- 8 Mart 2022
- 453
- 492
- 27
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.581
Evet bende 10 gün sonra tekrar doktora gideyim teşekkür ederimİkinci üç ayda 500 gr alıyorlar zaten artık 1 kilo falan almıyorlar. İçin rahat olsun. Süt arttırıcı şeyler kullanabilirsin veya mama takviyesi yapabilirsin. Ben öyle yapıyorum. 10 gün sonra tekrar çağırdı.
Bebeği anneme bırakıp spora geldim. Bisiklet çevirirken dizi izliyordum. Bi komşu geldi, beni lafa tuttu, dizi izleyemedim diye kuduruyorumBen de aynı durumdayım hep
Tüm gün çok yorgunum gece kesin uyucam sözü verip bebeğim uyuyunca sosyal medyada takılma tv izleme. Eskiden böyle değildim teknolojiye aç kalmış gibi hissediyorum
Bebeği anneme bırakıp spora geldim. Bisiklet çevirirken dizi izliyordum. Bi komşu geldi, beni lafa tuttu, dizi izleyemedim diye kuduruyorum
Gece hafif öksürük burun tıkanıklığı bizim bebe de oluyor gündüz okadar yokBen benim kızı anlamadım hasta mı değil mi ? Gece uyutacağım zaman öksürmeye başlıyor. Burnu tıkanıyor. Sonra öksürmesi geçiyor. Uyuyor. Normalde gece 2 defa kalkar. 2 gündür neredeyse saat başı kalkıyor ve çok ağlıyor. Dün gece hiç uyumadı desem yeridir… lakin o kadar ağlamaya,öksürmeye 2 laf atayım susup sırıtmaya kahkaha atmaya başlıyor. Ben anlamıyorum. Geri yatırmak istediğimde gene uyumuyor, ağlıyor. Çok sık emmek istiyor. Biberon ağzına sürmeyen bebeğim verdiğimde alıp çiğnemeye çalışıyor o ara emiyor falan… diş mi diyeceğim ama çok da erken. Öksürme ve burun tıkanıklığı da geceden geceye. Gündüzleri iyi keyifsizlik, halsizlik gene gece… neyi var anlamadım
4. Ay kilo alımı çok düşük bizde deHanımlar benim oğlan 3180 doğmuştu. Bu zamana kadar hep 1 kilo almıştı geçen ay sadece 800 gr almıştı. Bu ay annemlerdeyim başka şehirde onlar 4. Ay kontrolü için devlet hastanesine gittim 450 gr almış sadece. Boyu da geçen ayla aynı çıktı. Yani doktor bi sıkıntı yok doğum kilosunun çok çok üstünde falan dedi ama içime dert oldu. Hiç tatmin olmadım. Kendi doktoruma da taa bayramdan sonra gidebilcem diye buraya götürdüm. Benim bebe hep huysuz huzursuz gündüz uykuları zaten en fazla 30 dk. Bazen hep acaba açta mı uyumuyor ya da huzursuz diye düşünüyordum ama doktor diş dönemi başlamış ondandır huzursuzluk dedi geçiştiriyor gibi geldi. Geçen mama teklif ettim biberonu unutmuş ısırdı sürekli içmedi hiç sadece ilk 14 gün mama vermiştim şimdi sadece anne sütü. Sağlık ocağındaki tartı da ise 150 gr daha fazla çıktı. Of bilemiyorum ya siz olsanız napardınız?
Ben de aynı böyleyim bebekle beraber yatıyorum uykumu alamazsam diye ödüm kopuyorBizde bebişle beraber 9-10 arası uyumuş oluyoruz asla geç yatamam uykum herşeyden kıymetlisağolsun bebişte beni zorlamadan uyur
Kaç çıktı bu ay boy kilo açelya senin sütün yarıyor gibi hatırlıyorumGece hafif öksürük burun tıkanıklığı bizim bebe de oluyor gündüz okadar yok
4. Ay kilo alımı çok düşük bizde de
çok endişeliyim ama çok normalmiş
Bizde de kilo düşük çıktı bu ay. Hasta oldu hastane de yattık ama ona rağmen yine iyi dedi doktorGece hafif öksürük burun tıkanıklığı bizim bebe de oluyor gündüz okadar yok
4. Ay kilo alımı çok düşük bizde de
çok endişeliyim ama çok normalmiş
Canım demire başlıyor musun peki? Ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum ama çocuk doktoruna soramadım o an unuttum kendi doktoruma gidene kadar kullanamayacağım sanırım.Kızlar 4. Ay aşımızı olduk bugün çok nazlı ve huysuz. göz doktoruna da gittik parol verdim az bişey
Doktora soyledın mı peki ek gıdaya ufaktan basladıgını?3 ay 10 günlük kontrole gittik
Menenjitler 4,7,13. Aylar
Su vermek yok, güneş kremi yok, oturtmak yok, ek gid yok, deniz yok 6.aya kadar
Doktora cok sıcak su hic yok mu dedim çay kasigiyla agzina dokebilirsini dedi.
Az ve sık yiyor dedim olabilir dedi. 3 4 saat acmaliymisiz arayı baska bir prof doktor soyledi dedim, öyle bir sey yok ne zaman isterse emzirilir bebek dedi
Hafif vajinal yapisiklik var zamanla açılır dedi, göz enfeksiyonu yok, tırnağını kes yapılacak bi sey yok dedi , dişte yokmus
Hangi doktora gidiyorsun canım Antalyadaydın yanlış hatırlamıyorsam3 ay 10 günlük kontrole gittik
Menenjitler 4,7,13. Aylar
Su vermek yok, güneş kremi yok, oturtmak yok, ek gid yok, deniz yok 6.aya kadar
Doktora cok sıcak su hic yok mu dedim çay kasigiyla agzina dokebilirsini dedi.
Az ve sık yiyor dedim olabilir dedi. 3 4 saat acmaliymisiz arayı baska bir prof doktor soyledi dedim, öyle bir sey yok ne zaman isterse emzirilir bebek dedi
Hafif vajinal yapisiklik var zamanla açılır dedi, göz enfeksiyonu yok, tırnağını kes yapılacak bi sey yok dedi , dişte yokmus
Başlıyoruz doktor yazdı ilacını aldık bugün devit biogai ve demir ilacı 3 tane olduCanım demire başlıyor musun peki? Ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum ama çocuk doktoruna soramadım o an unuttum kendi doktoruma gidene kadar kullanamayacağım sanırım.
Doktora soyledın mı peki ek gıdaya ufaktan basladıgını?
Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gidiyorumHangi doktora gidiyorsun canım Antalyadaydın yanlış hatırlamıyorsam
Bizim bugün ölçüldü, kafa boy ve kilo p25-50deymis, vücudu dengeli gidiyor dedi hepsi aynı persentilda dediDördüncü ay aşıları ateş yapıyormu?Boy kiko persentili eşit olmalı mı atıyorum ikiside p60 gibi
Goz doktoru nasil muayene etti. Bize 4-5-6da gidebilirsinjz dedi size 4.ay mi dendiKızlar 4. Ay aşımızı olduk bugün çok nazlı ve huysuz. göz doktoruna da gittik parol verdim az bişey
4.ayi doldurduysan kullanmalisin ozel marka alabilirsin ben oyle yaptim doktorumuz dedi.Canım demire başlıyor musun peki? Ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum ama çocuk doktoruna soramadım o an unuttum kendi doktoruma gidene kadar kullanamayacağım sanırım.