- 1 Eylül 2011
- 1.127
- 1.686
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.701
Birminikfiiile fotoğrafı da değiştirmedim halbuki aşk olsun kızlar
Evet evet birkaç saat olduE çok yeni değiştirdin o zaman. Bugün bdv’de bi konuya yorum yapmıştın galibayoksa ben bütün nickleri karıştırdım mı?
Görsel hafızam iyi değil, işitsel hafızam iyi.
Artıkın buna da alışacaksınız kızlar yapacak bir şey yok 90 gün değiştirilmiyormuşBen hic resimlerden bilemiyorum ya kullanici adlarindan biliyorum
Ben senin resmini hiç unutmam.Ben hic resimlerden bilemiyorum ya kullanici adlarindan biliyorum
Ben senin resmini hiç unutmam.
Kucağımda dik tutuyorum her mamaReflüsü olanlar reflü yatagı dısında neler yapıyorsunuz
Ahhh ahhh geceleri en son belim kalkıyor resmen…Sadece benim mi sirtim agriyor ya sirt agrilariyla uyaniyorum bebegim kucakta ve gezmek istiyor evin icinde.
Benim de kedim varArtıkın buna da alışacaksınız kızlar yapacak bir şey yok 90 gün değiştirilmiyormuş
Valla oglum pek yanasmıyor, arada bı kokluyor kacıyor, kız da bır ıkı kere bakıs acısına gelınce güldü o kadar.. Ama kabullendi artık bebegı..bı de bebegın yavru oldugununn farkında.. Bıgun kofte yerken kediye de verdım masanın altından, bebek de uyuyordu besıkte.. Ortalıgı topladım, bebegın agzının kenarında bısey var. Kustu mu dedım boyle ne kusacak dıye dusunursen kofte oldugunu farkedınce tüylerim diken diken oldu, ona da goturmus agzının kenarına koymusYaa
Alıştılar mı birbirlerine ?
Yaaa güzel yüreğini yediğiimValla oglum pek yanasmıyor, arada bı kokluyor kacıyor, kız da bır ıkı kere bakıs acısına gelınce güldü o kadar.. Ama kabullendi artık bebegı..bı de bebegın yavru oldugununn farkında.. Bıgun kofte yerken kediye de verdım masanın altından, bebek de uyuyordu besıkte.. Ortalıgı topladım, bebegın agzının kenarında bısey var. Kustu mu dedım boyle ne kusacak dıye dusunursen kofte oldugunu farkedınce tüylerim diken diken oldu, ona da goturmus agzının kenarına koymus
Yaa evet, ılk dogdugunda alarm kuruyordum beslenme saatleri ıcın, alarmı kapatırmısım uyku sersemı, kac kere uyandırdı beni garip Bi ses cıkararak..cok guzel yaa rabbım butun evlatlarımıza uzun ömürler versinYaaa güzel yüreğini yediğiim
Ay fark ediyorlar ya yavru olduğunu
Kız da hasta olunca ben yatağa yanıma almıştım. 2 hafta kadar hep ortamızda yattı. Sonra onu tekrar beşiğine yatırdım. Patili kızım geldi. Yatağa baktı baktı bebeği göremedi. Ama yüzünü bir görsendeli gibi başladı sağı solu koklamaya. Bebeği arıyor en son aldım kucağıma onu. Dedim bak annecim bebek burda. Gördü onu. Gırladı gırladı sonra geçti kendi yatağına uyudu bazen bebeği yatırıp bırakıyorum odada tek başına. Bebek kamerasını koyuyorum. Mutfağın kapısını kapatıp yemek falan yaparken ordan izliyorum. Bakıyorum bebek ağladığı gibi önce bir başına gidiyor etrafında dönüyor ediyor. Sonra mutfağın kapısına gelip bağırıyor. Beni çağırıyorlar resmen gel çocuğuna bak der gibi
Yaa minnoşum beniimYaa evet, ılk dogdugunda alarm kuruyordum beslenme saatleri ıcın, alarmı kapatırmısım uyku sersemı, kac kere uyandırdı beni garip Bi ses cıkararak..cok guzel yaa rabbım butun evlatlarımıza uzun ömürler versinmerhametlerı sahıplenmelerı ınsanın ıcıne dokunuyor.
Bızım kız bazen tiz sesiyle aglıyor, odadan kacıyor o zamanlarkafası şişmesin diye herhalde
Hamile kalinca yuzme ogrenmeye gidiyordum ona da baslayamiyorum o kadar uzun sure devam edemem aynen sehrin en uygunu bir de.Çokmuş ya. Bi önce pilates falan denesen? Geçmezse daha medikal şeylere yönelirsin.
Bu tuyler icin dyson tarzi supurge kullanici yorumlari nasil acaba memnun olan var fiyati pahali gerci herkes o parayi vermek istemezKızlar bende 2 kedi var ama biri beni aşırı yoruyor. Bebekle temizliği ne yapıyorsunuz? Her yeri tüy yapıyor ve zaten sandalye koltuk bırakmadı hepsini mahvetti artık onları geçtim ama tüy konusunda mahvoluyorum. Bir gün kendimi yoruyorum her yeri temizliyorum ertesi gün yine her yer tüy
Çok sevdiğim bir arkadaşım pediyatrist, kendisine gelen çocukların çoğunun obez kategorisinde olduğunı ama toplumca gürbüz, sağlıklı olarak algılandığını, durumun içler acısı olduğunu söyledi. Zayıf diye getirilen çocuklarsa olması gerektiği gibi normal çocuklar dedi. Benim oğlan da şişko şu an ama sadece anne sütü alıyor. Ek gıda sonrası hele 2 yaş sonrası kilolu olursa mesela sıkıntı ciddi anlamda.Bayramda soylenenleri takmayi saniyorum universite sinavina hazirlik zamani birakmistim herkesin bi fikri vardi
Bizde bayram falan çok yok zaten de olsa da sustururdum açıkcası.Zayif olsa zayif sisman olsa sisman normal olsa baska bisi derler hep diyecekler hayati boyunca tr de yasadigi surece maruz kalma ihtimali daha da yuksek
Bende de dyson var o olmasa napardım bilmiyorum lazer başlığı tüm kedi tüylerini gösteriyor şok oluyorum her yerdeleeerBu tuyler icin dyson tarzi supurge kullanici yorumlari nasil acaba memnun olan var fiyati pahali gerci herkes o parayi vermek istemez
Yaaa çok tatlıValla oglum pek yanasmıyor, arada bı kokluyor kacıyor, kız da bır ıkı kere bakıs acısına gelınce güldü o kadar.. Ama kabullendi artık bebegı..bı de bebegın yavru oldugununn farkında.. Bıgun kofte yerken kediye de verdım masanın altından, bebek de uyuyordu besıkte.. Ortalıgı topladım, bebegın agzının kenarında bısey var. Kustu mu dedım boyle ne kusacak dıye dusunursen kofte oldugunu farkedınce tüylerim diken diken oldu, ona da goturmus agzının kenarına koymus
Anne olunca birini ne kadar cok sevebilecegini anlarsin,evlat sevgisi cok ayri diyorlardi ya hep..Gercekten cok ayri bi sevgiymis her gecen gun artan guzellesen ama bu herkesin anlattigi kisim.
Ama bence asil olay ve kimsenin bahsetmedigi onlarin bizi sevmesiHayatimda hic bu kadar sevildigimi hissetmemistim Beni gorunce guluyor,ellerini kollarini kimildatiyor,sadece kucagimda kokumda sakinlesiyor surekli gozlerimin icine bakiyor sacima dokunmak istiyor falan..İste bu coooook baska birsey..
Dilerim her isteyen istedigi zaman yasar bu duyguyu
hep böyle söyleniyor ama hiçbiri bebeğin kusmasını azaltmıyor keşke gerçek bir çaresi olsaBeslenmeden sonra dik tutmak, her beslenme sonrası ve beslenme arasında gaz çıkarmak.. bir de reflu yatağı yoksa bile gene de yatarken başının altını başka bir şeyle dik tutmak bildiklerim