- 1 Eylül 2011
- 1.127
- 1.687
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.521
Demir ilaci ?
Masaji o gozunun kenarina mi yapiyorsuj doktor bize elinle ez orayi dedibenım kızımda da capaklanma vardı 2. gunden berı, herseyı denedik gecmemstı, gazlı bez ıle silmemı onerdi doktor, netira adında bı damla yazdı, 2 gunde gecırdı, bır de sabah aksam 25er kere masaj onerdi. Eger 6.aya kadar gecmezse ufak bir mudahale gerekebılır demıstı.
Alttan yukarı doğru yapışıklık oluyor canım. Lebial füzyon diye geçiyor. Doktor bana resimini gösterdi netten böyle aratmıştı.Tam olarak neresi yapışıyor üstten mi alttan mi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapışsa anlarmıyım diye
Menenjit aşıları canım.Tüh ben 3.ayda kontrol yok sanıyordum ama herkes götürmüş. Hatta saglik ocagina menenjit ne zaman dedim doktorunuza sorun dedi 2.ayda sormustm yaptir demisti ama kacinci ay dedi unutmuştum.
Rotaraxi yaptirdim 3.ayda, bexora ve nimenrix ne aşıları?
özele gidiyoruz biz 2000 tlcikYarına randevu aldım işten geldikten sonr götürüyumde aşılar için geç vs olmasın. Siz çocuk doktoru için özeli mi tercih ediyorsunuz, sağlık sigortası mi yaptırdınız?
canım çok geçmiş olsun evde hasta olan var mı? Bugün bi doktor infulenza b salgını başladı dikkat edin diyordu. İnşallah hemencecik iyileşir. Bayramda geliyor ekstra dikkat etmek gerek.Kızlar oğlumun burnu yine fena tıkalı hır hır nefes alıyor
Banyo yaptırdım
Serum sıkıyorum
Nebul ile serum solutuyorum ama daha geçmedi
Sol gözü çapak olunca çocuk doktoru burnu tıkalı olduğu için demişti
Sol gözü yine çapaklı üç gündür
Canım çok geçmiş olsun. Üşüttün mü acaba?Aman Allahım bugün çok feci bir gündü
Altı saat boyunca yerimden kalkamadım başdönmesi titreme vs tuttu
Bebeğim perişan oldu ortalıkta babası hep evde olur bugünde evde değildi
Kendi kendine ağlayıp uyudu uyandı oynadı yavrum akşam da bana sitem eder gibi baktı
ben yüzünü çizdikçe sütümden sürüyorumBende yağla, kremle masaj olayını yapamadım. Pişik kremi de sayılı sürdüm. Yüzünü cizdikce oralara sürüyorum krem o kadar.
Gaz masaji yapıyorum kıyafetin üstünden dört beş kere o.
Aa bende güneş kremi bugün sipariş verdim sormadım doktorumada neden önermedi acaba? Güneşli yerde denizde falan nasıl olucak?Doktora gidecek olan arkadaşlar havalar ısındı bu terleme olayını nasıl yapalım bir de güneş kremi kullanalım mı bebişlere bi sorar mısınız? Benim doktor 1 yaşından önce güneş kremini önermedi, terleme olayı da emerken bile yastığa teri çıkıyor (yer: İstanbul)
Sebamed’in ürünleri genelde yıldızlar listesinde olmuyordu 2018 yılında. Ben de şaşırmıştım hatta. Şimdi bilmiyorum. Bakmıyorum artık öyle şeylereTam aksine aslında, alman markası ve Sebamed en iyi markalardan özellikle hassas ciltler için… Belki yanlış bilgi edinmissindir canimbenim bebeğimin de cildi çok hassas ama yağı ve yüz kremi çok iyi geliyor bebeğime
Ben de 6 ay altı için kullanılmıyor diye biliyorum. Bebeği şemsiye altından çıkarmamak gerek sanırım. Ben 9 aylıkken tatile gitmiştim. Kullanmıştım güneş kremi. Denize havuza da sokmuştum.Aa bende güneş kremi bugün sipariş verdim sormadım doktorumada neden önermedi acaba? Güneşli yerde denizde falan nasıl olucak?
Zaten sezon açılana kadar hazıranda altı aylık oluyorlar anca kulllanırız bende şemsiyeli simitlerden alacam su gelişimsel açıdanda kasları için vs iyidir bol bol denize götürmeyi düşünüyorum havuza sokmam zatenBen de 6 ay altı için kullanılmıyor diye biliyorum. Bebeği şemsiye altından çıkarmamak gerek sanırım. Ben 9 aylıkken tatile gitmiştim. Kullanmıştım güneş kremi. Denize havuza da sokmuştum.
pudrası mesela çok iyi seçilmiş, belki bazı ürünleri daha iyi bazıları daha kötü olabilir ama ben yağından ve kreminden memnunumSebamed’in ürünleri genelde yıldızlar listesinde olmuyordu 2018 yılında. Ben de şaşırmıştım hatta. Şimdi bilmiyorum. Bakmıyorum artık öyle şeylere
Bu arada bebeğin 5 dk falan emmesini seninle mi konuşmuştuk?
Doktora gidecek olan arkadaşlar havalar ısındı bu terleme olayını nasıl yapalım bir de güneş kremi kullanalım mı bebişlere bi sorar mısınız? Benim doktor 1 yaşından önce güneş kremini önermedi, terleme olayı da emerken bile yastığa teri çıkıyor (yer: İstanbul)
Ben benim kızı anlamadım hasta mı değil mi ? Gece uyutacağım zaman öksürmeye başlıyor. Burnu tıkanıyor. Sonra öksürmesi geçiyor. Uyuyor. Normalde gece 2 defa kalkar. 2 gündür neredeyse saat başı kalkıyor ve çok ağlıyor. Dün gece hiç uyumadı desem yeridir… lakin o kadar ağlamaya,öksürmeye 2 laf atayım susup sırıtmaya kahkaha atmaya başlıyor. Ben anlamıyorum. Geri yatırmak istediğimde gene uyumuyor, ağlıyor. Çok sık emmek istiyor. Biberon ağzına sürmeyen bebeğim verdiğimde alıp çiğnemeye çalışıyor o ara emiyor falan… diş mi diyeceğim ama çok da erken. Öksürme ve burun tıkanıklığı da geceden geceye. Gündüzleri iyi keyifsizlik, halsizlik gene gece… neyi var anlamadım
Kargoda ne geldiKizlar bu kitikate markasi var ordan bir seyler almistim o kadar sinir ettiler ki hem hediye paketi uap not birak bolumu var hem de geken kargo küfür gibi. Ben de whatsaptan yazdim merhaba notumuzu almisiz aslinda ozur dileriz diye de kustahca tavir.sikayet edecek yer yok mu bunlari
Kiyafet aldiklarim geldi. Hediye paketi yok ve notu fişe cumleyi bile bitirmeden alta yazmislar andavallarKargoda ne geldi
Ben de pişik kremini kullanıyorumpudrası mesela çok iyi seçilmiş, belki bazı ürünleri daha iyi bazıları daha kötü olabilir ama ben yağından ve kreminden memnunum
Z kuşağı herhalde. Biz olsak güllü çiçekli kağıda not yazar, en güzel pakete koyar, kurdale bağlardık.Kiyafet aldiklarim geldi. Hediye paketi yok ve notu fişe cumleyi bile bitirmeden alta yazmislar andavallar
İyi bir marka diye biliyorum şaşırdımKiyafet aldiklarim geldi. Hediye paketi yok ve notu fişe cumleyi bile bitirmeden alta yazmislar andavallar