-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.721
Bilemedim o zaman bebişin farkedıyo demekki taze sütle dolaptan cıkan sütün farkınıYok canım makinesi var Philips mama ve biberon ısıtıcı
Kuzum tutarken midesini baskılıyor olabilir misiniz ?hep böyle söyleniyor ama hiçbiri bebeğin kusmasını azaltmıyor keşke gerçek bir çaresi olsa
kizim 2 saatte bir besleniyordu doktor beslenme araliginin uzamasi sart dedi reflunun iyilesmesi icin de. Bebelac goldun reflu icin bir takviyesini verdi. Mamaya koymak icin. Simdi ona basladik. Sizinki kac aylik
Sadece anne sütü alanlara 6.ayda başlıyoruz demişti osman gönülal. Ben ek gıda konusunda aceleci davranmayı dogru bulmuyorum güzel beslenip doyuyorsa anne sütüyle neden erkenden ek gıdaya geceyim kiKızlar ya ek gıdaya 4. Ayda başlamanın zararı olur mu acaba ? Benim kız çok minik ya, doktoruna da danışıp 4.ayda mı başlasam diye düşünüyorum formul mamayla hazırlanan kaşık mamalara. Benimki hiçbir şekilde formul mama almıyor çünkü. Kaşık mamalarla denesem mi şansımı diyorum. Ne dersiniz ?
Canım bana mama takviyesi yap dedi doktor ama benim kız almıyor onu. Yoksa doyup etse anne sütüyle ben de düşünmem elbette. Lakin kilo alımı az ve mama ver demesine rağmen mama almıyor. Kaşık mama alır belki diyerekten sordum benSadece anne sütü alanlara 6.ayda başlıyoruz demişti osman gönülal. Ben ek gıda konusunda aceleci davranmayı dogru bulmuyorum güzel beslenip doyuyorsa anne sütüyle neden erkenden ek gıdaya geceyim ki
Anladım canım o zaman başlanabilir belki haklısınCanım bana mama takviyesi yap dedi doktor ama benim kız almıyor onu. Yoksa doyup etse anne sütüyle ben de düşünmem elbette. Lakin kilo alımı az ve mama ver demesine rağmen mama almıyor. Kaşık mama alır belki diyerekten sordum ben
Yüzme en iyi spor aslında. Hem dizine falan yük binmiyor. Hem sırt çok çalışıyor. Ama git gel giyin soyun duş al saç kurula çok vakit alıyor gerçekten.Hamile kalinca yuzme ogrenmeye gidiyordum ona da baslayamiyorum o kadar uzun sure devam edemem aynen sehrin en uygunu bir de.
BEn de emziriyorum anne sutune de ekliyorum 2 saatte h8r beslenmeyi cozmemiz icin onerdi. Mama meme fark etmiyor4 aylık olmak üzereyiz benim oğlum da çok sık emıyor bi ara çok kusuyordu o azaldı suan ama uyurken agzına süt gelıyor bogulacak gibi oluyor doktora sormadım henüz mama almıyoruz biz
Hakketen o kadsr iyi ozetledin mi yuzmek degilde oncesi sonrasi hazirliklarYüzme en iyi spor aslında. Hem dizine falan yük binmiyor. Hem sırt çok çalışıyor. Ama git gel giyin soyun duş al saç kurula çok vakit alıyor gerçekten.
Ben hic resimlerden bilemiyorum ya kullanici adlarindan biliyorum
Dyson bi kadının kendine yapacağı en güzel iyilik ev eşyası. Hobi gbi ev süpürüyorm.Bu tuyler icin dyson tarzi supurge kullanici yorumlari nasil acaba memnun olan var fiyati pahali gerci herkes o parayi vermek istemez
Yok canım tekstildeydim işte çıkış aldım kızımı kendim büyütecegim kimse yok bakacakHayalimsin3803 canım sen işe başladın mi?
Kendin büyütmen en güzeli, inşallah ordan azalanı rabbim baska yerden tamamlatsınYok canım tekstildeydim işte çıkış aldım kızımı kendim büyütecegim kimse yok bakacak
Amin inşallah canım benimKendin büyütmen en güzeli, inşallah ordan azalanı rabbim baska yerden tamamlatsın
Yok ben hem emziriyorum hem mamaYıllardır kendi nickim vardı her yerde burada da onu kullanıyodum, takip edilince buradakini bir anlık değiştirdim her sey de alınınca
Sarı Kum aldım. Çok arabi geliyor şimdi. Plaj sezlong fean yazsydim daha eglenceli seyler keske
Dyson bi kadının kendine yapacağı en güzel iyilik ev eşyası. Hobi gbi ev süpürüyorm.
Canım bide sizin memereddiniz var mıydi, reflude kaynakli mi diye sorucm da?
İyiki diyorum hep.. Cok guzel arkadas olacaklar, ondan da öte onlar cok güzel abi abla oldularYaa minnoşum beniimbenimki , bir de bebek birinin kucağında ağlıyorsa zarar verdiğini sanıp patiliyor onu ki normalde aşırı korkak bir kedi. Çoğu komşum hiç görme görmemiştir insan geldi mi kaçar. Ama bebek kimdeyse peşinden ayrılmıyor şimdi. Ağlasın gidiyor patiliyor koşup yanıma gelip ağlar gibi sesler çıkarıyor
Maalesef tüy oluyor, bızımkı hep aynı koltukta yatıyor, oraya mümkün mertebe oturmuyorz,zemindekılerı de robot topluyor.. Ama bebekler harketlenınce naparız bılmıyorumKızlar bende 2 kedi var ama biri beni aşırı yoruyor. Bebekle temizliği ne yapıyorsunuz? Her yeri tüy yapıyor ve zaten sandalye koltuk bırakmadı hepsini mahvetti artık onları geçtim ama tüy konusunda mahvoluyorum. Bir gün kendimi yoruyorum her yeri temizliyorum ertesi gün yine her yer tüy
Oglum geldıgınde bir avucumun ıcıne ancak sıgıyordu, annesı yoktu bır fabrikanın catısından kurtarılmıstı, ılk aılesı kum egıtımını vermıstı, ama dıger buyuk kedı kıskanclık yaptıgı ıcın bıze sahıplendırdıler. Ben uzaktan cok severdim kedileri ama hıc dokunmamıstım,bır sure kovalamaca oynadık evın ıcınde, sonra anladım ki benı annesı gibi goruyordu cenemde benım var onu emiyordu o beni emdıkce ben agladım, annesı yoktu, ben anne oldum ona.O kadar yakınlaşınca alerji belirtileri gosterdım, saatlerce hapsurdum gozlerımı acamadım gunlerce, ama sonra vucut bagısıklık kazanıyor. Yıne arada bı kriz gelıyor ama cok olmuyor.. Kızımın da bu sevgiyle buyumesını cok ıstıyorum, her kafadan bir ses cıkıyor, o da benim evladım kımse bunu anlamıyorYaaa çok tatlıBen biraz korkarım tüm hayvanlardan ama bebeklerimi kendim gibi yetiştirmeyeceğim beş yıl önce arkadaş bize kaldı kedisinide getirdi neyse üç gün sonra bi kalktım göz kapaklarıma kadar şişmiş boğazım aşağıya doğru kıpkırmızı oldu sonra testler vs kedi tüyü alerjim çıktı şimdi uzun süredir toy poodle cinsi köpüşlere bayılıyorum kuzenim yavrusunu bana verip sahiplendirmek istiyor hem bebeklerime hayvan sevgisi olur oyun arkadaşı olurlar diyorum hemde ben korkumu yenerim