- 2 Ağustos 2021
- 5.384
- 5.130
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.501
Evet 4 yanlış yazmışımCanım 4. Ayı bitirmiş olmayacak mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 4 yanlış yazmışımCanım 4. Ayı bitirmiş olmayacak mısınız?
Tabi canım belli olmaz mı gözü kapanıyordu çapaktan sürekli pamuğu ıslatıp temizliyordum@Ksmbnmcnm canım bi suru soru sordum demiştin bu aya mi özel yarin gidicem ya neler sorsam
sheilata sürekli gözlerini oluşturuyor kızım acaba gözünden enfeksiyondan mı, dışarıdan belli oluyor muydu?
Vajinasi yapışık olayini sorucam, gözünü ovuşturma, özel aşılar, diş, ek gıda isteği, az sık beslenme
Ay en güzeli aslındaBen doğal soğuk sıkım zeytinyağı kullanıyorum masaj yaparken kendi bahçemizden
Hiç katkı maddesi yok
emzirme yastığı vs kullanmayı bir rutin halime getiremedimUyku arkadaşı ile uyutma rutini nasıl? Nasıl alıştırdın? Ben de bir uyku arkadaşı alıp deneyeceğim ama nasıl başlayacağım bilmiyorum. Sizinki kaç aylık?
Kızımın yanları döküldü Almancılar gibi takılıyor. Bugün eşim dalga geçti yanları traş mı ettin diye arka altla uzun oralar henüz dökülmedi ama yattığı yerde sürekli dökülen saçlar var
Enfeksiyon olsa çapak da olur gözü kapanır. Bence uykusu geliyor seninkinin@Ksmbnmcnm canım bi suru soru sordum demiştin bu aya mi özel yarin gidicem ya neler sorsam
sheilata sürekli gözlerini oluşturuyor kızım acaba gözünden enfeksiyondan mı, dışarıdan belli oluyor muydu?
Vajinasi yapışık olayini sorucam, gözünü ovuşturma, özel aşılar, diş, ek gıda isteği, az sık beslenme
Benim öyle masaj dı yağdı rutinim de yokAy en güzeli aslında
Sebamed çok güzelKızlar bebek yağı ya da losyonu olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben mustellanın yağını kullanıyordum. Fark etmemişim, dökülmüş. Her gün de yıkayıp yağlıyordum. İnternetten söyledim ama muhtemelen geç gelecek bayram sonrasına kalır. İdareten e bebekte, migrosta falan olan ne alabilirim ?
Ben de İstanbul’da yaşıyorum da ne bileyim. Bu konuda annem de çok uyarmıştı. Cildi kurur ya her gün yıkama ya da her gün yağla. Onların cildi çok hassas olur diye. Doğduğundan beri öyle de götürdüm. Duş sonrası yağla gaz masajı falan yaptım hep. Faydasını gördüm zararını görmedim. Ne bileyim pek de sorgulamadım yaniBenim öyle masaj dı yağdı rutinim de yok
Müstela kırmızı aldım öylece duruyor
Büyük oğlumda da hiç kullanmadım
İstanbul nemli ondan mı ben mı tembelim bilmiyorum
Her gün banyo yaptırmaya çalışıyorum zaten
Onu alayım madem ben. Teşekkür ederiimSebamed çok güzel
benım kızımda da capaklanma vardı 2. gunden berı, herseyı denedik gecmemstı, gazlı bez ıle silmemı onerdi doktor, netira adında bı damla yazdı, 2 gunde gecırdı, bır de sabah aksam 25er kere masaj onerdi. Eger 6.aya kadar gecmezse ufak bir mudahale gerekebılır demıstı.sheilata senin bebeğin gözündeki enfeksiyon geçti mi
Göz yaşı tıkanıklığı sanırım 1 yaşa kadar geçmezse basit bir operasyon oluyormuş
4 aya gircez 6 gün sonra bizim de daha geçmedi
Saç dökülmesi normal bebeklerde bizim de dökülüyor bi süre sonra duruyor dökülmesi endişelenme sütle bi alakası yokSelam kızlar
Oğlumun saçları çok dökülüyor
Baya saçlıydı normal mi sizce?
Aceba sütüm mü azaldı yetersiz mi besleniyor ondan mı dökülüyor
Kafayı yiycem süt konusu kafamı bir rahat bırakmadı
Doğru şimdi hatırladım canım yani bak senin bebisin benimkinden iyi kilo almış, ben dert etmiyorum, sen de etme erişkin insanlar olarak biz de çok farklıyızBenimki de erkek canım. Diğer aylar çok alıp bu ay az aldığı için doktor düşündü biraz. Benim için kilosu hiç önemli değil. Hatta sütünüz azalmış deyince sevindim aman bıraksın artık emmesin diye kızım büyük olan. O 5 buçuk yaşında.
Ben hipp losyon kullanıyorum memnunum ama kokulu bilgin olsun kokusuz bi losyon değil yaniKızlar bebek yağı ya da losyonu olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben mustellanın yağını kullanıyordum. Fark etmemişim, dökülmüş. Her gün de yıkayıp yağlıyordum. İnternetten söyledim ama muhtemelen geç gelecek bayram sonrasına kalır. İdareten e bebekte, migrosta falan olan ne alabilirim ?
Sebamed içeriği temiz değil diye biliyorum büyük oğluma alerji yapmıstı hattaSebamed çok güzel
Enfeksiyon olsa çapak da olur gözü kapanır. Bence uykusu geliyor seninkinin
benim cumartesi için hazırladığım soru listesi ;@Ksmbnmcnm canım bi suru soru sordum demiştin bu aya mi özel yarin gidicem ya neler sorsam
İlkadımlarımda bir ebe izlemiştim. Diyor ki; konaklo bebelerde konağı taradığınızda dökülen saçlar zaten kopmuş ama konak sayesinde tutunan saçlardır. Yani zeytinyağı/hindistancevizi yağı vs sürüp taradınız diye saç dökülmez, zaten kopmuş olan konakla birlikte çıkıyordur. Yeniler daha gür daha güzel gelecek no panicemzirme yastığı vs kullanmayı bir rutin halime getiremedim
Kolumda sert sert emdikçe de dökülür üstelik canı da acımaz mı ya valla
Konağı var bir de ben onu çıkarcam diye de saçı döktüm biraz
Enfeksiyon olsa çapak da olur gözü kapanır. Bence uykusu geliyor seninkinin
Benim öyle masaj dı yağdı rutinim de yok
Müstela kırmızı aldım öylece duruyor
Büyük oğlumda da hiç kullanmadım
İstanbul nemli ondan mı ben mı tembelim bilmiyorum
Her gün banyo yaptırmaya çalışıyorum zaten
Teşekkür ederiimBen hipp losyon kullanıyorum memnunum ama kokulu bilgin olsun kokusuz bi losyon değil yani
Tam aksine aslında, alman markası ve Sebamed en iyi markalardan özellikle hassas ciltler için… Belki yanlış bilgi edinmissindir canim benim bebeğimin de cildi çok hassas ama yağı ve yüz kremi çok iyi geliyor bebeğimeSebamed içeriği temiz değil diye biliyorum büyük oğluma alerji yapmıstı hatta
Yanlış yazmışım ya 4.yımız bitiyor bizimde yatağa yatırdığımda onu da koydum yanına açtım. Yatağa koyunca uyanıyordu şaşırdı onu görünce sesleri dinleye dinleye uyudu.Uyku arkadaşı ile uyutma rutini nasıl? Nasıl alıştırdın? Ben de bir uyku arkadaşı alıp deneyeceğim ama nasıl başlayacağım bilmiyorum. Sizinki kaç aylık?
Kızımın yanları döküldü Almancılar gibi takılıyor. Bugün eşim dalga geçti yanları traş mı ettin diye arka altla uzun oralar henüz dökülmedi ama yattığı yerde sürekli dökülen saçlar var
Herkesin isteği farklı ben emsin diye hala mamayı eds yle veriyorum, sen bıraksın diyorsunBenimki de erkek canım. Diğer aylar çok alıp bu ay az aldığı için doktor düşündü biraz. Benim için kilosu hiç önemli değil. Hatta sütünüz azalmış deyince sevindim aman bıraksın artık emmesin diye kızım büyük olan. O 5 buçuk yaşında.