2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
İnsanlar heyecanlanıp bir umutla buraya girip yazması sizi neden rahatsız etti ? Bir tek hamile olanların dertleri mi yazılmalı bence hayır. Heyecanla girilebilir iyi niyetlerini iletiyorlar ve inşallah aralık ayında hamile olurum diyorlar olanlara iyi dilekler iletiyorlar ne var bunda?

Yaaa çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah kucağımıza aldığımız zamanları da yazarız buradan

Teşekkür ediyorum canım bakalım bu ay imi bana da sizler gibi güzel haberler anlamak nasip olur inş Bayram yoğunluğu olmadan test siparişi versem mi acaba dedim o yüzden sordum bayram günü bat günüm
Amiiiiinnn . Bence ver siparişi zaten zaten en geç 3gun içinde elinde oluyo kafandan çıksın en azından

Evet çoğu kişi erken gebelik önermiyor yanlış çıkma ihtimali yüksek diyorlar , bakayım biraz bayramdan önce veriyim de sipariş bayram haftası gelmez sonra

Lekelenmen felan yoksa panik yapma belirtim yok diye benimde belirtim hiç yok. Sadece sabah uyandığımda midem bulanıyor hemen geçiyor gün içinde hiç bir belirti yok. Benim ilk hamileliğimde şimdiye kadar midem aşırı ve gün içinde hiç geçmeyen bulantılar çoktan başlamışt. Bunda hiç bir şey yok. Şimdi iftara görümceme geldim benim ilk doğumu yaptığım devlet hastanesi hemen kapının önünde karnım ağrıyor hafif lekelenmem var felan diyip acilden giris yapmayı düşünüyorum bakalım alacaklarmi. 10 gün var muyeneye merak ediyorum birde gelirken çocuğun arabasını kaldırdım merdivenden çıkarken belim çok ağrıdı onada panik oldum şimdi bı baktirmak istiyorum bakalım inşallah detaylı bakarlar

Buraya da yaz doktordan çıkınca bence de git görün kuzum merak etmekten iyidir bence

Evet eczaneden almak daha mantıklı geldi bana da kimisi yok test bozuk demiş vs, kaçıncı gün teste başladın sen bata kaç gün varken yada gününde mi canım ?
Yavrum benim baya karışık ya en son 12 Şubat'ta oldum adetimi ben, 1 Mart yumurtlama günümdü, 27-28 Şubat'ı değerlendirdik sadece. 15 Mart'ta da adet olmam gerekiyordu olmadım 1 hafta geçti testte negatif, kan verdim negatifti. Sonra 1 hafta daha bekledim ve hiç test yapmadım bekledim. Bu arada adetimin üstünden 15 gün geçmiş oldu, 30 Mart'ta test yaptım pozitif gördüm anında gittim kan verdim kanda da pozitif çıktı.

Buraya da yaz doktordan çıkınca bence de git görün kuzum merak etmekten iyidir bence
Tamm canım yazarım merak ettiğim bir konu var ben lekelenmem var ağrım var diycem baksınlar diye. Görümcem de diyorki lekelenme var dersen tehlikeli olduğu için alttan bakarlar bende normal karından baksınlar istiyorum hiç hazır deilim alttan göstermeye çekiniyorum. Bilgin varmı canım bu konuda seninde tehlikeli olduğu için bilirsin diye düşündüm nereden bakmışlar di sana

Kızlar sata göre 4+4 haftalığım. Bugün baya akıntım geldi bazen su gibi bazen yumurtlama akıntısı gibi beyaz bunlar normal mi. Bi de bu süreçte günlük ped kullanabilir miyim

Kızlar sata göre 4+4 haftalığım. Bugün baya akıntım geldi bazen su gibi bazen yumurtlama akıntısı gibi beyaz bunlar normal mi. Bi de bu süreçte günlük ped kullanabilir miyim
Ben günlük ped kullanıyorum canım yoksa tahammül edemiyorum o duruma. Akıntı normal sanırım hamilelik öncesi bende hiç olmazdı.

Vayy canına geç döllenme mi o zaman kuzum acaba 27-28 şubattan sonra 2. Yumurtlamaya mi denk geldi acaba çok güzel olmuş müthiş bir süpriz darısı başıma Bakalım benimde dün ovülasyon yaptım yumurtlama günü bugünde Yumrtlama günüm devam ediyordu sabah 12 de test yaptım , artık şimdi çatlamayı yakındır belki şu aralar çatlamışta olabilir bakalım arife günü filen yaparım bende test bat 21-22 Nisan inş bayrama güzel haberler nasip olsun hayırlısıyla

İşte sorun burda benim tek bir yumurtlama oldu ama geç tuttu. Ama inşallah seninde kucağın boş kalmaz rabbim doldurur. Hamilenin duası kabul olur derler inşallah rabbim bir evlat nasip eder sana

Canım evet ben 2 ay önceki düşüğümde kanamam oldu acile gittim alttan bakıyorlar malesef sen daha önce hiç baktirmadin mi ? Merak etme hiç tedirgin olunacak birşey değil riski de yok sen alttan baktırmayin düşüğe sebep olur diyenlere sakın kulak asma öyle bir tehlikesi olsa sence doktorlar o yöntemi kullanır mı

Canım hayırlı olsun çok çok normal benim hala beyaz veya şeffaf geliyor doktorum da çok normal dedi rahat ol. Bence günlük ped kullanma çünkü akıntı orada kaldıkça bakteriler de kalıyor ben şöyle kullanıyorum; günlük pedi koyuyorum ( ama %100 pamuk ve bambu ) sonra üzerine 2 ya da 3 kat havlu kağıt koyuyorum en az 1 saatte bir de havlu kağıdı degistiriyorum eğer günlük ped ıslanmışsa onu da değiştiriyorum

Benim de 4+1 canım ve dediğin gibi akıntım oluyor. Bambu günlük kullanıyorum ya da bişey kullanmıyorum sık değiştiriyorum çamaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…