2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Resmen delirmek üzereyim kendime çok kızgınım yaaa 😡😡😡 kızım dün akşam 9 da uyudu ben çok yorgun olmama rağmen instada gezdim arada emzirdim gece 3 gibi uyudum tabi bizim kız sonra kalktı 2 defa ben uyuyamadım falan derken en son 7 den beri ayaktayız. Ben bitmiş bi haldeyim kız aşırı enerjik 🥵🥵🥵 ne gezersin instada çocuklu kadınsın sen deyip kendime kızıyorum. Bu akşam bebişten önce yatacağım
Sosyal medya çok vakit alıyor
Hiçbir sosyal hesabım yok burası hariç
Çok beni oyalarsa bunu da kapatırım

Hanımlar benim oğlan 3180 doğmuştu. Bu zamana kadar hep 1 kilo almıştı geçen ay sadece 800 gr almıştı. Bu ay annemlerdeyim başka şehirde onlar 4. Ay kontrolü için devlet hastanesine gittim 450 gr almış sadece. Boyu da geçen ayla aynı çıktı. Yani doktor bi sıkıntı yok doğum kilosunun çok çok üstünde falan dedi ama içime dert oldu. Hiç tatmin olmadım. Kendi doktoruma da taa bayramdan sonra gidebilcem diye buraya götürdüm. Benim bebe hep huysuz huzursuz gündüz uykuları zaten en fazla 30 dk. Bazen hep acaba açta mı uyumuyor ya da huzursuz diye düşünüyordum ama doktor diş dönemi başlamış ondandır huzursuzluk dedi geçiştiriyor gibi geldi. Geçen mama teklif ettim biberonu unutmuş ısırdı sürekli içmedi hiç sadece ilk 14 gün mama vermiştim şimdi sadece anne sütü. Sağlık ocağındaki tartı da ise 150 gr daha fazla çıktı. Of bilemiyorum ya siz olsanız napardınız?

Şu göbek deliğindeki siyahlık herkeste gitti mi çok canımı sıkıyor duşta lifle kazıtıyorum taktım çok karnımın göbek deliği çevresindede hala renk koyulugu var gitmeyecek mi bunlar.birde hamilelikte yoktu doğurdum çıktı dikine bi çizgi var
Hala var bende 1 seneye falan kaybolur diye okumuştum saldım bende artık 😂

Ben benim kızı anlamadım hasta mı değil mi ? Gece uyutacağım zaman öksürmeye başlıyor. Burnu tıkanıyor. Sonra öksürmesi geçiyor. Uyuyor. Normalde gece 2 defa kalkar. 2 gündür neredeyse saat başı kalkıyor ve çok ağlıyor. Dün gece hiç uyumadı desem yeridir… lakin o kadar ağlamaya,öksürmeye 2 laf atayım susup sırıtmaya kahkaha atmaya başlıyor. Ben anlamıyorum. Geri yatırmak istediğimde gene uyumuyor, ağlıyor. Çok sık emmek istiyor. Biberon ağzına sürmeyen bebeğim verdiğimde alıp çiğnemeye çalışıyor o ara emiyor falan… diş mi diyeceğim ama çok da erken. Öksürme ve burun tıkanıklığı da geceden geceye. Gündüzleri iyi keyifsizlik, halsizlik gene gece… neyi var anlamadım
Oyyy diş olabilir ya, benim de oğlusum 3,5 aylık ve diş bölgeleri beyazlaşmış, agresif şekilde ellerini ağzına götürüyor öyle anladim
Baktım… bak söyle fotodaki gibiyse…

Eklentiler

• IMG_3964.png
    IMG_3964.png
    596,4 KB · Görüntüleme: 32
Hanımlar benim oğlan 3180 doğmuştu. Bu zamana kadar hep 1 kilo almıştı geçen ay sadece 800 gr almıştı. Bu ay annemlerdeyim başka şehirde onlar 4. Ay kontrolü için devlet hastanesine gittim 450 gr almış sadece. Boyu da geçen ayla aynı çıktı. Yani doktor bi sıkıntı yok doğum kilosunun çok çok üstünde falan dedi ama içime dert oldu. Hiç tatmin olmadım. Kendi doktoruma da taa bayramdan sonra gidebilcem diye buraya götürdüm. Benim bebe hep huysuz huzursuz gündüz uykuları zaten en fazla 30 dk. Bazen hep acaba açta mı uyumuyor ya da huzursuz diye düşünüyordum ama doktor diş dönemi başlamış ondandır huzursuzluk dedi geçiştiriyor gibi geldi. Geçen mama teklif ettim biberonu unutmuş ısırdı sürekli içmedi hiç sadece ilk 14 gün mama vermiştim şimdi sadece anne sütü. Sağlık ocağındaki tartı da ise 150 gr daha fazla çıktı. Of bilemiyorum ya siz olsanız napardınız?
Kaç kilosu ve tam kaç haftalık ?

Bence doktora güven kilo konusunda bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum. Slingle ya da kanguruyla uyutmayı denedin mi hiç? Benim kızım gündüzleri bu şekilde uyuyor yoksa hiç uyumaz dediğin gibi.

Şu göbek deliğindeki siyahlık herkeste gitti mi çok canımı sıkıyor duşta lifle kazıtıyorum taktım çok karnımın göbek deliği çevresindede hala renk koyulugu var gitmeyecek mi bunlar.birde hamilelikte yoktu doğurdum çıktı dikine bi çizgi var
Badem yağı dök göbek deliğine bir kaç damla sonra 5-10 dakika beklet ve kulak çöpüyle temizle.. ben öyle yaptım temiz oldu 😍 acıtmıyor bebeğinin göbek deliğini merak etme 🤭 yavaşça çıkar, bana pislik gibi geldi çıkarınca…

Aaaa kendin içinmiş, aynısını yap o zaman canım 🤭🤭

18 haftalık. Bugün tam 4 aylık. Kilosu 7100 geldi. Ayına göre çok normal biliyorum da 1 ayda az almış ondan bi dertlendim 🥺
Kilosu çok çok iyi maşallah 🧿🙏🏽 benim
Yegenim
Tam 5 aylıkken 7 kiloydu… diş çıkarma vs varsa daha az mama meme istiyorlar, bebeklerde insan hep aynı şekilde gitmezler, doktorda çok iyi demiş, bence de öyle maşallah 🙏🏽🧿

Kilosu çok çok iyi maşallah 🧿🙏🏽 benim
Yegenim
Tam 5 aylıkken 7 kiloydu… diş çıkarma vs varsa daha az mama meme istiyorlar, bebeklerde insan hep aynı şekilde gitmezler, doktorda çok iyi demiş, bence de öyle maşallah 🙏🏽🧿
Teşekkür ederim evet diş dönemine girdi ve meme reddi de yaşıyoruz bende endişelendim 🙏🏻

Bizde bebişle beraber 9-10 arası uyumuş oluyoruz asla geç yatamam uykum herşeyden kıymetli😁sağolsun bebişte beni zorlamadan uyur
Maşallah canım idolüm sensin artık 🥰
Ben de hala o siyahlıktan muzdaribim inşallah en yakın zamanda geçer 😞
Sosyal medya çok vakit alıyor
Hiçbir sosyal hesabım yok burası hariç
Çok beni oyalarsa bunu da kapatırım
bende kapatmıştım sonra bu benim mevzusuna yine açtım ama artık kapatma zamanı geldi sanırım

Şimdilik dert etmez elimden geleni yapmaya çalışır bayramı stressiz güzel geçirir sonra kendi doktoruma giderdim. (Bunu burdan demek kolay ama gerçekte senin yerinde olsam orda bi doktora daha giderdim (gereksiz ama) )

Benim aklımda da bu kalmış. Pişik kremini aldım ama

Edit. Mustela ile ilgili yazdım ama alıntılayamamışım. 😂

Gitmedi benim de.

İkinci üç ayda 500 gr alıyorlar zaten artık 1 kilo falan almıyorlar. İçin rahat olsun. Süt arttırıcı şeyler kullanabilirsin veya mama takviyesi yapabilirsin. Ben öyle yapıyorum. 10 gün sonra tekrar çağırdı.

Yaa. Ben Yalova dan şubeden alıyorum hep. Çok tatlı, çok ilgili bir abla bakıyor dükkana da şeker gibi bir kadın. Yakınlarında varsa subesi oradan alsan çok iyi olur sana da. Kumaşları malları çok çok güzel. Online dan hiç almamıştım oradan. Sıkıntı yaşamana üzüldüm
Mersinde var da suan burda yok canim. Az once demezler mi %10indirim tanimladik diye. Yok ya vlcocuk kandiriyorlar terbiyesizler

Resmen delirmek üzereyim kendime çok kızgınım yaaa 😡😡😡 kızım dün akşam 9 da uyudu ben çok yorgun olmama rağmen instada gezdim arada emzirdim gece 3 gibi uyudum tabi bizim kız sonra kalktı 2 defa ben uyuyamadım falan derken en son 7 den beri ayaktayız. Ben bitmiş bi haldeyim kız aşırı enerjik 🥵🥵🥵 ne gezersin instada çocuklu kadınsın sen deyip kendime kızıyorum. Bu akşam bebişten önce yatacağım
Ben de aynı durumdayım hep
Tüm gün çok yorgunum gece kesin uyucam sözü verip bebeğim uyuyunca sosyal medyada takılma tv izleme. Eskiden böyle değildim teknolojiye aç kalmış gibi hissediyorum 😬

X