2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Su surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu😳😳😳😳
6 cocuga birden nasil bakilir ki?
Ilk gunlerinin storylerini falan atmis saclar masali makyajli kahvalti hazirliyor😅Kendi ilk sabahimi hatirladim aci aci guldum😅😅😅😅
İşte bunlar hep para 😂

Bayramda oğlumun kasık aralarında kaşıntı fark ettim baktım bu hafta sürekli anne beni yıka dedi yıkadım aklıma kedilere tuttu alerjisi depreşti geliyordu hep dün halam bu uyuz oldu gibi deyince panik atağım tuttu ne yapacazçok zorlu bi süreçmiş okudukça mideme ağrılar girmeye başladı pazartesi doktora gidecez bebeğe ya geçerse diye düşünmekten uyuyamıyorum 😞

Bizdeki durum tam olarak bu 😅
Her boobs are always out
Ya les gibiyim ya ustum kusmuklu ya sacim deli topuzu hep boyle.Bazen ustum basim giyili sacim yapili oluyor onda da ya bebegik huysuzlaniyi foto cekemiyoruz ya da esim cok kotu cekmis oluyo😅
Gecen bikac tane bastiralim da eve koyalim dedim baktim hic yok dogru duzgun fotograf..

Ben bastırdım yenıdogan cekımıni ıyıkı yaptırmısım diyorum en azından ordan kurtarıyorum..onun dısında duzgun foto yok🫤 6.ay cekımı de yaptırmayı dusunuyorum valla

Ben bastırdım yenıdogan cekımıni ıyıkı yaptırmısım diyorum en azından ordan kurtarıyorum..onun dısında duzgun foto yok🫤 6.ay cekımı de yaptırmayı dusunuyorum valla
Bizim hastanede cekilenler var sadece.Ben sarilik yuzunden yaptiramadim yenidogan cekimi.Gerci sonradan senden öğrenmiştim photoshop yapiyolarmis bebeklere😅
6.ay cekimi güzel fikir..Ooff ne cok isterdim fotograftan cok iyi anlayan koca😅

Bizim hastanede cekilenler var sadece.Ben sarilik yuzunden yaptiramadim yenidogan cekimi.Gerci sonradan senden öğrenmiştim photoshop yapiyolarmis bebeklere😅
6.ay cekimi güzel fikir..Ooff ne cok isterdim fotograftan cok iyi anlayan koca😅
Ben de 30 gunluk cektırdım yuzundekı sarılık gıtsın dıye beklemıstım, rezıl olmustum cekım de kıpır kıpır
Bu arada 1 yas cekımıni de yurumeye baslamadan cekıyorlarmıs😃

Bence cok mumkun degil ya bakiciyla falan da olmaz her bebegin birebir anne baba ilgisine ihtiyaci var..Bi sekilde ihmal edilir bence cocuklar hepsine o ilgiyi gösterebilmek cok zor.Eskiden yapiyormus insanlar 10 cocuk falan da cocuklar kendi kendine buyuyomus.Gercekten ilgilenerek cok cocuk cok zor bisi..
Ben iki çoçukla kafayı kırdım ve yetersizlik hissi oluştu doktora gittim ne anlattıysam lustral verdi insanlar nasıl yapıyor nasıl bakıyor tam anlamıyla nasıl yetiyor

Kızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Ya vallahi bütün kocalar mı aynı. Photoshop falan mı öğrensek ki naapsak
Ay sadece koca değil yaaaa , yanımızdaki ikinci kisi herhalde. Annem fotoğraf çerçevesine beni alsa ona bile sevinicem o kadar berbat cekiyor. Ben sürekli annem ve kızımın fotoğraflarini cekiyorum. Bide otururken ay çok güzel duruyosunuz kimildamayn hemen cekicem flnn diyorum . Anneme diyorum ki ya biz hic mi guzel durmuyoruz bide sen söyle, yok
Bayramda oğlumun kasık aralarında kaşıntı fark ettim baktım bu hafta sürekli anne beni yıka dedi yıkadım aklıma kedilere tuttu alerjisi depreşti geliyordu hep dün halam bu uyuz oldu gibi deyince panik atağım tuttu ne yapacazçok zorlu bi süreçmiş okudukça mideme ağrılar girmeye başladı pazartesi doktora gidecez bebeğe ya geçerse diye düşünmekten uyuyamıyorum 😞
Canım zor bi süreç diye duydum bende, mecbur karantina uygula, yardım edecek bi yakının var mi cok yakın onu çağır, çocukların bakımını ayirsaniz , inşallah cok kısa sürede kurtulursunuz
Bende bunu düşündüm arkadaşımın bebeği çıtı pıtı çok esnek
Benim kızın poposu her dakka havada, yere koyunca arka arka gidiyor aşırı hareketli, az kilo aldıysa benim kız spor yapıyor o yüzden dicem doktora😅
Ben iki çoçukla kafayı kırdım ve yetersizlik hissi oluştu doktora gittim ne anlattıysam lustral verdi insanlar nasıl yapıyor nasıl bakıyor tam anlamıyla nasıl yetiyor
Emziren anne kullanabiliyor mu ya psikolojik ilaç bana da bi mutluluk hapı yazsalar

Benim kızın poposu her dakka havada, yere koyunca arka arka gidiyor aşırı hareketli, az kilo aldıysa benim kız spor yapıyor o yüzden dicem doktora😅

Emziren anne kullanabiliyor mu ya psikolojik ilaç bana da bi mutluluk hapı yazsalar
Bana verdi lustral geçmiyormuş önce yarım al bi hafta sonra bir tane alırsın dedi korkma süte geçmiyor dedi ben anlattım rahatladım ilacıda almadım zaten takıntılıyım bide ilacı içip kafaya takarım geçti mi geçmedi mi diye ama dediği daha mutlu uykuları düzenli az takıntılı bi hayatım olacakmış ama emziriyorum eser miktarda geçer süte bebeğe zararı yok demişti kocamdan da gizli gittim okadar para ona versem oda sabaha kadar beni dinlermiş aklı sıra dalga geçip espiri yapıyo

Bana verdi lustral geçmiyormuş önce yarım al bi hafta sonra bir tane alırsın dedi korkma süte geçmiyor dedi ben anlattım rahatladım ilacıda almadım zaten takıntılıyım bide ilacı içip kafaya takarım geçti mi geçmedi mi diye ama dediği daha mutlu uykuları düzenli az takıntılı bi hayatım olacakmış ama emziriyorum eser miktarda geçer süte bebeğe zararı yok demişti kocamdan da gizli gittim okadar para ona versem oda sabaha kadar beni dinlermiş aklı sıra dalga geçip espiri yapıyo
Bilmesinler zaten yoksa ilk kavgada zaten senin psikolojin bozuk diyolar. Hatta benim ex akli dengesi yerinde değil diye yazmış boşanma dilekcesine 😅

Bilmesinler zaten yoksa ilk kavgada zaten senin psikolojin bozuk diyolar. Hatta benim ex akli dengesi yerinde değil diye yazmış boşanma dilekcesine 😅
Benimki geçen diyor psikiyatriye gidince yazılı delil oluyormuş boşanmaya bi sinirlendim zaten psikiyatriye gerçek hastaların hasta ettikleri gider gerçek hastalar bana bişey yok diye ortada dolanır dedim 😞 Bu arada doktor iki kitap önerdi sanki zamanım varmış gibi ama belki zamanı olan okumak isteyen olursa Mükemmel annelik beni teğet geçti diğeride sınırlar diye

Benimki geçen diyor psikiyatriye gidince yazılı delil oluyormuş boşanmaya bi sinirlendim zaten psikiyatriye gerçek hastaların hasta ettikleri gider gerçek hastalar bana bişey yok diye ortada dolanır dedim 😞 Bu arada doktor iki kitap önerdi sanki zamanım varmış gibi ama belki zamanı olan okumak isteyen olursa Mükemmel annelik beni teğet geçti diğeride sınırlar diye
Biz iliski terapistine gitmiştik, ben biliyodum yan cizecegini, benim zamanim yok sen bul psikologu dedim, şöyle mükemmel böyle harika diye uzman klinik psikolog diye buldu. 2.seanstan itibaren hatalarını söyleyince, bu kadın diye seni tutuyo dedi 😅iliskimiz bozuluyo buna gitmeyelim dedi 😅

Tamam erkege gidelim istedigini yeniden bul dedim, sorunun onda olduğunu anladığı için gitmedi bidaha, senin psikolojik sorunlarina daha fazla para harcayamam dedi 😅

Kizlar fotograf konusunda o kadar haklisiniz ki fotolarda hep pejmürde cikiyorum sacim basim daginik ne ara duzgun giyinebilirim ki sırtım zaten surekli yorgun agriyor yuzum düşük koca aksam eve gelecrk de yardim edecek de yiruldum yaa canlari sag olsun da emaan napiyim

Seninkine söyle canım evet yazılı delil olur ama psikolojini onun bozduğuna ilişkin delil olur yani onun aleyhine olur 😉 psikolojini bozduğu için bir de tazminat öder, aklını başına alsın 🤓

Fotoğraf da burda. İbreti alem olsun. Kimse şişmanım demesin benden sonra.

Eklentiler

• 5a6427d2-38f0-4968-ab2d-e2e608a63a5d.jpeg
    5a6427d2-38f0-4968-ab2d-e2e608a63a5d.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 68
X