- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.110
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.481
Bazı doktorlar 9.aydan sonra önerıyormus, ama bızım doktorumuz ılk 1 yas ıcınde yakalanma yuzdesı %40%45dedı.. Bunların ıcınde de %10u kalıcı hasarlar bırakıyor. O yuzden erken yapılmasını öneriyorum dedı.Benim doktorum geçen ay hiç meningokok dan bahsetmedi. Rotayı söyledi. Bu ay bitimi gidicez yeni kontrole. 3.ayı bitirmiş olacaz o zaman da. Umarım geç kalmayız, gerçi her doktor farklı zamanlarda istiyor sanırım
Benimki de erkek canım. Diğer aylar çok alıp bu ay az aldığı için doktor düşündü biraz. Benim için kilosu hiç önemli değil. Hatta sütünüz azalmış deyince sevindim aman bıraksın artık emmesin diyeCanım benim bebeğim erkek ve 3 ayin dolmasına 2 gün vardı 5.660 gramdı… benim oğlumda 3150 gram doğmuştu… senin kızın gayet iyi, doktorlar abartıyor bence anca moral bozsunlar
Mamayı duzenlı aralıklarla vermeyi dene canım.. Bızım de ılk 2 aya gore azdı kılo alımı 3.ayda..4.aya daha da azalacak gıbıBenimki de erkek canım. Diğer aylar çok alıp bu ay az aldığı için doktor düşündü biraz. Benim için kilosu hiç önemli değil. Hatta sütünüz azalmış deyince sevindim aman bıraksın artık emmesin diyekızım büyük olan. O 5 buçuk yaşında.
Özele gidiyoruz.Yarına randevu aldım işten geldikten sonr götürüyumde aşılar için geç vs olmasın. Siz çocuk doktoru için özeli mi tercih ediyorsunuz, sağlık sigortası mi yaptırdınız?
Sağol canım8 yüksek değil çok.7 gün dut kürü yap sabah akşam bisey kalmaz mis gibide süt arttırıyor dut kürü
BenimSelam kızlar
Oğlumun saçları çok dökülüyor
Baya saçlıydı normal mi sizce?
Aceba sütüm mü azaldı yetersiz mi besleniyor ondan mı dökülüyor
Kafayı yiycem süt konusu kafamı bir rahat bırakmadı
Geçti canım açıkçası pek müdahale de etmedim arada damla damlattım sürekli siliyordum bir gün kendiliğinden geçiverdi uzun sürmedi bizdesheilata senin bebeğin gözündeki enfeksiyon geçti mi
Göz yaşı tıkanıklığı sanırım 1 yaşa kadar geçmezse basit bir operasyon oluyormuş
4 aya gircez 6 gün sonra bizim de daha geçmedi
Benim kızımında saçı çok dökülüyor azaldı arkası baya açıldıSelam kızlar
Evet özel canım sağlık sigortası yaptırdımYarına randevu aldım işten geldikten sonr götürüyumde aşılar için geç vs olmasın. Siz çocuk doktoru için özeli mi tercih ediyorsunuz, sağlık sigortası mi yaptırdınız?
Uyku arkadaşı ile uyutma rutini nasıl? Nasıl alıştırdın? Ben de bir uyku arkadaşı alıp deneyeceğim ama nasıl başlayacağım bilmiyorum. Sizinki kaç aylık?Benimki de 3ay bitiyor yarın fisher price uyku arkadaşı aldım çok sevdi onla uyuyor gündüz hiç uyumazdı onunla uyuyor
Kızımın yanları döküldü Almancılar gibi takılıyor. Bugün eşim dalga geçti yanları traş mı ettin diyeSelam kızlar
Benimkinde de var. Hiiç korkma normal o. Doktor da dedi bize. Olur, normaldir demiştiSelam kızlar
Canım 4. Ayı bitirmiş olmayacak mısınız?Benim doktorum geçen ay hiç meningokok dan bahsetmedi. Rotayı söyledi. Bu ay bitimi gidicez yeni kontrole. 3.ayı bitirmiş olacaz o zaman da. Umarım geç kalmayız, gerçi her doktor farklı zamanlarda istiyor sanırım
Ben 5 ayını doldurunca başlayacağım tadımlaraDördüncü ayı doldurup beşinci aya geçip tadımlara başlayacaklar kişiler var mı ben düşünüyorum üç gün kuralı ile tabikii doktoruma sorucağım şimdi bu sebze meyveleri organik mi almak gerekiyor
Ben doğal soğuk sıkım zeytinyağı kullanıyorum masaj yaparken kendi bahçemizdenKızlar bebek yağı ya da losyonu olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben mustellanın yağını kullanıyordum. Fark etmemişim, dökülmüş. Her gün de yıkayıp yağlıyordum. İnternetten söyledim ama muhtemelen geç gelecek bayram sonrasına kalır. İdareten e bebekte, migrosta falan olan ne alabilirim ?