü verin azıcık bilgi paylaşsan ne olurdu yani

Devam sütü dedıgı bızım mama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…