2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Henüz yapmıyor benimki 6 aylık gibi yaptıklarını hatırlıyorum yeğenlerimden sanki. Altını alırken ya da bacakları çıplak kalınca baya baya kaldırıp yüzüne doğru getiriyor ama henüz tutmadı ve ağzına götürmedi

Kızlar bebekleriniz ayaklarını keşfettimi ayağını ağzına doğru götürüyor veya tutuyor mu ?
Benim bebeğim ayaklarını tutup kendine çekip yan dönüyor. Ağzına kadar ulaşmadı. Bacakları çıplakken yapıyor daha çok. Bacaklarına dokunuyor bakıyor şaşırıyor.

Su surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu😳😳😳😳
6 cocuga birden nasil bakilir ki?
Ilk gunlerinin storylerini falan atmis saclar masali makyajli kahvalti hazirliyor😅Kendi ilk sabahimi hatirladim aci aci guldum😅😅😅😅
Giydiği kırmızı elbise pekı 😂
Ben 2 numara büyük terliğimle hastaneden cıktım 😂

Su surekli cocuk doguran influencer var ya herkesin kesfetine dusuyodur..6. Cocugunu dogurmus sanirim 90 dogumlu😳😳😳😳
Ilk gunlerinin storylerini falan atmis saclar masali makyajli kahvalti hazirliyor😅Kendi ilk sabahimi hatirladim aci aci guldum😅😅😅😅
Formülünü bilen varsa bizede yazsın nasıl okadar çocuğa birden bakılabiliyor
Bende isterim çok çocuğum olsun

Benim bebeğim ayaklarını tutup kendine çekip yan dönüyor. Ağzına kadar ulaşmadı. Bacakları çıplakken yapıyor daha çok. Bacaklarına dokunuyor bakıyor şaşırıyor.
Aynı sürekli bacağını kaldırıyor belini döndürüyor resmen bu şekilde hareket etmek hosuna gidiyo L şeklinde gidiyor 😅

Adı neydi bi bakmak istedim adını hatırlamıyorum

Giydiği kırmızı elbise pekı 😂
Ben 2 numara büyük terliğimle hastaneden cıktım

😂
Benim de keşfetime düşmüş demin elbisesini görünce altıma ettim dndndn. Çocuk sevgisinden falan değil instagram için doğuruyor çocukları o ya. Sosyal medyanın geldiği galib korkunçluğunun yürüyen örneği o hesap.

Benim de keşfetime düşmüş demin elbisesini görünce altıma ettim dndndn. Çocuk sevgisinden falan değil instagram için doğuruyor çocukları o ya. Sosyal medyanın geldiği galib korkunçluğunun yürüyen örneği o hesap.
Kesınlıkle 👌🏻
Bı de paylasımlarının ıngılızcesını de yazıyor, tıklanma ıcın hep.. Halbukı ceviri yapıyo ınstgram
Cok sevdıgım yılların sanatcılarının o kadar takıpcısı yok

Henüz değil ama geçen gün şaşkınlıkla kaldırdığı ayaklarına bakıyordu 😂 şimdi ayaklarını yere basıp kendini ittiriyor yatarak geri geri gidiyor
Geçen gün eşime dedim, ben senin bebikle harika fotolarını çekiyorum, ama benimkiler ise ponçik bebik ve hizmetçi katya gibi… şu an bile yıkanması gereken saçlarım, kusmuklu ve salyalı tshirtümle çay içiyorum ve bu benim 3 ayın sonunda toparlamış halim. İnfluencer ayakları bize gelmez maalesef gerçek hayat bu değil.

Henüz değil ama geçen gün şaşkınlıkla kaldırdığı ayaklarına bakıyordu 😂 şimdi ayaklarını yere basıp kendini ittiriyor yatarak geri geri gidiyor

Geçen gün eşime dedim, ben senin bebikle harika fotolarını çekiyorum, ama benimkiler ise ponçik bebik ve hizmetçi katya gibi… şu an bile yıkanması gereken saçlarım, kusmuklu ve salyalı tshirtümle çay içiyorum ve bu benim 3 ayın sonunda toparlamış halim. İnfluencer ayakları bize gelmez maalesef gerçek hayat bu değil.
Yaaa bişey dıyım mı benım de esımın cok hos fotoları videoları var, cunku ben guzel cekıyorum, esım bı foto cekiyo, bakmadan silesim geliyor, açısı, ısıgı berbat.. Tamm sac bas kaymis, kıloyu soylemıyorum zaten.. Ama dogru teknikle bır ıkı guzel foto cekse..😔Kızım ılerde anne bu hal ne dıyecek kesın..

Yaaa bişey dıyım mı benım de esımın cok hos fotoları videoları var, cunku ben guzel cekıyorum, esım bı foto cekiyo, bakmadan silesim geliyor, açısı, ısıgı berbat.. Tamm sac bas kaymis, kıloyu soylemıyorum zaten.. Ama dogru teknikle bır ıkı guzel foto cekse..😔Kızım ılerde anne bu hal ne dıyecek kesın..
Ya vallahi bütün kocalar mı aynı. Photoshop falan mı öğrensek ki naapsak

Bende o durumdayım bir çocuğum var işlerim zor yetişiyor birde bu beyhude hayatı video ya çektiğimi düşünüyorum da çok iş yinede tebrik edilesi bir güçleri var tayyargilde dahil

Bizdeki durum tam olarak bu 😅
Her boobs are always out
Ya les gibiyim ya ustum kusmuklu ya sacim deli topuzu hep boyle.Bazen ustum basim giyili sacim yapili oluyor onda da ya bebegik huysuzlaniyi foto cekemiyoruz ya da esim cok kotu cekmis oluyo😅
Gecen bikac tane bastiralim da eve koyalim dedim baktim hic yok dogru duzgun fotograf..

Formülünü bilen varsa bizede yazsın nasıl okadar çocuğa birden bakılabiliyor
Bende isterim çok çocuğum olsun

Bence cok mumkun degil ya bakiciyla falan da olmaz her bebegin birebir anne baba ilgisine ihtiyaci var..Bi sekilde ihmal edilir bence cocuklar hepsine o ilgiyi gösterebilmek cok zor.Eskiden yapiyormus insanlar 10 cocuk falan da cocuklar kendi kendine buyuyomus.Gercekten ilgilenerek cok cocuk cok zor bisi..

X