- 1 Nisan 2014
- 2.412
- 3.509
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.441
GalibaEki Görüntüle 3410674
Kızlar iş yeri bilgisayarından açtım ya tarihin altında böyle bir söz yazıyor. İlk defa görüyorum size gözüküyor muydu, ben yazmam ama nasıl olduysa.. Evren tarafından bir mesaj mı nedir :))
AyniiiSanki bende kıskanıyorum yaa
Başkasına alışsın istemiyorum
Sadece beni ve babasını tanısın en çok bize gelsin
Bakalım bir ay sonra yine kv yine gelecek kalmaya inşallah ona alışmaz
Yok arabayla 20 dk mesafede oturuyoruzSiz altı üstlü oturyordunuz öyle değilmi
Bence hemen müdahale et yoksa ilerde neler yapmak isterler iş işten geçer
Aynısını bizde yaşıyoruz ama konu kendim olunca ağzımı bıçak açmazdım şimdi bebeğimi elletmiyorum bile önünü alamıyorum yoksa saçma sapan adetler bana sormakda yok yok biri muska vermiş onu takıcam yok teberikin bilmem nesini içiricem zıkkımın kökünü yediricem
Pat aldım kıcağından her defasında
Verme huysuz de bişi de baksınlar sadece böyle iyice sarmala dokunmaya kalkınca da çek geri, ben öyle yapıyorum dokundurtmuyorum bile… ben nerden biliyim elini nereye sürdü yıkadı mı yıkamadı mı.. yıkasa bile içim rahat etmiyo… o yüzden dokundurtmuyorum bu senin bebeğin, babadan bile çok senin söz hakkın var……Daha kayınvalideme gitmeden de eşimle arabadan indik eşimin komşusu kapıdaydı ayy ver bakiyim bir dedi ben de alıp bir sevip verecek sandım aldığı gibi sakallarıyla şap şup öptü deliriyorum böyle insanlara dünden beri keşkelerle düşğnüp durdum
Kazene sorsana o bılır, telden bakınca gorunmuyor o yazı sendeEki Görüntüle 3410674
Kızlar iş yeri bilgisayarından açtım ya tarihin altında böyle bir söz yazıyor. İlk defa görüyorum size gözüküyor muydu, ben yazmam ama nasıl olduysa.. Evren tarafından bir mesaj mı nedir :))
Tam olarak neresi yapışıyor üstten mi alttan mi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapışsa anlarmıyım diyeYenıdogan ve sonraki doktor da acıp bakmıştı, ama 2.ayda yoktu, 3.ay kontrolunde yapısmıs dedı, hatta kendı tutu ben sıldım
Şöyle oluyor bazen yazışmayı okuyup son sayfaya gelmeden çıkınca bildirim gelmiyorBana niye bildirim gelmiyor acaba hiç yazışmadınız sanmıştım iki sayfa yazışmışsınız meğer
Birşey olmaz bebeğin ağzı değmedi ise üç saate kadar duruyor değdi ise bir saat bana söylenen buydu ben bebeklerime dışarı çıkınca öyle veriyorum hazırlanmış beklemişKızlar mamayı tam hazırladım bebeğim uyudu. 2 saate kadar oda sıcaklığında bekletmemin sakıncası yoktu demi? Folyoyla sardım dışını
Yok hiç içmedi dahaBirşey olmaz bebeğin ağzı değmedi ise üç saate kadar duruyor değdi ise bir saat bana söylenen buydu ben bebeklerime dışarı çıkınca öyle veriyorum hazırlanmış beklemiş
Benimki de öyleydi kucakta uyuyor koyunca uyanıyordu uyku arkadaşı aldım onu çok sevdi ona dokunarak uyuyor yatağa koyunca kalkmıyor eskisi gibiKızlar kızım gündüzleri kanguru ya da slingte uyuyor yani kucağımda. Bıraktığım an uyanıyor. Tracy hogg un kitabını okumaya başladım dün bebeklere doğduğu andan itibaren rutin yapılmasından bahsediyor. Sanırım okumakta geç kaldım kitabı. Bir bitiricem bakalım kafam çok karıştı. Bu sabah gülerek uyandı şükürler olsunyatağında uyutmayı denedim kaç tane kitap okudum bana mısın demiyor gözünü kırpmıyor, esniyor ama uyumuyor da. Kanguruya aldım ben de hemen uyudu Yeni bir rutine şu an başlayamam sanırım önceliğim emmesi, emsin derken de kitabı okudukça mamayı artırıyorum değişik ikilemler içindeyim. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi yatağa nasıl alıştırdınız?
Yaa nasıl bir uyku arkadaşı? Bir de kaç aylık bebeğiniz?Benimki de öyleydi kucakta uyuyor koyunca uyanıyordu uyku arkadaşı aldım onu çok sevdi ona dokunarak uyuyor yatağa koyunca kalkmıyor eskisi gibi
Ne kadar mama veriyordun canım? Bir de hangi markayı?Bugün 3 ay kontrolüne gittik. Beybim bu ay az kilo almış. 350-400 gr. Sütünüz azalmış muhtemelen dedi doktor. Solgar’ın brewer’s yeast veya bestlak önerdi. Mamayı biraz arttırın, 10 gün sonra tekrar gelin dedi.
3 saatten daha önce emzirmeyi sordum. Anne sütünü her istediğinde verebilirsiniz dedi. Hatta bu ayda meme reddi, biberon reddi oluyor, siz sık sık teklif edin dedi.
Sünnet ettiremedik, fırsat bulamadık dedim. Anestezi alacağı için artık 9 ay, 1 yaş sonrasını öneriyorum dedi. Cerrah bebeğin duracağına inanıyorsa belki anestezisiz yapar, bi görüşün isterseniz dedi ama durmaz benimkisi. 1 ay önce de durmazdı bence.
Kilo alımı az olunca ek gıdaya geçmemizde sıkıntı olur mu dedim. Hayır, hatta daha önce geçebiliriz dedi. 5. Ay dedi ama bitince mi başlayınca mı onu sormadım.
Rotarix, bexero, nimenrix aşıları yapıldı. İshal, kabız, gaz olabilir, ateşi çıkabilir. Eve gidince calpol verin, yatarken de verin dedi.
Golden goat veriyordum ama azalttım bayağı. Bazen uyuyorum, eşim 60 veriyordu. Veya spordayken annem 90 veriyordu.Ne kadar mama veriyordun canım? Bir de hangi markayı?
Bugün 3 ay kontrolüne gittik. Beybim bu ay az kilo almış. 350-400 gr. Sütünüz azalmış muhtemelen dedi doktor. Solgar’ın brewer’s yeast veya bestlak önerdi. Mamayı biraz arttırın, 10 gün sonra tekrar gelin dedi.
3 saatten daha önce emzirmeyi sordum. Anne sütünü her istediğinde verebilirsiniz dedi. Hatta bu ayda meme reddi, biberon reddi oluyor, siz sık sık teklif edin dedi.
Sünnet ettiremedik, fırsat bulamadık dedim. Anestezi alacağı için artık 9 ay, 1 yaş sonrasını öneriyorum dedi. Cerrah bebeğin duracağına inanıyorsa belki anestezisiz yapar, bi görüşün isterseniz dedi ama durmaz benimkisi. 1 ay önce de durmazdı bence.
Kilo alımı az olunca ek gıdaya geçmemizde sıkıntı olur mu dedim. Hayır, hatta daha önce geçebiliriz dedi. 5. Ay dedi ama bitince mi başlayınca mı onu sormadım.
Rotarix, bexero, nimenrix aşıları yapıldı. İshal, kabız, gaz olabilir, ateşi çıkabilir. Eve gidince calpol verin, yatarken de verin dedi.
Bu asılardakı telasımı hatırlıyorsun de mı, sen tecrubelısınBugün 3 ay kontrolüne gittik. Beybim bu ay az kilo almış. 350-400 gr. Sütünüz azalmış muhtemelen dedi doktor. Solgar’ın brewer’s yeast veya bestlak önerdi. Mamayı biraz arttırın, 10 gün sonra tekrar gelin dedi.