- Konu Sahibi sunshine__
Aile hekimim yapmış tsh yüksek çıkmış benim kadın doğuma yönlendirdi biraz araştırma yaptım hamilelikte olabiliyormuş tabu doktor ne dicek bakalımMerhabalar progesteron ve TSH d
Testi yaptıran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile hekimim yapmış tsh yüksek çıkmış benim kadın doğuma yönlendirdi biraz araştırma yaptım hamilelikte olabiliyormuş tabu doktor ne dicek bakalımMerhabalar progesteron ve TSH d
Testi yaptıran var mı
Yaa maşallah canım ben de sabırsızlanıyorum hayırlısıyla görürüm inşallah6901 çıktı kuzum
Tüm kalbimle İnşallah gördüğünde yaz lütfen merak ederim benYaa maşallah canım ben de sabırsızlanıyorum hayırlısıyla görürüm inşallah
Ben geçen ay yaptım bi tanesinde silik çıkınca sormak istedim teşekkür ediyorum cevabın içinCanım eğer pozitifse şayet marka farketmiyor Bence. Ben eczanede ne varsa onu aldım, inanki isimlerini hatırlamıyorum ama ikiside pozitif çıktı
Kepez canimm sen neresinde oturuyorsun
Aaa bende Kepezdeyim özdileğin ordayım benKepez canimm sen neresinde oturuyorsun
Rica ederim canım, kafana takılan bir şey olunca yazarsın buraya yanıtlarızBen geçen ay yaptım bi tanesinde silik çıkınca sormak istedim teşekkür ediyorum cevabın için
Bende kepez belediyesinin orda ilk gebelik mi benim ilk çok heyecanlıyım❤ 28 yaşındayımAaa bende Kepezdeyim özdileğin ordayım ben
Benimde ilk gebelik bende 28 yaşındayimBende kepez belediyesinin orda ilk gebelik mi benim ilk çok heyecanlıyım❤ 28 yaşındayım
ahahah çok iyi kaç yıldır buradasınBenimde ilk gebelik bende 28 yaşındayim
Canım ben 7 göbek Antalya'lıyım zaten doğdum doğalı burdayım, ama 1 ay sonra eşimin memleketi olan Mersin'e yerlesicez maalesef.. ailem burda ama bir ayağım burda Olucak sürekli. asıl sen kaç yıldır burdasınahahah çok iyi kaç yıldır buradasın
13 yıldır buradayım canım bende olur ya gelir gidersiniz canımCanım ben 7 göbek Antalya'lıyım zaten doğdum doğalı burdayım, ama 1 ay sonra eşimin memleketi olan Mersin'e yerlesicez maalesef.. ailem burda ama bir ayağım burda Olucak sürekli. asıl sen kaç yıldır burdasın
Maşallah kız bizden olmuşsun sen artık13 yıldır buradayım canım bende olur ya gelir gidersiniz canım
öyle canım 15 yaşından beri buradayımMaşallah kız bizden olmuşsun sen artık
Evet görülebiliyor canımMerhaba kızlar ben de inşallah kan sonucumun ardından bu grubun bir üyesi olacağım keseyi görmeden hamileliği duyurmayayım istiyorum. 6. haftada kese oluşuyor değil mi
Benim bayrama denk geliyor iki üç gün önce gitsem görülür mü sizceEvet görülebiliyor canım