-
- Konu Sahibi sunshine__
İnşallah kalp atışlarını duyamam galiba erken miMuhtemelen sonucun pazartesi çıkar canım direk doktora gideceksin zaten
600İnşallahen son kaçtı betan?
Kahverengiye donduyse korkma canım ama başka doktora gitmeni öneririm benim 4 gün önce kanamam oldu doktorum igen yaptı progestan fitil verdi ve kanama durdu peki kan beta hcg verdin mi kanamadan sonra ?Arkadaşlar benim sürekli açık kahverengi akintim var normal mi 4 5 gün önce kırmızı kanamam olmustu devletin aciline gittim hiç ilaç falan vermedi şimdi kahverengiye dondu korkmalı miyim 4+3
Canım 600 de kese görülmez benim 4+6 da vajinal ultrasondan çok küçük şekilde görüldü o da beta 2800lerdeydi en erken 6 gün sonra gidersen görülür o da bir ihtimal ben çok erken yumurtladigim için görüldü diye tahmin ediyorum
Aay eveeet sol kasığım oturup kalkarken vs ağrı ve batma yapıyor. Ama hamileliğin ilk dönemlerinde rahim genişlediği için normal bir durummuş buKızlar kasık ağrınız var mı
Benim regl olcakmisim gibi his var sadece tam olarak ağrı denmez netten baktığımda rahim genisledigi için normaldir diyorKızlar kasık ağrınız var mı
Kanama olduğu gün ilk kez kan verdim 307 di iki gün sonra 1043 oldu pazartesi özel hastaneye gidicem inşallah.Kahverengiye donduyse korkma canım ama başka doktora gitmeni öneririm benim 4 gün önce kanamam oldu doktorum igen yaptı progestan fitil verdi ve kanama durdu peki kan beta hcg verdin mi kanamadan sonra ?
O zaman yerleşme kanamasıdir canımKanama olduğu gün ilk kez kan verdim 307 di iki gün sonra 1043 oldu pazartesi özel hastaneye gidicem inşallah.
Masallah minnaka
Teşekkür ederiz teyzesiiiMasallah minnaka
Amin canım insallahTeşekkür ederiz teyzesiiien güzellerini sağlıklılarını nasip etsin Allah'ım hepimize
Aayy maşallahKanama olduğu gün ilk kez kan verdim 307 di iki gün sonra 1043 oldu pazartesi özel hastaneye gidicem inşallah.
Benim regl olcakmisim gibi his var sadece tam olarak ağrı denmez netten baktığımda rahim genisledigi için normaldir diyor
Aay eveeet sol kasığım oturup kalkarken vs ağrı ve batma yapıyor. Ama hamileliğin ilk dönemlerinde rahim genişlediği için normal bir durummuş bu
Benimde agrılarım oluyor ara ara geçmeyecek sanırım hemen evhamlanıyorum biraz sanırımBenim regl olcakmisim gibi his var sadece tam olarak ağrı denmez netten baktığımda rahim genisledigi için normaldir diyor
Kuzucum hiç evham yapma, benimde ilk hamileliğim ve çocuğu olan bütün arkadaşlarıma sorduğumda 9ay boyunca bebek büyüdüğü için o ağrının geçmediğini söylüyorlar. Evham yapmak yok, bebeğin şuanda bile senin ruh halini hissediyor, kaygını endişeni hissediyor o yüzden negatif düşünceleri kafamızdan atıp herşey yolunda diyip pozitif enerjilerle devam edicezBenimde agrılarım oluyor ara ara geçmeyecek sanırım hemen evhamlanıyorum biraz sanırım
Ayy hadi inşallahMerhabalar sat 15 mart içim kıpır kıpır sanırım hamileyim umarım aranıza katılabilirim ben de kırmızıları görmeden
Canım eğer pozitifse şayet marka farketmiyor Bence. Ben eczanede ne varsa onu aldım, inanki isimlerini hatırlamıyorum ama ikiside pozitif çıktıKızlar merhaba herkesin gebeliği bebişleri hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş hepiniz adına çok sevindim Allahım kucağınıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallahgebelik için hangi marka testleri kullandınız ? Bende gebelik testi alacağım hangileri doğru sonuç veriyor kullananlardan fikir almak istiyorum
Maşallah canımSelam Canım, benim 1 Mart yumurtlama günümdü, 15 Mart'ta adet olmam gerekiyordu olmadım, 1 hafta sonra yani ayın 22sinde kan verdim negatif çıktı. 1 hafta daha bekledim, bu arada tarih 30 Mart oldu ve gecikmemin üstünden 15 gün geçmişti bir daha kadın doğumda kan testi verdim ve 209la pozitif olduğunu öğrendim.
6901 çıktı kuzumMaşallah canımBeta kaçtı canım kesen gözüktüğünde