- 2 Ağustos 2021
- 5.379
- 5.121
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.101
Alıştı artık canım memeyi pek emdiğini düşünmüyorum çekiyor gibi borudan direktBirakma bence cok zorlanmiyorsan..
Sutunu cok artirmiyorsa bile azaltmiyor oyle dusun.Surekli gogsun uyarılıyor cunku
Biraz geç gördüm bakmadım buraya bizim park yatağımiz 70x110 daha sonra kullanmak için çok uygun olacağını sanmıyorum. Bazı büyüyebilen yatakların küçük ölçüsü bu şekilde 70x110 oluyor diye biliyorum ama 3 4 yaş sonrası kullanım için uygun olur mu bakmak lazım. Ben odasına yatağını Montessori şeklinde almayı düşünüyorum 1 yaş sonrası kullanmak için. O tarz yataklarda Büyük oluyor bayağı 90x 200 falan.Park yataktan normal yatağa geçince de kullanabilir miyiz ki bu yatakları ona göre karar vericem, ölçüsünü kaça kaç aldın, bir de normal yatak alınca ölçüsü kaç oluyor acaba
Kııız daha ne rutin bozulmalar olacak, bakmışsın 2 saat sonra cin gibi kalkmış, geri uyumuyor, o zaman yaptırırsın banyosunu.Kızlar bebeğim uyudu kaldırutini bozuldu. Normalde banyo yapıp uyuması gerekiyordu napcamı bilemedim, bir sıkıntı olur mu ya
Kızlar bebeğim uyudu kaldırutini bozuldu. Normalde banyo yapıp uyuması gerekiyordu napcamı bilemedim, bir sıkıntı olur mu ya
Alıştı artık canım memeyi pek emdiğini düşünmüyorum çekiyor gibi borudan direkt
Yaklaşık 2 ay oldu canım ebe destekli gidiyorum bırakıyorum diye sordum bırak dedi ebe de. Bakalım neler bekliyor bizi normal vericem artık memeyiAmac aslinda gigsun uyarilmasi ya birudan icerken bile boru senin göğsüne yapisiksa gogsun uyariliyordur.Ben hep eds ile vermistim mamayi cok gicik ve yorucu bi is biliyorum ama faydasini da gordum ben acikcasi
Ne güzel bilgiler bunlar, cok tesekkür ederim CanimYoğurdun kesilirse lor yapıp onu da yedirebilirsin. Elde ettiğin peynir altı suyuyla da sebzelerini haşlayabilirsin.
Geçmiş olsun. Doktor maske takıp kucağına al diyor ama ben sürdürülebilir bulmadım. Emzirdiğinde sütünden geçen antikorlar bebeği hastalığa karşı güçlendirir. Doğal aşı.Kızlar hasta olmuşum sanırım burnum akarak boynum tutulmuş şekilde uyandım. Böyle durumlarda bebeğimizi emziriyoruz demi?
Geçmiş olsun canım evet emzirebiliyorsun ama maske takabilirsin belki bugün tedbir amaçlı.Kızlar hasta olmuşum sanırım burnum akarak boynum tutulmuş şekilde uyandım. Böyle durumlarda bebeğimizi emziriyoruz demi?
Thylolhot içebilir miyim ki tedbir amaçlıGeçmiş olsun canım evet emzirebiliyorsun ama maske takabilirsin belki bugün tedbir amaçlı.
Yok canım emziren anneler onu kullanamıyor canım bolca limonlu maydonoz yemeye çalış.Thylolhot içebilir miyim ki tedbir amaçlı
Bize hemşire 1 gün yaptırmayın dedi daha yeni bir saat önce yaptırdım 4. Ay aşısınıKızlar 4. Ay aşısından sonra banyo yaptırabiliyor muyuz
Limonlu ballı tarçınlı çay yaptımYok canım emziren anneler onu kullanamıyor canım bolca limonlu maydonoz yemeye çalış.
Toz zencefilin varsa ondan da kat çayına bir tatlı kaşığı, soğuk algınlığına, kırgınlığa bire bir.Limonlu ballı tarçınlı çay yaptım
Doktora sordum ben uyandırma dedi, eğer seninki de 3 aylık ve daha büyükse uyandırmana gerek yok 7-8 saat uyuyabiliyorlar, acıkınca kendileri uyanıyor. Sadece aç ve sinirli ve tahammülsüz oluyorlarBir bayram geçirdik ki akıllara zarar herkeste aynıymış durum öpmeyin demekten bıktım elleri sürekli ağzında ellerini ellemeyin öpmeyin demekten yoruldum uyutmaya her getirdiğimde bi ağız mendili ıslatıp el ve yanaklarını sürekli sildim. Birde ben bi kenara bırakıyorum ya görümcem ya kayınvalide ısrarla kucağa alıyor çocuk sürekli kucaklarda yogrulmaktan sürekli kusup durdu hiç kusmayan yavrum.bebeğim artık nasıl yorulmuşsa dün gece 9 buçukta bi uyudu sabah 5 buçuktu uyandı ilk defa böyle bişey başıma geldi hiç emmeden uyanmadan sabah oldu panik oldum uyandırıp emzirecektim eşim bırak uyusun yoruldu kucaklarda cocuk dedi diye ellemedim