2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bazı doktorlar 9.aydan sonra önerıyormus, ama bızım doktorumuz ılk 1 yas ıcınde yakalanma yuzdesı %40%45dedı.. Bunların ıcınde de %10u kalıcı hasarlar bırakıyor. O yuzden erken yapılmasını öneriyorum dedı.

Canım benim bebeğim erkek ve 3 ayin dolmasına 2 gün vardı 5.660 gramdı… benim oğlumda 3150 gram doğmuştu… senin kızın gayet iyi, doktorlar abartıyor bence anca moral bozsunlar
Benimki de erkek canım. Diğer aylar çok alıp bu ay az aldığı için doktor düşündü biraz. Benim için kilosu hiç önemli değil. Hatta sütünüz azalmış deyince sevindim aman bıraksın artık emmesin diye kızım büyük olan. O 5 buçuk yaşında.

Mamayı duzenlı aralıklarla vermeyi dene canım.. Bızım de ılk 2 aya gore azdı kılo alımı 3.ayda..4.aya daha da azalacak gıbı

Selam kızlar
Oğlumun saçları çok dökülüyor
Baya saçlıydı normal mi sizce?
Aceba sütüm mü azaldı yetersiz mi besleniyor ondan mı dökülüyor
Kafayı yiycem süt konusu kafamı bir rahat bırakmadı

Kızlar oğlumun burnu yine fena tıkalı hır hır nefes alıyor
Banyo yaptırdım
Serum sıkıyorum
Nebul ile serum solutuyorum ama daha geçmedi
Sol gözü çapak olunca çocuk doktoru burnu tıkalı olduğu için demişti
Sol gözü yine çapaklı üç gündür

sheilata senin bebeğin gözündeki enfeksiyon geçti mi
Göz yaşı tıkanıklığı sanırım 1 yaşa kadar geçmezse basit bir operasyon oluyormuş
4 aya gircez 6 gün sonra bizim de daha geçmedi

sheilata senin bebeğin gözündeki enfeksiyon geçti mi
Göz yaşı tıkanıklığı sanırım 1 yaşa kadar geçmezse basit bir operasyon oluyormuş
4 aya gircez 6 gün sonra bizim de daha geçmedi
Geçti canım açıkçası pek müdahale de etmedim arada damla damlattım sürekli siliyordum bir gün kendiliğinden geçiverdi uzun sürmedi bizde

Benim kızımında saçı çok dökülüyor azaldı arkası baya açıldı

Benimki de 3ay bitiyor yarın fisher price uyku arkadaşı aldım çok sevdi onla uyuyor gündüz hiç uyumazdı onunla uyuyor
Uyku arkadaşı ile uyutma rutini nasıl? Nasıl alıştırdın? Ben de bir uyku arkadaşı alıp deneyeceğim ama nasıl başlayacağım bilmiyorum. Sizinki kaç aylık?
Kızımın yanları döküldü Almancılar gibi takılıyor. Bugün eşim dalga geçti yanları traş mı ettin diye arka altla uzun oralar henüz dökülmedi ama yattığı yerde sürekli dökülen saçlar var

Benimkinde de var. Hiiç korkma normal o. Doktor da dedi bize. Olur, normaldir demişti

Kızlar bebek yağı ya da losyonu olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben mustellanın yağını kullanıyordum. Fark etmemişim, dökülmüş. Her gün de yıkayıp yağlıyordum. İnternetten söyledim ama muhtemelen geç gelecek bayram sonrasına kalır. İdareten e bebekte, migrosta falan olan ne alabilirim ?

Canım 4. Ayı bitirmiş olmayacak mısınız?

Ben 5 ayını doldurunca başlayacağım tadımlara
Bir ay sonra yani
karnı doymayacak ilk haftalar tek öğün olacak zaten oda tadım şeklinde sadece
Araştırmalara başladım
Notlar aldım nasıl yapacağıma dair

Ben doğal soğuk sıkım zeytinyağı kullanıyorum masaj yaparken kendi bahçemizden
Hiç katkı maddesi yok

Ksmbnmcnm canım bi suru soru sordum demiştin bu aya mi özel yarin gidicem ya neler sorsam
sheilata sürekli gözlerini oluşturuyor kızım acaba gözünden enfeksiyondan mı, dışarıdan belli oluyor muydu?
Vajinasi yapışık olayini sorucam, gözünü ovuşturma, özel aşılar, diş, ek gıda isteği, az sık beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…