2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
S sunshine__ canım senin bebis mi kakayı zor yapıyordu? dünden beri kaka yapmadı cok huzursuz.Zeytinyağı verdim kustu, banyoda karnını ovdum, masaj yaptım, fön tuttum işe yaramadı, başka tavsiyen var mı?
Bir günden bişey olmaz acele etme
Büyüyorlar
Benimki günde 4 yaparken 5 günde 1e düşürdü
Bende hayır diyemiyorum sınırlarımı koruyamıyorum herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum ve kararlarımda manipüle oluyorum psikiyatriye gittim özel hastaneye ikibin verdim ama bayağı dinledi beni terapi gibiydi
Neler anlattı neler tavsiye etti?
Kaç dakika sürdü
İki binde iyiymiş

Yüz üstü sıkı sıkı tutunuyorlar artık bizde de öyle oldu sonra sırt üstündeyken yana dönmeye başladı

Yok canım normal bebisler hepsi peş peşe gidiyor, kimi en başta kimi en sonda ağır kanlıdır belki
Sen spor hareketleri yaptırıyor musun?
Sabah akşam spor ve tumy tıme yapıyoruz
Arkadaşımın bebeği maşallah 1 saat tumy tıme yapıp kendi başına dönüyor bazen ilerliyor sürünerek çok hareketli maşallah
Ben oğlumu koyuyorum patates çuvalı gibi kıpırdamıyor zaten bende kaldırıp hoplatamıyorum taşıyamadığım için

Önceki gün sağlık ocağından köye geldiler
Biz gidemedik arabamız sanayideydi
Çok dik bir yokuş var buraya kadar gelmediler üç aile aşağı indik
Neden yukarı gelmiyorsunuz bunca insanı aşağı da bekliyorsunuz dedim acelemiz var işimiz var dediler
Arabanın içinde aşı yaptılar
Ha sabah bizi çağırmayıda unutmuşlar okadar aramama rağmen
tarttılar üç kilo geldi bebek boyunu da yanlış ölçtü böylemi yapılır dedim ben sapma payını hesapladım dedi
Persentile bakalım dedim şimdi bakamayız dedi heralde devlet bilgilerini istedim 🙄
Sonra o yokuşu bir saatte zor çıktım sürüne sürüne iki gündür bacaklarım felaket ağrıyor
Bunları şikayet etsem yeridir

Sabah akşam spor ve tumy tıme yapıyoruz
Arkadaşımın bebeği maşallah 1 saat tumy tıme yapıp kendi başına dönüyor bazen ilerliyor sürünerek çok hareketli maşallah
Ben oğlumu koyuyorum patates çuvalı gibi kıpırdamıyor zaten bende kaldırıp hoplatamıyorum taşıyamadığım için
Ne kadar kaliyor yuzustu

Arkadaşlar merhaba, mart grubundan geliyorum bebeğim 33 günlük. Ben her öğün iki meme 15'er dakika mı yoksa her öğünde tek meme mi vermem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin sütüm azalsın istemiyorum, çok zor emmeyi öğrendik, eğer tek meme verirsem 3 ay sonunda süt azalır diyorlar siz nasıl yaptınız? ☹️

Arkadaşlar merhaba, mart grubundan geliyorum bebeğim 33 günlük. Ben her öğün iki meme 15'er dakika mı yoksa her öğünde tek meme mi vermem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin sütüm azalsın istemiyorum, çok zor emmeyi öğrendik, eğer tek meme verirsem 3 ay sonunda süt azalır diyorlar siz nasıl yaptınız? ☹️
Hayirli olsun, saglicakla büyüsün 🧿🙏🏽 her ikisini de vermen gerekiyo sonra en son verdiginle tekrar baslaman gerekiyo 🌹

Başlangıçta Her iki memeyi ver demişti bana danışman ilerde tek memeye ilerleyebilirsin doyma durumuna göre dedi
Sen şuan ne zaman isterse ver sürekli emzir sütün azalmayacak aksine her geçen gün artacak bunu aklına getirme
Sırayla gitmen yeterli olur inşallah sürekli emzirmen gerektiği için sırayla gittiğin sürece sütün azalacağını sanmıyorum

Hayirli olsun, saglicakla büyüsün 🧿🙏🏽 her ikisini de vermen gerekiyo sonra en son verdiginle tekrar baslaman gerekiyo 🌹

Başlangıçta Her iki memeyi ver demişti bana danışman ilerde tek memeye ilerleyebilirsin doyma durumuna göre dedi
Sen şuan ne zaman isterse ver sürekli emzir sütün azalmayacak aksine her geçen gün artacak bunu aklına getirme
Sırayla gitmen yeterli olur inşallah sürekli emzirmen gerektiği için sırayla gittiğin sürece sütün azalacağını sanmıyorum
Çok çok teşekkürler cevaplarınız için sağ olun🙏🏻

Ek veya katı gıda dosyasını açmaya geldim şöyle bir yazı okudum aslında aklımdan geçenleri bu diyetisyen yazmıştı
Tamda böyle düşünüyordum ama dayanak arıyordum kumsariyle de konuşmuştuk
Bende tadımlara başlama kararı aldım
Sadece tanıda bakacağız bir süre
Osman gönülalın 4 kuralından 3 ü de bizde mevcut sadece birinden emin değilim

Eklentiler

• IMG_9938.png
    IMG_9938.png
    332,5 KB · Görüntüleme: 51
Ek veya katı gıda dosyasını açmaya geldim şöyle bir yazı okudum aslında aklımdan geçenleri bu diyetisyen yazmıştı
Canım nedir o 4 kural?

Kizlar annesutü alan bebekler bikac gün kaka yapmazsa normal biliyorum ama kızım cok huzursuz çatlicak sanki uyuyamiyo . Bi şeye başlamak için erken gibi de kısa süreli bi şeye ihtiyacım var. Zeytinyağı niye işe yaramadı anlamadım kusup çıkartiyor herhalde karnı o kadar dolu ki

Kizlar annesutü alan bebekler bikac gün kaka yapmazsa normal biliyorum ama kızım cok huzursuz çatlicak sanki uyuyamiyo . Bi şeye başlamak için erken gibi de kısa süreli bi şeye ihtiyacım var. Zeytinyağı niye işe yaramadı anlamadım kusup çıkartiyor herhalde karnı o kadar dolu ki
Zeytinyağını ben verince etkisini görmedim de alttan sürünce işe yaramıştı son çare onu deneyebilirsin ilaç kullanmak istemezsen

Sen duramıcaksın belli başla madem 5 olmus ztn 6ya da az kalmış. Tadım bir çay kaşığı kadar öneriliyor. Başlayınca göreceksin minicik kırıntı kadar yicegi on kere agzindan çıkartıyor. Agziyla akıyor. Midesine gitmiyor bile. Benim düşüncem farklı tatlar olduğunu farklı dokuları bilsin

1-Mama sandalyesinde desteksiz oturabilme
2-Kilosunun Doğum kilosunun iki katına çıkmış olması
3-Eliyle yiyeceği ağzına götürebilmesi
4-Yemek yemeye istekli olması ağzını açması
Bunlar olması lazım dinlediğim kadarıyla
Buna hazir misin biz degiliz ve doktorumuz 5.ay ek gidayi konusacagiz dedi. Ayrixa arkadasim 6.ayda bebek agzini acmiyordu eşiyle karsisinda yemek yedi gostererek oyle agzini acmaya basladi

X