2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Evet dogumundan itibaren gittigimiz cok dikkatli sehirde bircok doktorun tani koyamadigi tanilari koyan avm vs gibi yerlerde söyleşi yapan bir doktor. Sık beslenmenin zararlarini onun aynen cumleleriyle yazmistim. Sen icine hangisi siniyorsa onu uygularsin. Bizimki gizli reflu. Sinsi oluyor dedi. Ve 4 aylik bebegin zaten 2 saatte bir beslenme zamani gecti.

2. Ayda falan yapıyordu şimdi bayağı belirgin olunca dikkatimi çekti ben de araştırdım ama net bir şey yok. Yakında doktora gidersek sorarım. Sağolasın canım

Valla isyandayım artık niye sütüm yok diye oturup ağlıcam. 1 saat ağladı mememde olsa içecek uyucak işte en son verdim mamayı artık rahatladı. Üzülüyorum ya emiyor çaba harcıyor ama boşuna
Canim Dün Ben çocuk doktoruna gittim ve doktor bana illa anne sütü vermem için zorladı gibi bişi oldu, anlattım çok şey denediğimi ve o da dedi ki, anneanne babaanne gibi insanlarda bile geliyor zamanla, bebek aç olunca alır memeni ve beslenme sondasıyla emzir dedi göğsünü uyarsın filan… onu da denedim dedim çoğalmadı sütüm 1 aydır emmiyo istemiyor vs dedim, doktorda aç kalınca mecbur alacak filan dedi… Ama benden geçti artık damla bile sütüm gelmiyo… Eğer sondayla denemediysen bir de öyle dene?

2.aydan beri kullanmiyoruz Junoyu.Park yatak icine yatastan ayrica yatak almistim ama bi gun onda yatiyorsa 5 gun yanimda yatiyor
Ayakkabi ben de hic almadim.Sonucta yuruyunce ihtiyacimiz olacak diye dusunuyorum.Kac aylikken yuruyecegi ve o zaman ayak numarasinin kac olacagi belirsiz.Zamani gelince alirizSacma hamilelik alisverislerim sonrası lazim olmadan bisi almamaya calisiyorum

Valla isyandayım artık niye sütüm yok diye oturup ağlıcam. 1 saat ağladı mememde olsa içecek uyucak işte en son verdim mamayı artık rahatladı. Üzülüyorum ya emiyor çaba harcıyor ama boşuna
Sütün yok değil düşünmemeye çalış olduğu kadar alsın doymadıysa mama verirsin
Canını sıkıp bunu zihninde yer ettirme aklına getirmemeye çalış karnı doydumu doydu ona odaklan böyle düşününce daha kötü oluyor umursamamak süte iyi gelebiliyor
Birde bu mamalar da bağımlılık yapabiliyor
Benim beneğim bağımlıydı tokda olsa mama diye yırtınırmış biz aç sanarmışız
Açlıktan değil mama istediğinden ağlarmış bebeğim
O üreticileri bildiği gibi yapsın Allah kim bilir içine ne koydular da böyle oldu

Son düzenleme:
Katı gıdayla ilgili bişey söyledimi

Kızlar çok soğuk bir yerde değilseniz şu an ayakkabıya ihtiyaçları yok. Hatta dikkat ettim ayakları çıplakken çok mutlu, onlara ulaşmaya çalışıyor, yakalıyor, ağzına sokuyor. Patikli alt giydiğinde bu hareketleri pek yapmıyor.
Genelde bir yaş civarı yürür bebekler ama yürümeyebilir de. O zaman ayak numaraları 17-19 gibi oluyor.
Şık olması için giydirebilirsiniz tabi. Ben yaz gelse de mümkün olduğunca çıplak takılsın diye bakıyorum

Nerdeyse 2 ay olacak sondayla veriyorum maalesef artmadı ebe de tamamen düşünce yapımdan kaynaklı olduğunu söylüyor

Biz bu etkinligi sevdik
Bebiş nasıl duruyor canım karın üstü mu oynuyor, sen mi tutuyorsun?
Mustela ın masaj yagını kullanıyorum ben de, cok hosuna gıdıyor masaj
Geçen yine konusuldu ilk defa yaptım alışık olmayınca kızımda garipsedi

Bebeklerinizi oturtmaya basladiniz mi?
Minik oturak aldık ama henuz kutusundan cikarmadim 4.5 aylik uzereyiz vakti gelmiş degil mi
Ben geçen hafta doktora götürdügumde oturtma omurgası zarar görür dedi. Sanırım 6aya kadar demişti

Ben ılk banyosundan berı yapıyorum, suyu ve masajı cok sevıyor, ama giyinmekten nefret ediyor

Yabanci Doktorlarda kendileri hazir olunca otursun diyo yoksa emeklemeye gec gecebiliyorlarmis…

Bebeklerinizi oturtmaya basladiniz mi?
Minik oturak aldık ama henuz kutusundan cikarmadim 4.5 aylik uzereyiz vakti gelmiş degil mi
Ben 3 ay randevusunda sordum destekli oturtayım mı diye yok henüz erken sonraki ay bakıcaz, destekli oturmaya başlicaz duruma göre dedi. Senin de 5. Aya az kalmış sorup oturt bence doktora ya da mesaj olarak atıp sor için rahat etsin. Bana yere bastırma da dedi onu da sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…