2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba kızlar bende aranıza katıldım. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bat tarihim 27 marttı. 28-29 Martta test yaptığım da negatifti. 29 martta silik çizgi 30 martta da net hamilelik çizgisi gördüm. Henüz kan testi vermedim.Muhtemelen geç döllenme oldu. Yurtdışındayım randevuları ileri tarihli alabiliyoruz malesef. Gidince doğrudan ultrasona giricem.Bende durumlar böyle . Sizler nasılsınız? bebeği kesede göreniniz var mı?

Ben geçen ay yaptım bi tanesinde silik çıkınca sormak istedim teşekkür ediyorum cevabın için
Erken gebelik testi alma kaset test al adet günü yap marka farketmez genel de varsa çıkıyor. Sonra iki güne bir Koyuluk takibi yapmak gerekiyor. Bazen testler de silik çıkıyor ama adet oluyoruz ya yalancı pozitif gösteriyor yada o an için pozitif amaa kimyasal gebelik ler de adet geliyor canım.

5.94 çıktı. üst sınır 4.2
Benim de 4.66 çıktı ama üst sınır 5,5 kendim yaptırdım doktora gideceğim bugün kese için büyük ihtimalle troid ilacı başlatacak sen de ihmal etme zeka geriliği ve boy kısalığı yapıyormuş

H Hayırlı olsun canım öncelikle benim de 28 Mart'ta adet olmam gerekiyordu aynı gibi bugün doktora gideceğim kese icin

Kanama olduğu gün ilk kez kan verdim 307 di iki gün sonra 1043 oldu pazartesi özel hastaneye gidicem inşallah.
Bazen keseden bağımsız kanama alanı oluşuyor. Büyük ihtimalle porogestoron verecek su iç ve dinlen diyecektir. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Pazartesi günü gel dedi doktor görürüz o yüzden bir umut yükseliş olmuştur çarşamba verdim kan 600; çıkmıştı pazartesi günü yükseliş ilaki olur görürüm inşallah bebeğimi

Ya ben anlamıyorum daha adet günü gelmemiş aralık ayı anneler grubuna girip yorum yapanlar var. Arkadaşlar aralık anneler adayı gurubu. Aday adayı başka bşy. Burda amaç aynı dönemde hamile arkadaşlar belirtileri sorunları paylaşsın.bi giriyorum bambaşka şeyler konuşulmuş boşuna vakit ayırıyorum. Gebelik planlayanlar grubu yok mu neden oraya yazmıyorsunuz?

Tiroit hastalığı testte mi belli oluyor acaba yoksa septomlarını yaşıyor musunuz

Yaşnız değilsiniz ben yurtdışındayım ve bugün 6+1 oldum aha kese için bile çağırmadılar ilin ilginç tarafı kadın doğumcuya dahi gidemedim.burda işler aile hekimliğinde olurmuş yani tüm kan testlerine bakıldı ve ben kadın doğumcuya sevk edildim ve kadın soğumcu beni arayıp bana randevu verceekmiş onu bekliyorumriskli bir gebe oldugumu 3 küretajım oldugunu belirtmeme ragmen adamların umurunda değilim

Arkadaşlar bugün keseyi görmeye gittik 5+4 yolk saç oluşmus bebegin kalp atimlari da oluşmuş ama küçük olduğu için haftaya gel dinleyelim dedi. Daha önce düşük yapmıştım o yüzden coraspirin ve duphanson yazdı. Progesteron değerim 39.77 çıkmıştı. Çok iyi aslında ama riske atmayalım dedi. TSH üst sınır 5.5 benim 4.66 çıktı doktorum 2.5 altı diyorlar ama ben pek inanmıyorum dedi TSH için dahiliyeye yolladı. Ve oruç tutmami yasakladı. Susuz kalırsan sancı yapar sancida düşüğe sebep olur dedi. Acaba daha önce düşük yapmış arkadaşlarıma doktor ilaç vb yazdı mi tavsiyede bulundu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…