- 24 Ağustos 2018
- 6.725
- 10.131
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.241
Yeşil anne sütü sarı mama kakası değil mi? Little little in the middle bence.Kızlar yeşil kaka ıcerısinde bazı bolgelerde sarı kaka da var, bu durumla karşılasan oldu mu? Ne demek oluyor?
Ben ılk kez bu kadar yogun gordum, ondan şaşırdım bıBizde de arada oluyor, doktorum
Normal demişti canım
Cok da emmiyor artık,bılemedım kı, mamayı daha cok yıyor, sarının ıcınde yesıllık az olsa tamam dıcem de.. 2 gundur az az kaka yapmıstı, bekledı ondan mı bu kadar yesıl oldu acaba.. Bugun baya coktuYeşil anne sütü sarı mama kakası değil mi? Little little in the middle bence.
Bızım kız uyuyor arada, ben bısey yapmadım valla ama aksamları uyutmamaya calısıyorum, geceye kadar yorulsun dıyeGece uzun süre uyutabilen var mı arkadaşlar 6 saat gibi deliksiz. Varsa nasıl başardınız?
Cuma saat 22 de Instagram pazartesi de youtube Muş canımOzaman pazartesi osman beyin yayında buluşalım
Bizim kız uyumak için ağlıyor onu da uyuyabilse. Yarım saate banyo yaptırcam ondan sonra başlıyor bizim çığlıklar. Kucağımda dursa uyucak da bütün gün yoruluyorum artık akşam da alamıyorum kucağa. Uyutup koyuyorum uyanıyor, son mamasını içince 9.9.30 gibi uyuyor artık. Sen kaçta uyutuyorsun da uyuyor gece?Bızım kız uyuyor arada, ben bısey yapmadım valla ama aksamları uyutmamaya calısıyorum, geceye kadar yorulsun dıye
Gece 12 - 1 gıbı mama verıyorum, yarım saat omzumda gezdiriyorum, artık alarm kurmuyorum, cogunlukla 3bıcuk 4 saat sonra kesin uyanmıs oluyor, ısıgı acmadan meme +mama verıyorum gerı dalıyor, bı ıkı kere de saat 7 de uyandı, delıksız uyumus..Bizim kız uyumak için ağlıyor onu da uyuyabilse. Yarım saate banyo yaptırcam ondan sonra başlıyor bizim çığlıklar. Kucağımda dursa uyucak da bütün gün yoruluyorum artık akşam da alamıyorum kucağa. Uyutup koyuyorum uyanıyor, son mamasını içince 9.9.30 gibi uyuyor artık. Sen kaçta uyutuyorsun da uyuyor gece?
12 ye kadar uyutmuyor musun?Gece 12 - 1 gıbı mama verıyorum, yarım saat omzumda gezdiriyorum, artık alarm kurmuyorum, cogunlukla 3bıcuk 4 saat sonra kesin uyanmıs oluyor, ısıgı acmadan meme +mama verıyorum gerı dalıyor, bı ıkı kere de saat 7 de uyandı, delıksız uyumus..
Benimki de bazen uyuyor ama özel bişey yapmıyorum. Huy bence.Gece uzun süre uyutabilen var mı arkadaşlar 6 saat gibi deliksiz. Varsa nasıl başardınız?
Kupeni de cekip birakmayabilir iyi uykular tstli ruyalar K.West kitabinda anlatiyor.Kızlar bebisleriniz saçınızı çekiyor mu, bu normal bir davranış mi yoksa önlenmeye çalışmalı miyim?
İyimiş. Teşekkürlerİlk sayfada takibi bırak butonunun yanında kimler yazdı var. Oraya tıklarsan gri olanları görebilirsin.
Benimki arada uyuyor.Gece uzun süre uyutabilen var mı arkadaşlar 6 saat gibi deliksiz. Varsa nasıl başardınız?
Bugün pek uyumadı gündüz. Kanguruya alamadım. Kanguruyla 3 saat uyutuyordum normaldeBenimki arada uyuyor.
Şöyle bir yazı görmüştüm. Gündüz uykusunu uyuyan bebek gece de daha derin uyuyabiliyormuş. Gündüz illa ki bi şekilde zor bela 2 öğün uyutmaya çalışıyorum
Son mama arasında uyutmamaya calısıyorum, 9 da verdım mamayı suan oynuyoruz geziyoruz 12bucukta veririm uyuturum..12 ye kadar uyutmuyor musun?
Benim kız da 9.30 uyudu kucağımda mamasını da içmeden, en son 6.30 da içmişti ben de yatıcam şimdi nasıl olsa acıkınca uyanır
Aynen 2 saate kalkarlar, ne uyursan kardırBenim kız da 9.30 uyudu kucağımda mamasını da içmeden, en son 6.30 da içmişti ben de yatıcam şimdi nasıl olsa acıkınca uyanır
3 ayı doldurunca 8 saate kadar uyku serbestti demi?
Herkesin derdi farklı desene sizinki fazla yapıyor bizim ki fitil olmadan yapmıyor ne yapacağız bilmiyorumYok 21:30 ile 08:00 arası gece üç dört defa uyanıyor
Ama mama ile beslerken bir defa uyanıyordu
Bu ayda uykusu değişti daha sıklaştı
Anne sütü mü alıyor sadece
Bizde çok kaka yapıyoruz yaa hala
Fazla fazla yapıyor