- 25 Ocak 2023
- 2.213
- 1.420
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.061
Evet dogumundan itibaren gittigimiz cok dikkatli sehirde bircok doktorun tani koyamadigi tanilari koyan avm vs gibi yerlerde söyleşi yapan bir doktor. Sık beslenmenin zararlarini onun aynen cumleleriyle yazmistim. Sen icine hangisi siniyorsa onu uygularsin. Bizimki gizli reflu. Sinsi oluyor dedi. Ve 4 aylik bebegin zaten 2 saatte bir beslenme zamani gecti.internette reflü önleme için araştırıyorum, az ve sık yesinler yazıyor. Senin cok ve zamanla yesin diyen doktorunun refluden haberi var mı? Bende cok yesinki 3 4 saat dursun diye biraz uğraştım o yüzden reflü coştu bence, daha iyiydik sanki biz
2. Ayda falan yapıyordu şimdi bayağı belirgin olunca dikkatimi çekti ben de araştırdım ama net bir şey yok. Yakında doktora gidersek sorarım. Sağolasın canımBnm bebiş daha ufak ken bir aylıkken fln sadece tek bacağını diğerine göre daha fazla hareket ettirir vururdu şimdi ikisinide aynı oranda hareket ettiriyor o dönem baya kafaya takmıştım hatta araştırdım fln zamanla kendi bıraktı şimdi aynı sağ sol ikisinide eşit kullanıyor biz gaz masajı yaparken bisiklet hareketini çok yaptık blkide oda etkili olmuş olabilir
Valla ben de bilmiyorum canım. Ay olarak belirtilenlerden aldım ama dar oldu iade ettimKaç numara alıyoruz ki ben onu bile bilmiyorum
Canim Dün Ben çocuk doktoruna gittim ve doktor bana illa anne sütü vermem için zorladı gibi bişi oldu, anlattım çok şey denediğimi ve o da dedi ki, anneanne babaanne gibi insanlarda bile geliyor zamanla, bebek aç olunca alır memeni ve beslenme sondasıyla emzir dedi göğsünü uyarsın filan… onu da denedim dedim çoğalmadı sütüm 1 aydır emmiyo istemiyor vs dedim, doktorda aç kalınca mecbur alacak filan dedi… Ama benden geçti artık damla bile sütüm gelmiyo… Eğer sondayla denemediysen bir de öyle dene?Valla isyandayım artık niye sütüm yok diyeoturup ağlıcam. 1 saat ağladı mememde olsa içecek uyucak işte en son verdim mamayı artık rahatladı. Üzülüyorum ya emiyor çaba harcıyor ama boşuna
EVet her gün yürüyüşe çıkıyoruz biz. İlk başlarda hep uyuyordu şimdi o huyu da değişti arabanın içinde bana baka baka yürüyoruz
Kızlar size iki sorum olacak
1- Junoyu hala kullanıyor musunuz? Ben park yatağa mı geçsem artık diyorum, park yatakla gelen yatağı sevmedim. Yeni yatak alıcam. Ama hangi marka hangi çeşit bilmiyorum yataklarınızın linkini atabilir misiniz, tavsiyelerinize açığım.
2- Bir de ben kızıma hiç ayakkabı almadım. Nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Sütün yok değil düşünmemeye çalış olduğu kadar alsın doymadıysa mama verirsinValla isyandayım artık niye sütüm yok diyeoturup ağlıcam. 1 saat ağladı mememde olsa içecek uyucak işte en son verdim mamayı artık rahatladı. Üzülüyorum ya emiyor çaba harcıyor ama boşuna
Benim bebişi pamuk gibi yapıyor iyice yedirirsem eğer yedirmezsem iyi gelmiyor pek
Katı gıdayla ilgili bişey söyledimiCanim Dün Ben çocuk doktoruna gittim ve doktor bana illa anne sütü vermem için zorladı gibi bişi oldu, anlattım çok şey denediğimi ve o da dedi ki, anneanne babaanne gibi insanlarda bile geliyor zamanla, bebek aç olunca alır memeni ve beslenme sondasıyla emzir dedi göğsünü uyarsın filan… onu da denedim dedim çoğalmadı sütüm 1 aydır emmiyo istemiyor vs dedim, doktorda aç kalınca mecbur alacak filan dedi… Ama benden geçti artık damla bile sütüm gelmiyo… Eğer sondayla denemediysen bir de öyle dene?
Mustela ın masaj yagını kullanıyorum ben de, cok hosuna gıdıyor masajBenim bebişi pamuk gibi yapıyor iyice yedirirsem eğer yedirmezsem iyi gelmiyor pek
Nerdeyse 2 ay olacak sondayla veriyorum maalesef artmadı ebe de tamamen düşünce yapımdan kaynaklı olduğunu söylüyorCanim Dün Ben çocuk doktoruna gittim ve doktor bana illa anne sütü vermem için zorladı gibi bişi oldu, anlattım çok şey denediğimi ve o da dedi ki, anneanne babaanne gibi insanlarda bile geliyor zamanla, bebek aç olunca alır memeni ve beslenme sondasıyla emzir dedi göğsünü uyarsın filan… onu da denedim dedim çoğalmadı sütüm 1 aydır emmiyo istemiyor vs dedim, doktorda aç kalınca mecbur alacak filan dedi… Ama benden geçti artık damla bile sütüm gelmiyo… Eğer sondayla denemediysen bir de öyle dene?
Ne güzel olmuş o ben de deneyeyimBiz bu etkinligi sevdik
Bebiş nasıl duruyor canım karın üstü mu oynuyor, sen mi tutuyorsun?Biz bu etkinligi sevdik
Geçen yine konusuldu ilk defa yaptım alışık olmayınca kızımda garipsediMustela ın masaj yagını kullanıyorum ben de, cok hosuna gıdıyor masaj
Ben geçen hafta doktora götürdügumde oturtma omurgası zarar görür dedi. Sanırım 6aya kadar demiştiBebeklerinizi oturtmaya basladiniz mi?
Minik oturak aldık ama henuz kutusundan cikarmadim 4.5 aylik uzereyiz vakti gelmiş degil mi
Ben ılk banyosundan berı yapıyorum, suyu ve masajı cok sevıyor, ama giyinmekten nefret ediyorBebiş nasıl duruyor canım karın üstü mu oynuyor, sen mi tutuyorsun?
Geçen yine konusuldu ilk defa yaptım alışık olmayınca kızımda garipsedi
Ben geçen hafta doktora götürdügumde oturtma omurgası zarar görür dedi. Sanırım 6aya kadar demişti
Evet sadece Mama verdigim icin 1 hafta 10 güne yogurt ve meyve suyuyla baslayin dedi ama ben yogurt ve haslanmis havuc patatesle basliicam cünkü tatli bisi baslayinca bebekler secici oluyo…Almanyadan bir arkadasimin basladigi gibi yapcamKatı gıdayla ilgili bişey söyledimi
Yabanci Doktorlarda kendileri hazir olunca otursun diyo yoksa emeklemeye gec gecebiliyorlarmis…Bebiş nasıl duruyor canım karın üstü mu oynuyor, sen mi tutuyorsun?
Geçen yine konusuldu ilk defa yaptım alışık olmayınca kızımda garipsedi
Ben geçen hafta doktora götürdügumde oturtma omurgası zarar görür dedi. Sanırım 6aya kadar demişti
Ben 3 ay randevusunda sordum destekli oturtayım mı diye yok henüz erken sonraki ay bakıcaz, destekli oturmaya başlicaz duruma göre dedi. Senin de 5. Aya az kalmış sorup oturt bence doktora ya da mesaj olarak atıp sor için rahat etsin. Bana yere bastırma da dedi onu da sormuştum.Bebeklerinizi oturtmaya basladiniz mi?
Minik oturak aldık ama henuz kutusundan cikarmadim 4.5 aylik uzereyiz vakti gelmiş degil mi