2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Evet bende 10 gün sonra tekrar doktora gideyim teşekkür ederim

Ben de aynı durumdayım hep
Tüm gün çok yorgunum gece kesin uyucam sözü verip bebeğim uyuyunca sosyal medyada takılma tv izleme. Eskiden böyle değildim teknolojiye aç kalmış gibi hissediyorum
Bebeği anneme bırakıp spora geldim. Bisiklet çevirirken dizi izliyordum. Bi komşu geldi, beni lafa tuttu, dizi izleyemedim diye kuduruyorum

Gece hafif öksürük burun tıkanıklığı bizim bebe de oluyor gündüz okadar yok

4. Ay kilo alımı çok düşük bizde de
çok endişeliyim ama çok normalmiş

3 ay 10 günlük kontrole gittik
Menenjitler 4,7,13. Aylar
Su vermek yok, güneş kremi yok, oturtmak yok, ek gid yok, deniz yok 6.aya kadar
Doktora cok sıcak su hic yok mu dedim çay kasigiyla agzina dokebilirsini dedi.
Az ve sık yiyor dedim olabilir dedi. 3 4 saat acmaliymisiz arayı baska bir prof doktor soyledi dedim, öyle bir sey yok ne zaman isterse emzirilir bebek dedi

Hafif vajinal yapisiklik var zamanla açılır dedi, göz enfeksiyonu yok, tırnağını kes yapılacak bi sey yok dedi , dişte yokmus

Kızlar 4. Ay aşımızı olduk bugün çok nazlı ve huysuz. göz doktoruna da gittik parol verdim az bişey
Canım demire başlıyor musun peki? Ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum ama çocuk doktoruna soramadım o an unuttum kendi doktoruma gidene kadar kullanamayacağım sanırım.

Doktora soyledın mı peki ek gıdaya ufaktan basladıgını?

Hangi doktora gidiyorsun canım Antalyadaydın yanlış hatırlamıyorsam

Canım demire başlıyor musun peki? Ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum ama çocuk doktoruna soramadım o an unuttum kendi doktoruma gidene kadar kullanamayacağım sanırım.
Başlıyoruz doktor yazdı ilacını aldık bugün devit biogai ve demir ilacı 3 tane oldu

4.ayi doldurduysan kullanmalisin ozel marka alabilirsin ben oyle yaptim doktorumuz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…