- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.108
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.741
3 ay sonra degıstırılebılıyor galıbaYıllardır kendi nickim vardı her yerde burada da onu kullanıyodum, takip edilince buradakini bir anlık değiştirdim her sey de alınınca
Sarı Kum aldım. Çok arabi geliyor şimdi. Plaj sezlong fean yazsydim daha eglenceli seyler keske
Ne cevap veriyorlar merak ettim?Kızlar bu bebeği öpenlere napıyosunuz ınstagramda hikaye attım öpülmemesi gerektiği için millet o kadar cahilki boş boş cevap veriyorlar hayır öpmesen ne olacak? Ya hastalık bulaştırsan bunun riskini nasıl alabiliyorsun başkasının bebeğine? Kendi bebeğini öpseler hoşuna gider mi? Bizim toplumumuz hiç gelişmez gerçekten doğru olanlara düşüncelere asla saygı yok nato mermer nato kafa
Dışarı çıkma o zaman, annelik tripleri gibi cevaplarNe cevap veriyorlar merak ettim?
Ben sadece annem babamla görüşüyorum. Onların da çok öptüğüne rast gelmedim. Ben yokken öpüyorlarsaben çok öpüyorum ama.
Bı kere bı arkadasımız elıni öptü, tabi kız bilmeden öptü, yuzunu opmek daha tehlıkelı dıye dusunmus ama eller en en tehlıkelı yer, suan sureklı agzına sokuyor.. Kibarca anlattım ben de gercekten bılmıyomus, ınsallahh cocugu olan insanlara bunu anlatmak zorunda kalmamKızlar bu bebeği öpenlere napıyosunuz ınstagramda hikaye attım öpülmemesi gerektiği için millet o kadar cahilki boş boş cevap veriyorlar hayır öpmesen ne olacak? Ya hastalık bulaştırsan bunun riskini nasıl alabiliyorsun başkasının bebeğine? Kendi bebeğini öpseler hoşuna gider mi? Bizim toplumumuz hiç gelişmez gerçekten doğru olanlara düşüncelere asla saygı yok nato mermer nato kafa
Tabikii çok haklısınız öyle hemen karar verilecek bir konu değil bir canlıyı sahiplenmek tüm bakımını üstlenmek enine boyuna düşünülüp aksiyon alınılacak bir konuOglum geldıgınde bir avucumun ıcıne ancak sıgıyordu, annesı yoktu bır fabrikanın catısından kurtarılmıstı, ılk aılesı kum egıtımını vermıstı, ama dıger buyuk kedı kıskanclık yaptıgı ıcın bıze sahıplendırdıler. Ben uzaktan cok severdim kedileri ama hıc dokunmamıstım,bır sure kovalamaca oynadık evın ıcınde, sonra anladım ki benı annesı gibi goruyordu cenemde benım var onu emiyordu o beni emdıkce ben agladım, annesı yoktu, ben anne oldum ona.O kadar yakınlaşınca alerji belirtileri gosterdım, saatlerce hapsurdum gozlerımı acamadım gunlerce, ama sonra vucut bagısıklık kazanıyor. Yıne arada bı kriz gelıyor ama cok olmuyor.. Kızımın da bu sevgiyle buyumesını cok ıstıyorum, her kafadan bir ses cıkıyor, o da benim evladım kımse bunu anlamıyor
Köpek bakımı, kediye gore daha zor olabılır..ıyı dusunun derım, alısıp bırakmak zorunda kalmayın diye diyorum
Ben öpüyorum her fırsatta ben hariç başkasının öpmesine gıcık oluyorum babasının dahil sakalların batar die kızıyorumKızlar bu bebeği öpenlere napıyosunuz ınstagramda hikaye attım öpülmemesi gerektiği için millet o kadar cahilki boş boş cevap veriyorlar hayır öpmesen ne olacak? Ya hastalık bulaştırsan bunun riskini nasıl alabiliyorsun başkasının bebeğine? Kendi bebeğini öpseler hoşuna gider mi? Bizim toplumumuz hiç gelişmez gerçekten doğru olanlara düşüncelere asla saygı yok nato mermer nato kafa
Duymamazlıktan gelmek güzel olabilirOnlarda sıkıntımız yok çok şükür. Doktorumuz da, 3.ayda beklediğimiz gelişimleri 2.ayda daha yapıyor gelişimsel süreci çok güzel demişti.. keyfi de yerinde genel anlamda mutlu bir bebek yani
Ah çok doğru söylüyorsun. Her gören çok küçük bakamıyor musun vs dediği için hele ki bayramda hiç düşünemiyorum bile. Şimdiden onu da çok taktım kendime. 1 ay küçük kuzenimki bundan. Bebek daha 2 aylık 7 kilo. Onu gören herkes benimkine acıyarak bakıyor. Sinir oluyorum. Herkes başlıyor şöyle yap böyle yap demeye… onlar demeden yapabileceğim bir şey varsa siz söyleyin istedim
Emerken emdikten sonra yatarken üstünü değiştirirken kucakta kusmadığı bir an yokKuzum tutarken midesini baskılıyor olabilir misiniz ?
Bu gece yine korkuyla fırladım kusmuğunda boğuluyor gibiydi4 aylık olmak üzereyiz benim oğlum da çok sık emıyor bi ara çok kusuyordu o azaldı suan ama uyurken agzına süt gelıyor bogulacak gibi oluyor doktora sormadım henüz mama almıyoruz biz
Az önce çek şu sakallarını ağzına kıl girecek diye tartışıyordukBen öpüyorum her fırsatta ben hariç başkasının öpmesine gıcık oluyorum babasının dahil sakalların batar die kızıyorum
Sağolsun çevredekiler anlayış gösterdideKızlar bu bebeği öpenlere napıyosunuz ınstagramda hikaye attım öpülmemesi gerektiği için millet o kadar cahilki boş boş cevap veriyorlar hayır öpmesen ne olacak? Ya hastalık bulaştırsan bunun riskini nasıl alabiliyorsun başkasının bebeğine? Kendi bebeğini öpseler hoşuna gider mi? Bizim toplumumuz hiç gelişmez gerçekten doğru olanlara düşüncelere asla saygı yok nato mermer nato kafa
MaşallahKızlar size bişey dicem, maşallah diyin lütfen
Dün aksam 10 da mama yedı benım kız, 11.30 da uyudu.. Sabah 6 ya kadarmamasını verdim, bıraz gülüştük, yarım saat sonra gerı uyudu sonra 9 da uyandık aılecek
Bizimde oyleydi salonda balkonun kapisini aciyorum caddenin arabalarin kuslarin sesiyle uyuyor oda 23 derece ustune de pelus kalin battaniye var usutmem insallah diyip diyip duruyorum napiyim bu sekilde 1 saat olsun uyuyorMaşallahallahım sen bize de nasip et gece uykumuz fena değil de gündüz asla uyumuyor 20 -25 dk maksimum onun dısında hep mızmız hep kucak istiyor çok yoruluyorum artık
Bizimki süpürge sesiyle uyurdu şimdi onuda istemıyor ç emerek de uyumuyor sallamak imkansız zaten yatar yatmaz tepiniyo napcagımı sasırdım artık vallaBizimde oyleydi salonda balkonun kapisini aciyorum caddenin arabalarin kuslarin sesiyle uyuyor oda 23 derece ustune de pelus kalin battaniye var usutmem insallah diyip diyip duruyorum napiyim bu sekilde 1 saat olsun uyuyor
Gündüz maalesef bızım de derın uyku yok, meme de kucakta uyudugu oluyor, belım kırılıyor geceye kadar, ınsallahh hergun gece boyle uyusa daha ne isterimMaşallahallahım sen bize de nasip et gece uykumuz fena değil de gündüz asla uyumuyor 20 -25 dk maksimum onun dısında hep mızmız hep kucak istiyor çok yoruluyorum artık
buyudukce o seslerde uyumuyorlar davlumbaz sesinde de uyuyorlarBizimki süpürge sesiyle uyurdu şimdi onuda istemıyor ç emerek de uyumuyor sallamak imkansız zaten yatar yatmaz tepiniyo napcagımı sasırdım artık valla
Kollarını kundak?Bizimki süpürge sesiyle uyurdu şimdi onuda istemıyor ç emerek de uyumuyor sallamak imkansız zaten yatar yatmaz tepiniyo napcagımı sasırdım artık valla
MaşallahKızlar size bişey dicem, maşallah diyin lütfen
Dün aksam 10 da mama yedı benım kız, 11.30 da uyudu.. Sabah 6 ya kadarmamasını verdim, bıraz gülüştük, yarım saat sonra gerı uyudu sonra 9 da uyandık aılecek
Bugun cok dinc uyandımMaşallahonlar böyle uyuyunca sende dinlenirsin
Geceleri saat başı kalkıyor nerdeyse oğlum diş sıkıntısı çekiyor başka anlam veremiyorum şimdi