2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
3 ay sonra degıstırılebılıyor galıba

Ne cevap veriyorlar merak ettim?
Ben sadece annem babamla görüşüyorum. Onların da çok öptüğüne rast gelmedim. Ben yokken öpüyorlarsa ben çok öpüyorum ama.

Mecburen bebeği ortama sokmak zorunda kalıyorum şapur şupur ohh diyerek öpüyolar valla ve içim gidiyor sonra öpesim gelmiyor napayım millet öpmüş midem kalkıyor valla

Bı kere bı arkadasımız elıni öptü, tabi kız bilmeden öptü, yuzunu opmek daha tehlıkelı dıye dusunmus ama eller en en tehlıkelı yer, suan sureklı agzına sokuyor.. Kibarca anlattım ben de gercekten bılmıyomus, ınsallahh cocugu olan insanlara bunu anlatmak zorunda kalmam

Tabikii çok haklısınız öyle hemen karar verilecek bir konu değil bir canlıyı sahiplenmek tüm bakımını üstlenmek enine boyuna düşünülüp aksiyon alınılacak bir konu

Ben öpüyorum her fırsatta ben hariç başkasının öpmesine gıcık oluyorum babasının dahil sakalların batar die kızıyorum

Duymamazlıktan gelmek güzel olabilir
Kuzum tutarken midesini baskılıyor olabilir misiniz ?
Emerken emdikten sonra yatarken üstünü değiştirirken kucakta kusmadığı bir an yok
4 aylık olmak üzereyiz benim oğlum da çok sık emıyor bi ara çok kusuyordu o azaldı suan ama uyurken agzına süt gelıyor bogulacak gibi oluyor doktora sormadım henüz mama almıyoruz biz
Bu gece yine korkuyla fırladım kusmuğunda boğuluyor gibiydi

Sağolsun çevredekiler anlayış gösterdide
Kv yle anlaşamadık bana bebeğimi öptürmedi sende öpme dediğimdede benim ağzımda pislik mi var diye küstü ben depresyona girmeyeydimde kimler gireydi

Maşallah allahım sen bize de nasip et gece uykumuz fena değil de gündüz asla uyumuyor 20 -25 dk maksimum onun dısında hep mızmız hep kucak istiyor çok yoruluyorum artık

Maşallah allahım sen bize de nasip et gece uykumuz fena değil de gündüz asla uyumuyor 20 -25 dk maksimum onun dısında hep mızmız hep kucak istiyor çok yoruluyorum artık
Bizimde oyleydi salonda balkonun kapisini aciyorum caddenin arabalarin kuslarin sesiyle uyuyor oda 23 derece ustune de pelus kalin battaniye var usutmem insallah diyip diyip duruyorum napiyim bu sekilde 1 saat olsun uyuyor

Bizimde oyleydi salonda balkonun kapisini aciyorum caddenin arabalarin kuslarin sesiyle uyuyor oda 23 derece ustune de pelus kalin battaniye var usutmem insallah diyip diyip duruyorum napiyim bu sekilde 1 saat olsun uyuyor
Bizimki süpürge sesiyle uyurdu şimdi onuda istemıyor ç emerek de uyumuyor sallamak imkansız zaten yatar yatmaz tepiniyo napcagımı sasırdım artık valla

Gündüz maalesef bızım de derın uyku yok, meme de kucakta uyudugu oluyor, belım kırılıyor geceye kadar, ınsallahh hergun gece boyle uyusa daha ne isterim

Maşallah onlar böyle uyuyunca sende dinlenirsin
Geceleri saat başı kalkıyor nerdeyse oğlum diş sıkıntısı çekiyor başka anlam veremiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…