2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
4 aylık olmak üzereyiz benim oğlum da çok sık emıyor bi ara çok kusuyordu o azaldı suan ama uyurken agzına süt gelıyor bogulacak gibi oluyor doktora sormadım henüz mama almıyoruz biz

Sadece anne sütü alanlara 6.ayda başlıyoruz demişti osman gönülal. Ben ek gıda konusunda aceleci davranmayı dogru bulmuyorum güzel beslenip doyuyorsa anne sütüyle neden erkenden ek gıdaya geceyim ki

Sadece anne sütü alanlara 6.ayda başlıyoruz demişti osman gönülal. Ben ek gıda konusunda aceleci davranmayı dogru bulmuyorum güzel beslenip doyuyorsa anne sütüyle neden erkenden ek gıdaya geceyim ki
Canım bana mama takviyesi yap dedi doktor ama benim kız almıyor onu. Yoksa doyup etse anne sütüyle ben de düşünmem elbette. Lakin kilo alımı az ve mama ver demesine rağmen mama almıyor. Kaşık mama alır belki diyerekten sordum ben

Hamile kalinca yuzme ogrenmeye gidiyordum ona da baslayamiyorum o kadar uzun sure devam edemem aynen sehrin en uygunu bir de.
Yüzme en iyi spor aslında. Hem dizine falan yük binmiyor. Hem sırt çok çalışıyor. Ama git gel giyin soyun duş al saç kurula çok vakit alıyor gerçekten.

4 aylık olmak üzereyiz benim oğlum da çok sık emıyor bi ara çok kusuyordu o azaldı suan ama uyurken agzına süt gelıyor bogulacak gibi oluyor doktora sormadım henüz mama almıyoruz biz
BEn de emziriyorum anne sutune de ekliyorum 2 saatte h8r beslenmeyi cozmemiz icin onerdi. Mama meme fark etmiyor

Ben hic resimlerden bilemiyorum ya kullanici adlarindan biliyorum

Yıllardır kendi nickim vardı her yerde burada da onu kullanıyodum, takip edilince buradakini bir anlık değiştirdim her sey de alınınca
Sarı Kum aldım. Çok arabi geliyor şimdi. Plaj sezlong fean yazsydim daha eglenceli seyler keske

Bu tuyler icin dyson tarzi supurge kullanici yorumlari nasil acaba memnun olan var fiyati pahali gerci herkes o parayi vermek istemez
Dyson bi kadının kendine yapacağı en güzel iyilik ev eşyası. Hobi gbi ev süpürüyorm.

Canım bide sizin memereddiniz var mıydi, reflude kaynakli mi diye sorucm da?

Yok ben hem emziriyorum hem mama

Kızlar bu bebeği öpenlere napıyosunuz ınstagramda hikaye attım öpülmemesi gerektiği için millet o kadar cahilki boş boş cevap veriyorlar hayır öpmesen ne olacak? Ya hastalık bulaştırsan bunun riskini nasıl alabiliyorsun başkasının bebeğine? Kendi bebeğini öpseler hoşuna gider mi? Bizim toplumumuz hiç gelişmez gerçekten doğru olanlara düşüncelere asla saygı yok nato mermer nato kafa

İyiki diyorum hep.. Cok guzel arkadas olacaklar, ondan da öte onlar cok güzel abi abla oldular

Maalesef tüy oluyor, bızımkı hep aynı koltukta yatıyor, oraya mümkün mertebe oturmuyorz,zemindekılerı de robot topluyor.. Ama bebekler harketlenınce naparız bılmıyorum

Oglum geldıgınde bir avucumun ıcıne ancak sıgıyordu, annesı yoktu bır fabrikanın catısından kurtarılmıstı, ılk aılesı kum egıtımını vermıstı, ama dıger buyuk kedı kıskanclık yaptıgı ıcın bıze sahıplendırdıler. Ben uzaktan cok severdim kedileri ama hıc dokunmamıstım,bır sure kovalamaca oynadık evın ıcınde, sonra anladım ki benı annesı gibi goruyordu cenemde benım var onu emiyordu o beni emdıkce ben agladım, annesı yoktu, ben anne oldum ona.O kadar yakınlaşınca alerji belirtileri gosterdım, saatlerce hapsurdum gozlerımı acamadım gunlerce, ama sonra vucut bagısıklık kazanıyor. Yıne arada bı kriz gelıyor ama cok olmuyor.. Kızımın da bu sevgiyle buyumesını cok ıstıyorum, her kafadan bir ses cıkıyor, o da benim evladım kımse bunu anlamıyor
Köpek bakımı, kediye gore daha zor olabılır..ıyı dusunun derım, alısıp bırakmak zorunda kalmayın diye diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…