- 8 Mart 2022
- 451
- 488
- 27
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.521
Henüz yapmıyor benimki 6 aylık gibi yaptıklarını hatırlıyorum yeğenlerimden sanki. Altını alırken ya da bacakları çıplak kalınca baya baya kaldırıp yüzüne doğru getiriyor ama henüz tutmadı ve ağzına götürmediKızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Benim bebeğim ayaklarını tutup kendine çekip yan dönüyor. Ağzına kadar ulaşmadı. Bacakları çıplakken yapıyor daha çok. Bacaklarına dokunuyor bakıyor şaşırıyor.Kızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Tekini tutuyo ama agzina goturmuyor henuzKızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Biz keşfedemedik kilodan mı hantallıktanmı nedir ağzına götüremiyor bacakları elleyip kavrıyor sadeceKızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Giydiği kırmızı elbise pekıSu surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu
6 cocuga birden nasil bakilir ki?
Ilk gunlerinin storylerini falan atmis saclar masali makyajli kahvalti hazirliyorKendi ilk sabahimi hatirladim aci aci guldum
Formülünü bilen varsa bizede yazsın nasıl okadar çocuğa birden bakılabiliyorSu surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu
Ilk gunlerinin storylerini falan atmis saclar masali makyajli kahvalti hazirliyorKendi ilk sabahimi hatirladim aci aci guldum
Tekini tutuyo ama agzina goturmuyor henuz
Benım kız bacaklarını elleyemiyor bıle hıcBiz keşfedemedik kilodan mı hantallıktanmı nedir ağzına götüremiyor bacakları elleyip kavrıyor sadece
Aynı sürekli bacağını kaldırıyor belini döndürüyor resmen bu şekilde hareket etmek hosuna gidiyo L şeklinde gidiyorBenim bebeğim ayaklarını tutup kendine çekip yan dönüyor. Ağzına kadar ulaşmadı. Bacakları çıplakken yapıyor daha çok. Bacaklarına dokunuyor bakıyor şaşırıyor.
Adı neydi bi bakmak istedim adını hatırlamıyorumSu surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu
Benim de keşfetime düşmüş demin elbisesini görünce altıma ettim dndndn. Çocuk sevgisinden falan değil instagram için doğuruyor çocukları o ya. Sosyal medyanın geldiği galib korkunçluğunun yürüyen örneği o hesap.Giydiği kırmızı elbise pekı
Ben 2 numara büyük terliğimle hastaneden cıktım
Su surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu
KesınlıkleBenim de keşfetime düşmüş demin elbisesini görünce altıma ettim dndndn. Çocuk sevgisinden falan değil instagram için doğuruyor çocukları o ya. Sosyal medyanın geldiği galib korkunçluğunun yürüyen örneği o hesap.
Henüz değil ama geçen gün şaşkınlıkla kaldırdığı ayaklarına bakıyorduKızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Geçen gün eşime dedim, ben senin bebikle harika fotolarını çekiyorum, ama benimkiler ise ponçik bebik ve hizmetçi katya gibi… şu an bile yıkanması gereken saçlarım, kusmuklu ve salyalı tshirtümle çay içiyorum ve bu benim 3 ayın sonunda toparlamış halim. İnfluencer ayakları bize gelmez maalesef gerçek hayat bu değil.Su surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu
Yaaa bişey dıyım mı benım de esımın cok hos fotoları videoları var, cunku ben guzel cekıyorum, esım bı foto cekiyo, bakmadan silesim geliyor, açısı, ısıgı berbat.. Tamm sac bas kaymis, kıloyu soylemıyorum zaten.. Ama dogru teknikle bır ıkı guzel foto cekse..Henüz değil ama geçen gün şaşkınlıkla kaldırdığı ayaklarına bakıyorduşimdi ayaklarını yere basıp kendini ittiriyor yatarak geri geri gidiyor
Geçen gün eşime dedim, ben senin bebikle harika fotolarını çekiyorum, ama benimkiler ise ponçik bebik ve hizmetçi katya gibi… şu an bile yıkanması gereken saçlarım, kusmuklu ve salyalı tshirtümle çay içiyorum ve bu benim 3 ayın sonunda toparlamış halim. İnfluencer ayakları bize gelmez maalesef gerçek hayat bu değil.
Ya vallahi bütün kocalar mı aynı. Photoshop falan mı öğrensek ki naapsakYaaa bişey dıyım mı benım de esımın cok hos fotoları videoları var, cunku ben guzel cekıyorum, esım bı foto cekiyo, bakmadan silesim geliyor, açısı, ısıgı berbat.. Tamm sac bas kaymis, kıloyu soylemıyorum zaten.. Ama dogru teknikle bır ıkı guzel foto cekse..Kızım ılerde anne bu hal ne dıyecek kesın..
Bende o durumdayım bir çocuğum var işlerim zor yetişiyor birde bu beyhude hayatı video ya çektiğimi düşünüyorum da çok iş yinede tebrik edilesi bir güçleri var tayyargilde dahilHenüz değil ama geçen gün şaşkınlıkla kaldırdığı ayaklarına bakıyorduşimdi ayaklarını yere basıp kendini ittiriyor yatarak geri geri gidiyor
Geçen gün eşime dedim, ben senin bebikle harika fotolarını çekiyorum, ama benimkiler ise ponçik bebik ve hizmetçi katya gibi… şu an bile yıkanması gereken saçlarım, kusmuklu ve salyalı tshirtümle çay içiyorum ve bu benim 3 ayın sonunda toparlamış halim. İnfluencer ayakları bize gelmez maalesef gerçek hayat bu değil.
Henüz değil ama geçen gün şaşkınlıkla kaldırdığı ayaklarına bakıyorduşimdi ayaklarını yere basıp kendini ittiriyor yatarak geri geri gidiyor
Adı neydi bi bakmak istedim adını hatırlamıyorum
Formülünü bilen varsa bizede yazsın nasıl okadar çocuğa birden bakılabiliyor
Bende isterim çok çocuğum olsun
Ben hep diyorum senı kursa yollayım dıye, kabul de etmıyor kotu cektıgınıYa vallahi bütün kocalar mı aynı. Photoshop falan mı öğrensek ki naapsak