2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Galiba nasılda yerinde bir söz olmuş
Kendime baktım bende herhangi bişey yazmıyor mesaj sadece sana iletilmiş anlaşılan

Yok arabayla 20 dk mesafede oturuyoruz

Daha kayınvalideme gitmeden de eşimle arabadan indik eşimin komşusu kapıdaydı ayy ver bakiyim bir dedi ben de alıp bir sevip verecek sandım aldığı gibi sakallarıyla şap şup öptü deliriyorum böyle insanlara dünden beri keşkelerle düşğnüp durdum

Verme huysuz de bişi de baksınlar sadece böyle iyice sarmala dokunmaya kalkınca da çek geri, ben öyle yapıyorum dokundurtmuyorum bile… ben nerden biliyim elini nereye sürdü yıkadı mı yıkamadı mı.. yıkasa bile içim rahat etmiyo… o yüzden dokundurtmuyorum bu senin bebeğin, babadan bile çok senin söz hakkın var……

Bana niye bildirim gelmiyor acaba hiç yazışmadınız sanmıştım iki sayfa yazışmışsınız meğer

Yenıdogan ve sonraki doktor da acıp bakmıştı, ama 2.ayda yoktu, 3.ay kontrolunde yapısmıs dedı, hatta kendı tutu ben sıldım
Tam olarak neresi yapışıyor üstten mi alttan mi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapışsa anlarmıyım diye

Dördüncü ayı doldurup beşinci aya geçip tadımlara başlayacaklar kişiler var mı ben düşünüyorum üç gün kuralı ile tabikii doktoruma sorucağım şimdi bu sebze meyveleri organik mi almak gerekiyor

Kızlar mamayı tam hazırladım bebeğim uyudu. 2 saate kadar oda sıcaklığında bekletmemin sakıncası yoktu demi? Folyoyla sardım dışını

Kızlar mamayı tam hazırladım bebeğim uyudu. 2 saate kadar oda sıcaklığında bekletmemin sakıncası yoktu demi? Folyoyla sardım dışını
Birşey olmaz bebeğin ağzı değmedi ise üç saate kadar duruyor değdi ise bir saat bana söylenen buydu ben bebeklerime dışarı çıkınca öyle veriyorum hazırlanmış beklemiş

Benimki de öyleydi kucakta uyuyor koyunca uyanıyordu uyku arkadaşı aldım onu çok sevdi ona dokunarak uyuyor yatağa koyunca kalkmıyor eskisi gibi

Bugün 3 ay kontrolüne gittik. Beybim bu ay az kilo almış. 350-400 gr. Sütünüz azalmış muhtemelen dedi doktor. Solgar’ın brewer’s yeast veya bestlak önerdi. Mamayı biraz arttırın, 10 gün sonra tekrar gelin dedi.
3 saatten daha önce emzirmeyi sordum. Anne sütünü her istediğinde verebilirsiniz dedi. Hatta bu ayda meme reddi, biberon reddi oluyor, siz sık sık teklif edin dedi.
Sünnet ettiremedik, fırsat bulamadık dedim. Anestezi alacağı için artık 9 ay, 1 yaş sonrasını öneriyorum dedi. Cerrah bebeğin duracağına inanıyorsa belki anestezisiz yapar, bi görüşün isterseniz dedi ama durmaz benimkisi. 1 ay önce de durmazdı bence.
Kilo alımı az olunca ek gıdaya geçmemizde sıkıntı olur mu dedim. Hayır, hatta daha önce geçebiliriz dedi. 5. Ay dedi ama bitince mi başlayınca mı onu sormadım.
Rotarix, bexero, nimenrix aşıları yapıldı. İshal, kabız, gaz olabilir, ateşi çıkabilir. Eve gidince calpol verin, yatarken de verin dedi.

Ne kadar mama veriyordun canım? Bir de hangi markayı?

Ne kadar mama veriyordun canım? Bir de hangi markayı?
Golden goat veriyordum ama azalttım bayağı. Bazen uyuyorum, eşim 60 veriyordu. Veya spordayken annem 90 veriyordu.
Ama çocukta öyle açmış gibi huzursuzluk yoktu. Olunca veriyordum çünkü. Bilemedim.

Tüh ben 3.ayda kontrol yok sanıyordum ama herkes götürmüş. Hatta saglik ocagina menenjit ne zaman dedim doktorunuza sorun dedi 2.ayda sormustm yaptir demisti ama kacinci ay dedi unutmuştum.
Rotaraxi yaptirdim 3.ayda, bexora ve nimenrix ne aşıları?

Bu asılardakı telasımı hatırlıyorsun de mı, sen tecrubelısın gecmıs olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…