-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.541
Bence de gayet iyi31’inde 3 ay bitti. 5850 şu an. 3150 doğdu. Geçen ay 1300 gr almıştı.
Şimdi 10 gün sonra çağırdı bakalım ona göre bir yol çizeriz dedi.
Konak için ne yaptın Sudememzirme yastığı vs kullanmayı bir rutin halime getiremedim
Kolumda sert sert emdikçe de dökülür üstelik canı da acımaz mı ya valla
Konağı var bir de ben onu çıkarcam diye de saçı döktüm biraz
Enfeksiyon olsa çapak da olur gözü kapanır. Bence uykusu geliyor seninkinin
Spfli deniz kıyafetleri var uzun kollu. Ben kendime de onlardan kullanıyorum tüm vücut kremlemektense. Decathlona bakabilirsiniz.Aa bende güneş kremi bugün sipariş verdim sormadım doktorumada neden önermedi acaba? Güneşli yerde denizde falan nasıl olucak?
Benimki miniş ya daha yeni 59 cm oldu.Bence de gayet iyi
Ben birazda boya göre hareket ediyorum. Bazı bebekler uzun olduğu için kilolu olması normal. Boyu kaç bu arada
Benimki miniş ya daha yeni 59 cm oldu.
Bilmem ben sorunca 1 yaşından önce önermiyoruz dedi.Aa bende güneş kremi bugün sipariş verdim sormadım doktorumada neden önermedi acaba? Güneşli yerde denizde falan nasıl olucak?
Ahahaha deli mi bunlar ayol. Hediye paketine ücret ödedin mi? Öyle olursa tüketici haklarına şikayet edebilirsin ücretle ilgili sıkıntı yoksa çokta şey yapmazlar gibi. O zamanda her yere yorum yazabilirsin.Kizlar bu kitikate markasi var ordan bir seyler almistim o kadar sinir ettiler ki hem hediye paketi uap not birak bolumu var hem de geken kargo küfür gibi. Ben de whatsaptan yazdim merhaba notumuzu almisiz aslinda ozur dileriz diye de kustahca tavir.sikayet edecek yer yok mu bunlari
Bence de en iyi oradaki doktorlar bilir.Antalyadayim bugun doktora gidince sorarım buradakiler bebek teri, güneş kremi, deniz konusunda uzmanlasmistir herhalde
Durum aynı mi bilmiyorum ama benim kızım öldürmeyi kesfetmis gibi yalanciktan öksürüyor. Süt içtikten sonra yapıyor sadece
Bebişten önce yatmak gibi bir imkanın varsa hiç durma zatenResmen delirmek üzereyim kendime çok kızgınım yaaakızım dün akşam 9 da uyudu ben çok yorgun olmama rağmen instada gezdim arada emzirdim gece 3 gibi uyudum tabi bizim kız sonra kalktı 2 defa ben uyuyamadım falan derken en son 7 den beri ayaktayız. Ben bitmiş bi haldeyim kız aşırı enerjik ne gezersin instada çocuklu kadınsın sen deyip kendime kızıyorum. Bu akşam bebişten önce yatacağım
Sudem bizim bebişler aynı ilerliyor. Çapağımız oldu, Konak oldu. Bir de egzama oldu bizde sizde var mı öyle sorun?emzirme yastığı vs kullanmayı bir rutin halime getiremedim
Kolumda sert sert emdikçe de dökülür üstelik canı da acımaz mı ya valla
Konağı var bir de ben onu çıkarcam diye de saçı döktüm biraz
Enfeksiyon olsa çapak da olur gözü kapanır. Bence uykusu geliyor seninkinin
Iste ben de o yuzden sinirliyimİyi bir marka diye biliyorum şaşırdım
Ben mal gibi 9’da 10’da yatıyorum artıkResmen delirmek üzereyim kendime çok kızgınım yaaakızım dün akşam 9 da uyudu ben çok yorgun olmama rağmen instada gezdim arada emzirdim gece 3 gibi uyudum tabi bizim kız sonra kalktı 2 defa ben uyuyamadım falan derken en son 7 den beri ayaktayız. Ben bitmiş bi haldeyim kız aşırı enerjik ne gezersin instada çocuklu kadınsın sen deyip kendime kızıyorum. Bu akşam bebişten önce yatacağım
Tam aksine aslında, alman markası ve Sebamed en iyi markalardan özellikle hassas ciltler için… Belki yanlış bilgi edinmissindir canimbenim bebeğimin de cildi çok hassas ama yağı ve yüz kremi çok iyi geliyor bebeğime
Yaa 9 da da ınsanın uykusu gelmiyor ki, ben de gece 12den once uyuyamıyorum..Resmen delirmek üzereyim kendime çok kızgınım yaaakızım dün akşam 9 da uyudu ben çok yorgun olmama rağmen instada gezdim arada emzirdim gece 3 gibi uyudum tabi bizim kız sonra kalktı 2 defa ben uyuyamadım falan derken en son 7 den beri ayaktayız. Ben bitmiş bi haldeyim kız aşırı enerjik ne gezersin instada çocuklu kadınsın sen deyip kendime kızıyorum. Bu akşam bebişten önce yatacağım
Hayaller ve hayatlar yaşayacağım belki de…Bebişten önce yatmak gibi bir imkanın varsa hiç durma zaten
Bugün ben de öyle yatarım inşallah yine şeytan kanıma girmezBen mal gibi 9’da 10’da yatıyorum artıkgece 2-4 arası uyanıktım, sabah 6’da kalktık tekrar. Anca alıyorum uykumu 9’da yatarsam.
Yaa. Ben Yalova dan şubeden alıyorum hep. Çok tatlı, çok ilgili bir abla bakıyor dükkana da şeker gibi bir kadın. Yakınlarında varsa subesi oradan alsan çok iyi olur sana da. Kumaşları malları çok çok güzel. Online dan hiç almamıştım oradan. Sıkıntı yaşamana üzüldümKizlar bu kitikate markasi var ordan bir seyler almistim o kadar sinir ettiler ki hem hediye paketi uap not birak bolumu var hem de geken kargo küfür gibi. Ben de whatsaptan yazdim merhaba notumuzu almisiz aslinda ozur dileriz diye de kustahca tavir.sikayet edecek yer yok mu bunlari
Ben yatamıyorum ya eşimle oturup çay tv keyfi yapmak istiyorum büyük ikilemBen mal gibi 9’da 10’da yatıyorum artıkgece 2-4 arası uyanıktım, sabah 6’da kalktık tekrar. Anca alıyorum uykumu 9’da yatarsam.
Bizde bebişle beraber 9-10 arası uyumuş oluyoruz asla geç yatamam uykum herşeyden kıymetliBen mal gibi 9’da 10’da yatıyorum artıkgece 2-4 arası uyanıktım, sabah 6’da kalktık tekrar. Anca alıyorum uykumu 9’da yatarsam.
Bendede hafiften var ameliyat olmuştum göbwk değilim yok gibi bişey ama yinede varŞu göbek deliğindeki siyahlık herkeste gitti mi çok canımı sıkıyor duşta lifle kazıtıyorum taktım çok karnımın göbek deliği çevresindede hala renk koyulugu var gitmeyecek mi bunlar.birde hamilelikte yoktu doğurdum çıktı dikine bi çizgi var