- 24 Mart 2023
- 823
- 878
-
- Konu Sahibi sunshine__
İnsanlar heyecanlanıp bir umutla buraya girip yazması sizi neden rahatsız etti ? Bir tek hamile olanların dertleri mi yazılmalı bence hayır. Heyecanla girilebilir iyi niyetlerini iletiyorlar ve inşallah aralık ayında hamile olurum diyorlar olanlara iyi dilekler iletiyorlar ne var bunda?Ya ben anlamıyorum daha adet günü gelmemiş aralık ayı anneler grubuna girip yorum yapanlar var. Arkadaşlar aralık anneler adayı gurubu. Aday adayı başka bşy. Burda amaç aynı dönemde hamile arkadaşlar belirtileri sorunları paylaşsın.bi giriyorum bambaşka şeyler konuşulmuş boşuna vakit ayırıyorum. Gebelik planlayanlar grubu yok mu neden oraya yazmıyorsunuz?
Yaaa çok teşekkür ederim yorumunuz içinKuzucum hiç evham yapma, benimde ilk hamileliğim ve çocuğu olan bütün arkadaşlarıma sorduğumda 9ay boyunca bebek büyüdüğü için o ağrının geçmediğini söylüyorlar. Evham yapmak yok, bebeğin şuanda bile senin ruh halini hissediyor, kaygını endişeni hissediyor o yüzden negatif düşünceleri kafamızdan atıp herşey yolunda diyip pozitif enerjilerle devam edicez
AmiiiiinnnYaaa çok teşekkür ederim yorumunuz içininşallah kucağımıza aldığımız zamanları da yazarız buradan
Teşekkür ediyorum canım bakalım bu ay imi bana da sizler gibi güzel haberler anlamak nasip olur inşRica ederim canım, kafana takılan bir şey olunca yazarsın buraya yanıtlarız
AmiiiiinnnTeşekkür ediyorum canım bakalım bu ay imi bana da sizler gibi güzel haberler anlamak nasip olur inşBayram yoğunluğu olmadan test siparişi versem mi acaba dedim o yüzden sordum bayram günü bat günüm
Bakayım bakalım bende hangileri var eczanede normal artimed kaset test var 10 lira oradan mı alsam başka marka mı baksamAmiiiiinnn. Bence ver siparişi zaten zaten en geç 3gun içinde elinde oluyo kafandan çıksın en azından
Evet çoğu kişi erken gebelik önermiyor yanlış çıkma ihtimali yüksek diyorlar , bakayım biraz bayramdan önce veriyim de sipariş bayram haftası gelmez sonraErken gebelik testi alma kaset test al adet günü yap marka farketmez genel de varsa çıkıyor. Sonra iki güne bir Koyuluk takibi yapmak gerekiyor. Bazen testler de silik çıkıyor ama adet oluyoruz ya yalancı pozitif gösteriyor yada o an için pozitif amaa kimyasal gebelik ler de adet geliyor canım.
Artimeti bende 3 tane almıştım bizim burda da 10lira direk pozitif çıkardı. Güzel marka al benceBakayım bakalım bende hangileri var eczanede normal artimed kaset test var 10 lira oradan mı alsam başka marka mı baksam
Lekelenmen felan yoksa panik yapma belirtim yok diye benimde belirtim hiç yok. Sadece sabah uyandığımda midem bulanıyor hemen geçiyor gün içinde hiç bir belirti yok. Benim ilk hamileliğimde şimdiye kadar midem aşırı ve gün içinde hiç geçmeyen bulantılar çoktan başlamışt. Bunda hiç bir şey yok. Şimdi iftara görümceme geldim benim ilk doğumu yaptığım devlet hastanesi hemen kapının önünde karnım ağrıyor hafif lekelenmem var felan diyip acilden giris yapmayı düşünüyorum bakalım alacaklarmi. 10 gün var muyeneye merak ediyorum birde gelirken çocuğun arabasını kaldırdım merdivenden çıkarken belim çok ağrıdı onada panik oldum şimdi bı baktirmak istiyorum bakalım inşallah detaylı bakarlarBuradı kanada ve burda özel hastane yok hepsi ücretsiz ve devletin elinde …cok belirtim yok ve o yızden korkuyorum …kanamam da hiç olmadı şükür ama gecmişteki düşüklerimden ötürü çok korkyyorum
Buraya da yaz doktordan çıkınca bence de git görün kuzum merak etmekten iyidir benceLekelenmen felan yoksa panik yapma belirtim yok diye benimde belirtim hiç yok. Sadece sabah uyandığımda midem bulanıyor hemen geçiyor gün içinde hiç bir belirti yok. Benim ilk hamileliğimde şimdiye kadar midem aşırı ve gün içinde hiç geçmeyen bulantılar çoktan başlamışt. Bunda hiç bir şey yok. Şimdi iftara görümceme geldim benim ilk doğumu yaptığım devlet hastanesi hemen kapının önünde karnım ağrıyor hafif lekelenmem var felan diyip acilden giris yapmayı düşünüyorum bakalım alacaklarmi. 10 gün var muyeneye merak ediyorum birde gelirken çocuğun arabasını kaldırdım merdivenden çıkarken belim çok ağrıdı onada panik oldum şimdi bı baktirmak istiyorum bakalım inşallah detaylı bakarlar
Evet eczaneden almak daha mantıklı geldi bana da kimisi yok test bozuk demiş vs, kaçıncı gün teste başladın sen bata kaç gün varken yada gününde mi canım ?Artimeti bende 3 tane almıştım bizim burda da 10lira direk pozitif çıkardı. Güzel marka al bence
Yavrum benim baya karışık yaEvet eczaneden almak daha mantıklı geldi bana da kimisi yok test bozuk demiş vs, kaçıncı gün teste başladın sen bata kaç gün varken yada gününde mi canım ?
Tamm canım yazarım merak ettiğim bir konu var ben lekelenmem var ağrım var diycem baksınlar diye. Görümcem de diyorki lekelenme var dersen tehlikeli olduğu için alttan bakarlar bende normal karından baksınlar istiyorum hiç hazır deilim alttan göstermeye çekiniyorum. Bilgin varmı canım bu konuda seninde tehlikeli olduğu için bilirsin diye düşündüm nereden bakmışlar di sanaBuraya da yaz doktordan çıkınca bence de git görün kuzum merak etmekten iyidir bence
Ben günlük ped kullanıyorum canım yoksa tahammül edemiyorum o duruma. Akıntı normal sanırım hamilelik öncesi bende hiç olmazdı.Kızlar sata göre 4+4 haftalığım. Bugün baya akıntım geldi bazen su gibi bazen yumurtlama akıntısı gibi beyaz bunlar normal mi. Bi de bu süreçte günlük ped kullanabilir miyim
Vayy canınaYavrum benim baya karışık yaen son 12 Şubat'ta oldum adetimi ben, 1 Mart yumurtlama günümdü, 27-28 Şubat'ı değerlendirdik sadece. 15 Mart'ta da adet olmam gerekiyordu olmadım 1 hafta geçti testte negatif, kan verdim negatifti. Sonra 1 hafta daha bekledim ve hiç test yapmadım bekledim. Bu arada adetimin üstünden 15 gün geçmiş oldu, 30 Mart'ta test yaptım pozitif gördüm anında gittim kan verdim kanda da pozitif çıktı.
İşte sorun burda benim tek bir yumurtlama oldu ama geç tuttu. Ama inşallah seninde kucağın boş kalmaz rabbim doldurur. Hamilenin duası kabul olur derler inşallah rabbim bir evlat nasip eder sanaVayy canınageç döllenme mi o zaman kuzum acaba 27-28 şubattan sonra 2. Yumurtlamaya mi denk geldi acaba çok güzel olmuş müthiş bir süpriz darısı başıma Bakalım benimde dün ovülasyon yaptım yumurtlama günü bugünde Yumrtlama günüm devam ediyordu sabah 12 de test yaptım , artık şimdi çatlamayı yakındır belki şu aralar çatlamışta olabilir bakalım arife günü filen yaparım bende test bat 21-22 Nisan inş bayrama güzel haberler nasip olsun hayırlısıyla
Canım evet ben 2 ay önceki düşüğümde kanamam oldu acile gittim alttan bakıyorlar malesefTamm canım yazarım merak ettiğim bir konu var ben lekelenmem var ağrım var diycem baksınlar diye. Görümcem de diyorki lekelenme var dersen tehlikeli olduğu için alttan bakarlar bende normal karından baksınlar istiyorum hiç hazır deilim alttan göstermeye çekiniyorum. Bilgin varmı canım bu konuda seninde tehlikeli olduğu için bilirsin diye düşündüm nereden bakmışlar di sana
Canım hayırlı olsunKızlar sata göre 4+4 haftalığım. Bugün baya akıntım geldi bazen su gibi bazen yumurtlama akıntısı gibi beyaz bunlar normal mi. Bi de bu süreçte günlük ped kullanabilir miyim
Benim de 4+1 canım ve dediğin gibi akıntım oluyor. Bambu günlük kullanıyorum ya da bişey kullanmıyorum sık değiştiriyorum çamaşırKızlar sata göre 4+4 haftalığım. Bugün baya akıntım geldi bazen su gibi bazen yumurtlama akıntısı gibi beyaz bunlar normal mi. Bi de bu süreçte günlük ped kullanabilir miyim