- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.110
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.461
Vajına gırısı canım, o gırısı tam olarak gormelisin..Tam olarak neresi yapışıyor üstten mi alttan mi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapışsa anlarmıyım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajına gırısı canım, o gırısı tam olarak gormelisin..Tam olarak neresi yapışıyor üstten mi alttan mi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapışsa anlarmıyım diye
Bana da bugun hıc bıldırım gelmedı, mesaj alıntısı olana kadar farketmedımBana niye bildirim gelmiyor acaba hiç yazışmadınız sanmıştım iki sayfa yazışmışsınız meğer
4 aylık kontrolde ben de soracagim, 4 bıtmıs 5.ayın ıcınde olmus olacagız..Dördüncü ayı doldurup beşinci aya geçip tadımlara başlayacaklar kişiler var mı ben düşünüyorum üç gün kuralı ile tabikii doktoruma sorucağım şimdi bu sebze meyveleri organik mi almak gerekiyor
Meningokok canım.. 3. 5. ve 12.aylarda yaptırıcaz, ılk dozu olduk..Tüh ben 3.ayda kontrol yok sanıyordum ama herkes götürmüş. Hatta saglik ocagina menenjit ne zaman dedim doktorunuza sorun dedi 2.ayda sormustm yaptir demisti ama kacinci ay dedi unutmuştum.
Rotaraxi yaptirdim 3.ayda, bexora ve nimenrix ne aşıları?
GÜnde bir kere, baya azaltmışsın canım. Ben de anlamadım bebek aç olsa uyumaz ağlar susmaz diyoruz değişik geldi şu an. Aç değil ama az kilo alıyor olamaz mı? Tam 3.ay bitimi mi gittiniz kontrole? Şu an kaç kiloymuş?Golden goat veriyordum ama azalttım bayağı. Bazen uyuyorum, eşim 60 veriyordu. Veya spordayken annem 90 veriyordu.
Ama çocukta öyle açmış gibi huzursuzluk yoktu. Olunca veriyordum çünkü. Bilemedim.
Doktor bize Pazartesi gittiğimizde 4 ayımızda oldu Önümüzdeki ay ek gıdayı Konuşacağız dediDördüncü ayı doldurup beşinci aya geçip tadımlara başlayacaklar kişiler var mı ben düşünüyorum üç gün kuralı ile tabikii doktoruma sorucağım şimdi bu sebze meyveleri organik mi almak gerekiyor
Benim doktorum geçen ay hiç meningokok dan bahsetmedi. Rotayı söyledi. Bu ay bitimi gidicez yeni kontrole. 3.ayı bitirmiş olacaz o zaman da. Umarım geç kalmayız, gerçi her doktor farklı zamanlarda istiyor sanırımMeningokok canım.. 3. 5. ve 12.aylarda yaptırıcaz, ılk dozu olduk..
Menenjit meningokok aşıları. Bazı doktorlar ileri aylarda yaptırıyor. Bize seçenek sundu. Tatile gideriz, belki yurt dışına gideriz diye şimdiden yaptırmak istedim.Tüh ben 3.ayda kontrol yok sanıyordum ama herkes götürmüş. Hatta saglik ocagina menenjit ne zaman dedim doktorunuza sorun dedi 2.ayda sormustm yaptir demisti ama kacinci ay dedi unutmuştum.
Rotaraxi yaptirdim 3.ayda, bexora ve nimenrix ne aşıları?
31’inde 3 ay bitti. 5850 şu an. 3150 doğdu. Geçen ay 1300 gr almıştı.GÜnde bir kere, baya azaltmışsın canım. Ben de anlamadım bebek aç olsa uyumaz ağlar susmaz diyoruz değişik geldi şu an. Aç değil ama az kilo alıyor olamaz mı? Tam 3.ay bitimi mi gittiniz kontrole? Şu an kaç kiloymuş?
Ben varım ama ben sülalemdeki tek kahverengi gözlüyüm. Eşimin de babası renkli gözlü.anne baba kahve gözlü olup da bebeği renkli gözlü olan var mı? Kim benim hakkımı çaldı
Benimde 5600dü , hep bir kilodan fazla gidiyordu 600 aldi son ay , hareketlendiler diye de olabilir31’inde 3 ay bitti. 5850 şu an. 3150 doğdu. Geçen ay 1300 gr almıştı.
Şimdi 10 gün sonra çağırdı bakalım ona göre bir yol çizeriz dedi.
Benim kahverengi eşim yeşil gözlü kızım mavi gözlü olduanne baba kahve gözlü olup da bebeği renkli gözlü olan var mı? Kim benim hakkımı çaldı
Ben galiba. İki tarafın sulalesinde sadece benim dedem mavi gözlü.anne baba kahve gözlü olup da bebeği renkli gözlü olan var mı? Kim benim hakkımı çaldı
Aya göre değerlendirmiş doktor canım benim kızım 4 gün daha büyük olmasına rağmen daha 5 kilo değil. Kilosu gayet iyi geldi bana31’inde 3 ay bitti. 5850 şu an. 3150 doğdu. Geçen ay 1300 gr almıştı.
Kilo olayını çok takma kafana, benim de beneğim günde 22 gram almış az filan dedi ama gayet mutlu sağlıklı olunca problem değil, her bebek farklı benim doktorum 3. Ay bitince 4. Ayin başlangıcında başlayabilirsin dedi ek gıdaya amaBugün 3 ay kontrolüne gittik. Beybim bu ay az kilo almış. 350-400 gr. Sütünüz azalmış muhtemelen dedi doktor. Solgar’ın brewer’s yeast veya bestlak önerdi. Mamayı biraz arttırın, 10 gün sonra tekrar gelin dedi.
3 saatten daha önce emzirmeyi sordum. Anne sütünü her istediğinde verebilirsiniz dedi. Hatta bu ayda meme reddi, biberon reddi oluyor, siz sık sık teklif edin dedi.
Sünnet ettiremedik, fırsat bulamadık dedim. Anestezi alacağı için artık 9 ay, 1 yaş sonrasını öneriyorum dedi. Cerrah bebeğin duracağına inanıyorsa belki anestezisiz yapar, bi görüşün isterseniz dedi ama durmaz benimkisi. 1 ay önce de durmazdı bence.
Kilo alımı az olunca ek gıdaya geçmemizde sıkıntı olur mu dedim. Hayır, hatta daha önce geçebiliriz dedi. 5. Ay dedi ama bitince mi başlayınca mı onu sormadım.
Rotarix, bexero, nimenrix aşıları yapıldı. İshal, kabız, gaz olabilir, ateşi çıkabilir. Eve gidince calpol verin, yatarken de verin dedi.
Canım benim bebeğim erkek ve 3 ayin dolmasına 2 gün vardı 5.660 gramdı… benim oğlumda 3150 gram doğmuştu… senin kızın gayet iyi, doktorlar abartıyor bence anca moral bozsunlar31’inde 3 ay bitti. 5850 şu an. 3150 doğdu. Geçen ay 1300 gr almıştı.
Benimki de 3ay bitiyor yarın fisher price uyku arkadaşı aldım çok sevdi onla uyuyor gündüz hiç uyumazdı onunla uyuyorYaa nasıl bir uyku arkadaşı? Bir de kaç aylık bebeğiniz?