2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
31’inde 3 ay bitti. 5850 şu an. 3150 doğdu. Geçen ay 1300 gr almıştı.
Şimdi 10 gün sonra çağırdı bakalım ona göre bir yol çizeriz dedi.
Bence de gayet iyi
Ben birazda boya göre hareket ediyorum. Bazı bebekler uzun olduğu için kilolu olması normal. Boyu kaç bu arada

Konak için ne yaptın Sudem

Aa bende güneş kremi bugün sipariş verdim sormadım doktorumada neden önermedi acaba? Güneşli yerde denizde falan nasıl olucak?
Bilmem ben sorunca 1 yaşından önce önermiyoruz dedi.
Ahahaha deli mi bunlar ayol. Hediye paketine ücret ödedin mi? Öyle olursa tüketici haklarına şikayet edebilirsin ücretle ilgili sıkıntı yoksa çokta şey yapmazlar gibi. O zamanda her yere yorum yazabilirsin.

Bence de en iyi oradaki doktorlar bilir.

Resmen delirmek üzereyim kendime çok kızgınım yaaa kızım dün akşam 9 da uyudu ben çok yorgun olmama rağmen instada gezdim arada emzirdim gece 3 gibi uyudum tabi bizim kız sonra kalktı 2 defa ben uyuyamadım falan derken en son 7 den beri ayaktayız. Ben bitmiş bi haldeyim kız aşırı enerjik ne gezersin instada çocuklu kadınsın sen deyip kendime kızıyorum. Bu akşam bebişten önce yatacağım

Bebişten önce yatmak gibi bir imkanın varsa hiç durma zaten

Sudem bizim bebişler aynı ilerliyor. Çapağımız oldu, Konak oldu. Bir de egzama oldu bizde sizde var mı öyle sorun?

Ben mal gibi 9’da 10’da yatıyorum artık gece 2-4 arası uyanıktım, sabah 6’da kalktık tekrar. Anca alıyorum uykumu 9’da yatarsam.

Eklentiler

• IMG_4402.png
    189 KB · Görüntüleme: 30
Odman gönülalı dinledim dün 6aydan önce güneş kremi önermiyor zaten 6aydan önce gğneşe direk maruz bırakmamak lazımmış bebişleri hazirandan sonraya tatil planlayabiliriz yani

Yaa 9 da da ınsanın uykusu gelmiyor ki, ben de gece 12den once uyuyamıyorum..

Bebişten önce yatmak gibi bir imkanın varsa hiç durma zaten
Hayaller ve hayatlar yaşayacağım belki de…
Ben mal gibi 9’da 10’da yatıyorum artık gece 2-4 arası uyanıktım, sabah 6’da kalktık tekrar. Anca alıyorum uykumu 9’da yatarsam.
Bugün ben de öyle yatarım inşallah yine şeytan kanıma girmez

Yaa. Ben Yalova dan şubeden alıyorum hep. Çok tatlı, çok ilgili bir abla bakıyor dükkana da şeker gibi bir kadın. Yakınlarında varsa subesi oradan alsan çok iyi olur sana da. Kumaşları malları çok çok güzel. Online dan hiç almamıştım oradan. Sıkıntı yaşamana üzüldüm

Şu göbek deliğindeki siyahlık herkeste gitti mi çok canımı sıkıyor duşta lifle kazıtıyorum taktım çok karnımın göbek deliği çevresindede hala renk koyulugu var gitmeyecek mi bunlar.birde hamilelikte yoktu doğurdum çıktı dikine bi çizgi var

Bendede hafiften var ameliyat olmuştum göbwk değilim yok gibi bişey ama yinede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…