- 1 Nisan 2014
- 2.411
- 3.509
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.601
3 aylık kilosu ne kadar dı3 ay 10 günlük kontrole gittik
Menenjitler 4,7,13. Aylar
Su vermek yok, güneş kremi yok, oturtmak yok, ek gid yok, deniz yok 6.aya kadar
Doktora cok sıcak su hic yok mu dedim çay kasigiyla agzina dokebilirsini dedi.
Az ve sık yiyor dedim olabilir dedi. 3 4 saat acmaliymisiz arayı baska bir prof doktor soyledi dedim, öyle bir sey yok ne zaman isterse emzirilir bebek dedi
Hafif vajinal yapisiklik var zamanla açılır dedi, göz enfeksiyonu yok, tırnağını kes yapılacak bi sey yok dedi , dişte yokmus
Hafif ateş yaptı bizdeDördüncü ay aşıları ateş yapıyormu?Boy kiko persentili eşit olmalı mı atıyorum ikiside p60 gibi
500 gr almış sadece bundan sonra böyle gidecek sanırım bizde 10 gün sonra tekrar bi çocuk doktoruna görüneceğiz başka bir sebeptenKaç çıktı bu ay boy kilo açelya senin sütün yarıyor gibi hatırlıyorum
Port bebe denesen işe yarar mı acaba? Ama büyüyorlar çok uzun süre kullanabilir misin bilemedim.Kızlar bebeğim puseti sevmiyor içine koyamıyoruz. Bana pusetsiz bebek arabası ne önerirsiniz
Öyle yapıcam araştırdım aklımda markalar var ama henüz doktoruma soramadım.4.ayi doldurduysan kullanmalisin ozel marka alabilirsin ben oyle yaptim doktorumuz dedi.
Portbebe de var koyuncaPort bebe denesen işe yarar mı acaba? Ama büyüyorlar çok uzun süre kullanabilir misin bilemedim.
Ben inglesina electa kullanıyorum ama şuan için anakucağında bebem henüz. Senin bebiş kaç aylık oldu oturabiliyorsa normal kullanabilirsin, oturamazsa yatış halini kullanabilirsin.Portbebe de var koyunca
Yamuluyor sanki çocuk yamuk duracak içinde bi araba alayım şimdi de büyüyünce de kullanayım diyorum
Kitikate’in banyo havlusunu kullanıyorum bayağı büyük boyutu, içine müslin koyuyorum suyu alıyor, sonra havlu ile kuruluyorum. Ama sen antalya sıcağında daha ince kullanabilirsin. Bornoz için henüz çok bebeler dahaKızlar bebeğimin yenidoğan banyo havlusu küçük geliyor. Siz ne tercih ediyorsunuz?Bornoz mu, boyundan geçmeli mi, müslin mi? Ben 3-9 ay arası yaz olduğu için burada 6 ay kullanmak istiyorum
Klasik şapkalı olandan almıştım 2 yaşına kadar kullanabilirim diye düşünüyorumKızlar bebeğimin yenidoğan banyo havlusu küçük geliyor. Siz ne tercih ediyorsunuz?Bornoz mu, boyundan geçmeli mi, müslin mi? Ben 3-9 ay arası yaz olduğu için burada 6 ay kullanmak istiyorum
Cok dusukten kastin ne kadar?Gece hafif öksürük burun tıkanıklığı bizim bebe de oluyor gündüz okadar yok
4. Ay kilo alımı çok düşük bizde de
çok endişeliyim ama çok normalmiş
Yenidoğduğunda çok zayıf görünüyordu dokunamıyordum cılızlığından korkuyordumCok dusukten kastin ne kadar?
Burda yazilan az kilolar benim bebegimden 2 kilo fazlaOludukca bi takildim acikcasi
4.ay kontrolunde 5.5 cikti benim bebegim,doktor hep alt sinirda ama normal diyor bana mama verme diyor.Bu ay 600 gr almis
Benimkisi mamayla sınırda alıyorCok dusukten kastin ne kadar?
Burda yazilan az kilolar benim bebegimden 2 kilo fazlaOludukca bi takildim acikcasi
4.ay kontrolunde 5.5 cikti benim bebegim,doktor hep alt sinirda ama normal diyor bana mama verme diyor.Bu ay 600 gr almis
2aylik 4750, 3bucuk aylik 5685 ölçtü hastane3 aylık kilosu ne kadar dı
Cok dusukten kastin ne kadar?
Ben her gün çıkarıyorum güneş hep var mecbur. Yüzüne geliyor çoğu zaman kapatmaya çalışıyorumGunes konusunda da hic mi gunese cikarmiyorsunuz ? ben mesela oglen yururken bacaklarina gunes vuruyor bende özellikle örtmüyorum basil olsa yaz gunesi degil diye ortmeli miyim?
Ben her gün çıkarıyorum güneş hep var mecbur. Yüzüne geliyor çoğu zaman kapatmaya çalışıyorum
2aylik 4750, 3bucuk aylik 5685 ölçtü hastane
Kirmizimartenicka
Halbuki deniz icin bende müslin panço almıştım daha doğmadan ama aklıma bile gelmedi. Onu kullaniyim da denize bi daha alıyım bari
Kendi içinde iyi seyrediyor demek ki önemli olanda o. Daha 4 ayda belli olmaz bir anda boy kilo atabilir
4.ayda bizde 4900duk.Kesinlikle ac degil eminim ama kilo almiyor.Bana da doktorlar ayni seyi soyluyor bu bebek minyon diyor.Ama biz esimle minyon degiliz ben hep sinifin en uzunlarindandim cocukkenBenimkisi mamayla sınırda alıyor4.ay kontrolümüze az kaldı en son 4300 dük. 5.5 geleceğini hiç düşünemiyorum niyeyse tahminim şu an 5 e yaklaşmıştır artık. Benim kız minyon takılıyor. Ultrasonda doktorum hep söylüyordu bazı bebekler minyon olur diye haklı çıktı adam
3 aylık ölçülerde en uzun bebiş kac cm acaba, kızım 60cm ama p25 olduğuna göre diger bebislerden kısa
3 aylık ölçülerde en uzun bebiş kac cm acaba, kızım 60cm ama p25 olduğuna göre diger bebislerden kısa
Şu persentil olayı moralimi bozuyorP97 64.5mus kiz cocuklari icin..
25 tanesinden uzun 75 tanesinden kisa kizin iyi bence gayet.Bu arada bu persentil dataseti globaldir belki benim bebek ondan kucuk kaliyordur diyordum.Turk cocuklari datasetiymis