2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Arkadaşlar benim sürekli açık kahverengi akintim var normal mi 4 5 gün önce kırmızı kanamam olmustu devletin aciline gittim hiç ilaç falan vermedi şimdi kahverengiye dondu korkmalı miyim 4+3
Kahverengiye donduyse korkma canım ama başka doktora gitmeni öneririm benim 4 gün önce kanamam oldu doktorum igen yaptı progestan fitil verdi ve kanama durdu peki kan beta hcg verdin mi kanamadan sonra ?

Kahverengiye donduyse korkma canım ama başka doktora gitmeni öneririm benim 4 gün önce kanamam oldu doktorum igen yaptı progestan fitil verdi ve kanama durdu peki kan beta hcg verdin mi kanamadan sonra ?
Kanama olduğu gün ilk kez kan verdim 307 di iki gün sonra 1043 oldu pazartesi özel hastaneye gidicem inşallah.

Kızlar merhaba herkesin gebeliği bebişleri hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş hepiniz adına çok sevindim Allahım kucağınıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallah gebelik için hangi marka testleri kullandınız ? Bende gebelik testi alacağım hangileri doğru sonuç veriyor kullananlardan fikir almak istiyorum

Benim regl olcakmisim gibi his var sadece tam olarak ağrı denmez netten baktığımda rahim genisledigi için normaldir diyor
Aay eveeet sol kasığım oturup kalkarken vs ağrı ve batma yapıyor. Ama hamileliğin ilk dönemlerinde rahim genişlediği için normal bir durummuş bu

Benim regl olcakmisim gibi his var sadece tam olarak ağrı denmez netten baktığımda rahim genisledigi için normaldir diyor
Benimde agrılarım oluyor ara ara geçmeyecek sanırım hemen evhamlanıyorum biraz sanırım

Benimde agrılarım oluyor ara ara geçmeyecek sanırım hemen evhamlanıyorum biraz sanırım
Kuzucum hiç evham yapma, benimde ilk hamileliğim ve çocuğu olan bütün arkadaşlarıma sorduğumda 9ay boyunca bebek büyüdüğü için o ağrının geçmediğini söylüyorlar. Evham yapmak yok, bebeğin şuanda bile senin ruh halini hissediyor, kaygını endişeni hissediyor o yüzden negatif düşünceleri kafamızdan atıp herşey yolunda diyip pozitif enerjilerle devam edicez

Canım eğer pozitifse şayet marka farketmiyor Bence. Ben eczanede ne varsa onu aldım, inanki isimlerini hatırlamıyorum ama ikiside pozitif çıktı

Maşallah canım Beta kaçtı canım kesen gözüktüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…