-
- Konu Sahibi sunshine__
7. Hafta net gözüküyor diye biliyorum 6+3 6+4 gözükebilir canım yorumlara bakıyorum 5.haftalarda da gören var göremeyen de kişiden kişiye baya değişiklik gösteriyorBenim bayrama denk geliyor iki üç gün önce gitsem görülür mü sizce
Ben de çok heyecanlıyım bayramdan önce kalbi duysam, keseyi görsem ki herkese rahatça söylesem istiyorummBenim bayrama denk geliyor iki üç gün önce gitsem görülür mü sizce
Anladım canım haftaya doktor belki tahmini birşey söyler7. Hafta net gözüküyor diye biliyorum 6+3 6+4 gözükebilir canım yorumlara bakıyorum 5.haftalarda da gören var göremeyen de kişiden kişiye baya değişiklik gösteriyor
5+6 oluyor benim. Aynen canım bayramda güzel olur bu haberi vermekBen de çok heyecanlıyım bayramdan önce kalbi duysam, keseyi görsem ki herkese rahatça söylesem istiyorummbayram arifesinde biz 5+4 olucaz inşallah. Siz?
Canım benim 5+6 oluyor pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekAnladım canım haftaya doktor belki tahmini birşey söyler
Kaç çıktı canım acabaAile hekimim yapmış tsh yüksek çıkmış benim kadın doğuma yönlendirdi biraz araştırma yaptım hamilelikte olabiliyormuş tabu doktor ne dicek bakalım
5.94 çıktı. üst sınır 4.2Kav
Kaç çıktı canım acaba
Erken gebelik testi alma kaset test al adet günü yap marka farketmez genel de varsa çıkıyor. Sonra iki güne bir Koyuluk takibi yapmak gerekiyor. Bazen testler de silik çıkıyor ama adet oluyoruz ya yalancı pozitif gösteriyor yada o an için pozitif amaa kimyasal gebelik ler de adet geliyor canım.Ben geçen ay yaptım bi tanesinde silik çıkınca sormak istedim teşekkür ediyorum cevabın için
Benim de 4.66 çıktı ama üst sınır 5,5 kendim yaptırdım doktora gideceğim bugün kese için büyük ihtimalle troid ilacı başlatacak sen de ihmal etme zeka geriliği ve boy kısalığı yapıyormuş5.94 çıktı. üst sınır 4.2
Hayırlı olsun canım öncelikle benim de 28 Mart'ta adet olmam gerekiyordu aynı gibi bugün doktora gideceğimMerhaba kızlar bende aranıza katıldım. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bat tarihim 27 marttı. 28-29 Martta test yaptığım da negatifti. 29 martta silik çizgi 30 martta da net hamilelik çizgisi gördüm. Henüz kan testi vermedim.Muhtemelen geç döllenme oldu. Yurtdışındayım randevuları ileri tarihli alabiliyoruz malesef. Gidince doğrudan ultrasona giricem.Bende durumlar böyle . Sizler nasılsınız? bebeği kesede göreniniz var mı?
Bazen keseden bağımsız kanama alanı oluşuyor. Büyük ihtimalle porogestoron verecek su iç ve dinlen diyecektir. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınKanama olduğu gün ilk kez kan verdim 307 di iki gün sonra 1043 oldu pazartesi özel hastaneye gidicem inşallah.
Pazartesi günü gel dedi doktor görürüz o yüzden bir umut yükseliş olmuştur çarşamba verdim kan 600; çıkmıştı pazartesi günü yükseliş ilaki olur görürüm inşallah bebeğimiCanım 600 de kese görülmez benim 4+6 da vajinal ultrasondan çok küçük şekilde görüldü o da beta 2800lerdeydi en erken 6 gün sonra gidersen görülür o da bir ihtimal ben çok erken yumurtladigim için görüldü diye tahmin ediyorum
Tiroit hastalığı testte mi belli oluyor acaba yoksa septomlarını yaşıyor musunuzBenim de 4.66 çıktı ama üst sınır 5,5 kendim yaptırdım doktora gideceğim bugün kese için büyük ihtimalle troid ilacı başlatacak sen de ihmal etme zeka geriliği ve boy kısalığı yapıyormuş
Yaşnız değilsiniz ben yurtdışındayım ve bugün 6+1 oldum aha kese için bile çağırmadılar ilin ilginç tarafı kadın doğumcuya dahi gidemedim.burda işler aile hekimliğinde olurmuş yani tüm kan testlerine bakıldı ve ben kadın doğumcuya sevk edildim ve kadın soğumcu beni arayıp bana randevu verceekmiş onu bekliyorumKese ve kalp aynı anda görüp duyucam tabiki çok güzel. Ama beklemesi çok zor benim üstüme kaç kere gitti herkez ben daha siftah yapamadım. Dr ilaç felan verdimi canım ben sadece şuan Dr.a gitmedigin için folik asit kullanıyorum
TestleTiroit hastalığı testte mi belli oluyor acaba yoksa septomlarını yaşıyor musunuz
Sağlıkla al kucağına inşallahÇok şükür benim de kesem düzelmiş doktor hiç korkma çok güzel, yolk kesesi de oluşmuş kalbi de oluşmuştur ama şimdi dinlemeyelim dedi
Benim 4+1 de vajinal ultrasonda göründü kese7. Hafta net gözüküyor diye biliyorum 6+3 6+4 gözükebilir canım yorumlara bakıyorum 5.haftalarda da gören var göremeyen de kişiden kişiye baya değişiklik gösteriyor