2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bende bazen yastıkla bazen düz yatıyorum
Kafası yastığın üstünde duruyor mu?
Benim kizla cift kişilik yatağın en soluna yatıyoruz o beni dürte dürte yanıma geliyor, uyandığımda en sagda en ucta yatiyor oluyorum, yirmi cmlik yerde ya resmen, bir lobum dışarda yatıyorum 😅
Sonra tam biberonla mayışınca taa en başa geri götürüyorum sabaha kadar böyleyiz 😅

Kafası yastığın üstünde duruyor mu?
Benim kizla cift kişilik yatağın en soluna yatıyoruz o beni dürte dürte yanıma geliyor, uyandığımda en sagda en ucta yatiyor oluyorum, yirmi cmlik yerde ya resmen, bir lobum dışarda yatıyorum 😅
Sonra tam biberonla mayışınca taa en başa geri götürüyorum sabaha kadar böyleyiz 😅
Yattığımız silikon yastıklar varya onun ortasına gömülüyor beline kadar yatırıyorum sadece kafa değil bi sıkıntı olmuyır

Benim de sabah leke oldu ama simdi hic birsey yok..Tam da bu hafta yazmistim regl oldunuz mu diye icime doğmuş herhalde 😅😅
Bi taraftan hic ozlemedim kendisini bi taraftan da olsun duzene girsin istiyorum
Bakalım benım devamı gelecek mı, sımdı lavaboya kalktım bısey yoktu, olsun artık ama, karnımdaki sıslık de gıder, malum carsamba gunu diyete basladım 😊

Yattığımız silikon yastıklar varya onun ortasına gömülüyor beline kadar yatırıyorum sadece kafa değil bi sıkıntı olmuyır
Sert yatakta yatması gerekiyor diye hatırlıyorum. Omurgası için. Gündüz ayakta sallamayla uyumuşsa senin yaptığın gibi yatıyor benimki de.

Hanımlar ya bu 4. Ay ayağı mıdır uyku gerilemesi midir, dişten midir? Çıldıracağım resmen. Zaten gündüz uykularımız yok denecek kadar az gece bari az da olsa uyurdu günlerdir o da yok yatırıyorum hemen çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor geri uyutuyorum biraz uyuyor sonra kıpır kıpır geri kalkıyoruz sabahta sanki uykusunu almış gece mışıl mışıl uyumuş gibi 5.30 6 da kalkmaz mı? Belki 20 sefer kalktı gece dün gecede aynı. Allahım diyorum geçer mi bu günler. Başım çatlıyor ağrıdan 🤦🏼‍♀️

Bebeğim uykusunda aşırı hareket etmeye başladı. Tam yatırıyorum kollarını bacaklarını savurmaya başlıyo ve kendini uyandırıyor. Hiç rahat edemiyor gibi neden acaba? Sonra memeye alıyorum o şekilde dalıyor. Dün gece 3e kadar ben yatağına koydum o çılgın hareketlerle uyandı sonra başa sardık. Bir de bir kolunda 2 tane kabarcık çıkmış pütürlü. Doktor nemlendir dedi. Acaba onlar kaşıntı mı yapıyor ama uyanıkken rahat?? Anlayamadım gerçekten uykudaki hareketlilik sebebini
Uyku gerilemesiyle alakalı olabilir o sorunu bende yaşadım şimdi biraz daha iyi durumdayız uyanık gibi hareket edip kafa sallıyırdu

Hanımlar ya bu 4. Ay ayağı mıdır uyku gerilemesi midir, dişten midir? Çıldıracağım resmen. Zaten gündüz uykularımız yok denecek kadar az gece bari az da olsa uyurdu günlerdir o da yok yatırıyorum hemen çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor geri uyutuyorum biraz uyuyor sonra kıpır kıpır geri kalkıyoruz sabahta sanki uykusunu almış gece mışıl mışıl uyumuş gibi 5.30 6 da kalkmaz mı? Belki 20 sefer kalktı gece dün gecede aynı. Allahım diyorum geçer mi bu günler. Başım çatlıyor ağrıdan 🤦🏼‍♀️
Bir buçuk aydır öyleyiz biz gece uykusu berbat gündüz altı saat uyuyan bebeğim on dk ondk saçma sapan bir uyku düzenine girdi arada düzeliyor geri bozuluyor gece felaket ama sanki yanına alarm kurmuşuz sürekli ağlayarak kalkıyor dörtten beri uyanığız şimdide ağzında meme olursa sadece uyuyabiliyor bebeğim artık kendi başına uyuyabilme yeteneğini kaybetti

Bir buçuk aydır öyleyiz biz gece uykusu berbat gündüz altı saat uyuyan bebeğim on dk ondk saçma sapan bir uyku düzenine girdi arada düzeliyor geri bozuluyor gece felaket ama sanki yanına alarm kurmuşuz sürekli ağlayarak kalkıyor dörtten beri uyanığız şimdide ağzında meme olursa sadece uyuyabiliyor bebeğim artık kendi başına uyuyabilme yeteneğini kaybetti
İnşallah geçicidir bu günler ya da gerçekten dinlenememek öyle zor ki bu sefer uyanıkken ne yaptıracağımı şaşırıyorum enerjim olmuyor keyfim olmuyor Allah yardımcımız olsun 🥺

X