- 25 Ocak 2023
- 2.212
- 1.416
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.081
DEgisiklik oldu gunde 1 kere yaptiririm artik ben deNe güzel olmuş o ben de deneyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DEgisiklik oldu gunde 1 kere yaptiririm artik ben deNe güzel olmuş o ben de deneyeyim
Yrde minder var onun onune battaniyeyi rulo yaptim elleriyle uzanacak yakinliga borcami kpydumnasıl duruyor canım karın üstü mu oynuyor, sen mi tutuyorsun
5 aylikken kontrol var 29 nisanda o zaman cansiz destekle oturabilir mi bebegi gorup desin doktor onu bekliyorum link var miBebeklerinizi oturtmaya basladiniz mi?
Minik oturak aldık ama henuz kutusundan cikarmadim 4.5 aylik uzereyiz vakti gelmiş degil mi
Kilitli posetlere bezelye koyanı görmüştüm, emzırme yastıgına yuzustu yatırıp bebek oynuyordu, bezelye zamanı yaklasıyor onu denıcem ben
Bayramda kuma bastırdım çıplak ayakla o kadar hoşuna gitti ki ama su soğuktu ayağını sokamadık denize. Psikolog arkadaşım bir tabağa nohut, fasulye, mercimek koy, çıplak ayakla bassın dedi. Değişik kumaş ve yüzeylere de basması önemliymiş duyu bütünlemesi için.Biz bu etkinligi sevdik
A tamam deneyeyimBayramda kuma bastırdım çıplak ayakla o kadar hoşuna gitti ki ama su soğuktu ayağını sokamadık denize. Psikolog arkadaşım bir tabağa nohut, fasulye, mercimek koy, çıplak ayakla bassın dedi. Değişik kumaş ve yüzeylere de basması önemliymiş duyu bütünlemesi için.
merhaba benim de tansiyonum doğumdan sonra hep o civarlarda 16-15/10 çıkıyor emziriyorum diye doktor ilaç yazmayım tuzu kes dedi ama çok tuzlu da tüketmiyorum aslında ne yapacağımı bilmiyorum doğum sonrası depresyona da girdim neden olmuş acaba sizde eskiden hiç tansiyon sorunum da yoktu siz ne yaptınızRaporum da bayram sonrası bitiyor kardiyolojiden tansiyon ile ilgili verirmi ya aslında şubatta gittiğimde verecekti ben analık iznindeydim dinlenmelisin vs demişti çünkü bir gün holter taktım 16-15/10 civarında idi şimdide ara ara yine çıkıyor ama maksat rapor almak tabii işe dönen var mı
Zamanla düzeliyor çünkü yaşantın rutine ve düzene girdiğinde benim şuan çok yorgunken çıkıyor uykusuzluk ve yorgunluk tetikliyor benimkini ben çıkınca limonlu su içiyorum yapabileceğim başka birşey yok maalesefmerhaba benim de tansiyonum doğumdan sonra hep o civarlarda 16-15/10 çıkıyor emziriyorum diye doktor ilaç yazmayım tuzu kes dedi ama çok tuzlu da tüketmiyorum aslında ne yapacağımı bilmiyorum doğum sonrası depresyona da girdim neden olmuş acaba sizde eskiden hiç tansiyon sorunum da yoktu siz ne yaptınız
ilaç kullanıyor musunuz doktor ne dedi size benim 40 gün oldu doğum yapalı sürekli yüksek sizin de mi öyleydiZamanla düzeliyor çünkü yaşantın rutine ve düzene girdiğinde benim şuan çok yorgunken çıkıyor uykusuzluk ve yorgunluk tetikliyor benimkini ben çıkınca limonlu su içiyorum yapabileceğim başka birşey yok maalesef
Yoğurdun kesilirse lor yapıp onu da yedirebilirsin. Elde ettiğin peynir altı suyuyla da sebzelerini haşlayabilirsin.Evet sadece Mama verdigim icin 1 hafta 10 güne yogurt ve meyve suyuyla baslayin dedi ama ben yogurt ve haslanmis havuc patatesle basliicam cünkü tatli bisi baslayinca bebekler secici oluyo…Almanyadan bir arkadasimin basladigi gibi yapcam
Bayramda kuma bastırdım çıplak ayakla o kadar hoşuna gitti ki ama su soğuktu ayağını sokamadık denize. Psikolog arkadaşım bir tabağa nohut, fasulye, mercimek koy, çıplak ayakla bassın dedi. Değişik kumaş ve yüzeylere de basması önemliymiş duyu bütünlemesi için.
Yüzünü kaşıyor olabilir canım, bizim kaşında konak varken yapıyordu buldu yüzeylereBebeğim yüzünü meme me bastırıyor çekiyor sağa sola çeviriyor başını ama gülerek yapmıyor oyun mu oluyor acaba bu
Bide bazen yemek için kavga ediyor bizimle
Zaten yemeye düşkün bir bebe heleki karşısında yemek yiyelim kendimi de ona karşı kerç ediyormuş gibi hissediyorum vermeyince
Ben sormuştum geçen cumartesi, tatile gidicez güneş kremi ne kullanayım diye. Şu an için krem kullanma, öğlen vakti direk güneşe çıkarma, sabah ve öğleden sonra güneş alsın dedi. Yaz için önericem güneş kremi dedi söylemedi şimdi ama biz Alaçatı’ya gitmiştik oranın güneşi ile Antalya güneşli bir olmaz bi de beben açık tenli sanırım mutlaka kullan bir şeylerKızlar yakında doktora gidecek olanlar güneş kremi hakkında fikir alabilir misiniz, full korumaya çalıştım her yerini ama yüzü kızarmış güneşten bir de 3bucukta gittiğimiz halde, mustela sürdüm banyodan sonra ama yeterli gelir mi emin olamadım hassas bi teni var gibi beyaz tenli
Benim iki buçuk ay hep yüksekti şimdi ara ara çıkıyor ben ekg çektirdim kalbimede bakıldı usg gibi bi cihazla orda bi sorun görülmedi . Doktor kendi manuel makine ile iki kolumdan da ayrı ayrı ölçtü ordada 17 civarında idi. bir gün de holter takılı kaldı hamileliğimdede bu durum yoktu daha öncede olmayınca ve kan tahlilleri ile böbrek değerlerine ve karaciğer enzimlerine baktı onlarda temiz çıkınca ayrıca emzirincede ilaç yazma taraftarı değilim içinde bulunduğun kaotik durumu yönetmelisin dedi eşimede dinlenmeli ve sen daha çok yardım etmelisin dedi öyle gönderdiilaç kullanıyor musunuz doktor ne dedi size benim 40 gün oldu doğum yapalı sürekli yüksek sizin de mi öyleydi
Bende sorucağım bayram sonrası çünkü hafta sonu yazlığa gittik anlayışsız kocam bi bebeği gezdlrdi şapkasız beş dakika dışarda saat iki civarı idi geldiki bebek kıpkırmızı sinirlendim benimkilerde beyaz çok yani Antalya gibi olmasa da izmir de yaşıyorum bende şu aralar da çok sıcakKızlar yakında doktora gidecek olanlar güneş kremi hakkında fikir alabilir misiniz, full korumaya çalıştım her yerini ama yüzü kızarmış güneşten bir de 3bucukta gittiğimiz halde, mustela sürdüm banyodan sonra ama yeterli gelir mi emin olamadım hassas bi teni var gibi beyaz tenli
5 aylikken kontrol var 29 nisanda o zaman cansiz destekle oturabilir mi bebegi gorup desin doktor onu bekliyorum link var mi
çok teşekkür ederim birebir aynı süreçteyiz inşallah ikimizinde düzelir keşke eşimle öyle konuşsaydı yine şanslıyız ki hamileliğimizde olmadıBenim iki buçuk ay hep yüksekti şimdi ara ara çıkıyor ben ekg çektirdim kalbimede bakıldı usg gibi bi cihazla orda bi sorun görülmedi . Doktor kendi manuel makine ile iki kolumdan da ayrı ayrı ölçtü ordada 17 civarında idi. bir gün de holter takılı kaldı hamileliğimdede bu durum yoktu daha öncede olmayınca ve kan tahlilleri ile böbrek değerlerine ve karaciğer enzimlerine baktı onlarda temiz çıkınca ayrıca emzirincede ilaç yazma taraftarı değilim içinde bulunduğun kaotik durumu yönetmelisin dedi eşimede dinlenmeli ve sen daha çok yardım etmelisin dedi öyle gönderdi
Osman gonulal cansiz destekle oturabilmesi icin 5.ay dedi. Yani biz canli destegiz onun icin suan. Ek gidaya gecebilmesi icin mama sandalyesinde asla saga sola vs devrilmeyecek devrilmeden oturabiliyorsa ek gidaya hazirdir dedi.Kumsari Kirmizimartenicka
Ben Mamas&Papas aldim.Bunlarla destekli oturmus oluyor aslında 5.ay kontrolunde sorayim..Bu arada bunun uzerinde +3 ay yaziyor..Yabanci kaynaklarda genelde 4.ay icerisinde destekli oturtmaya baslandigini okuyorum.Osman Gonulal da sanki benzer birsey soyluyor.6 ay bence gec destekli oturma icin.6.ayda ek gidaya basliyor cogu bebek.Ek gidanin on sartlarindan birisi oturmak o nedenle biraz oncesinde mama sandalyesi gibi destekli oturmayi ogrenmis olmali diye dusunuyorum..Bilemiyorum kafalar karisik her ay yeni gundem
Mamas & Papas Mamas Papas Baby Snug Eucalyptus Oyun Tepsili Bebek Oturağı
Birakma bence cok zorlanmiyorsan..Eds yi bıraktım artık kızlar