2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar havalar çok ısındı. Gündüz ev sıcaklığı 26 yı geçiyor. Bebeklere gün içinde,gündüz uykusunda ve gece uykusunda ne giydiriyorsunuz???
Gündüz çok sıcak oluyor istanbul şuan sadece iç zıbınla duruyor, bir de ayakları soğuk diye çorap giydiriyorum ara ara. Tulum giydirirsem iç zıbın giydirmiyorum. Gece yatarken onun üzerine ince tulum giydiriyorum uzun kollu. Üzerini çok örtmüyorum gece.
Kiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum😅

Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım

Böyle giydirdim bugün, herkese iyi günler 🥰
Yaaa minik sarı papatya 🌼 🧿🧿

Kiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum😅

Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım

Böyle giydirdim bugün, herkese iyi günler 🥰
Çok tatlı 😻 Maşallah 🧿 evin içinde böyle dimi. İçinde zıbında var değil mi

Gündüz çok sıcak oluyor istanbul şuan sadece iç zıbınla duruyor, bir de ayakları soğuk diye çorap giydiriyorum ara ara. Tulum giydirirsem iç zıbın giydirmiyorum. Gece yatarken onun üzerine ince tulum giydiriyorum uzun kollu. Üzerini çok örtmüyorum gece.

Yaaa minik sarı papatya 🌼 🧿🧿
Ben de öyle yapayım o zaman çok sıcak çünkü gece hep terli uyanıyor😬

Bilmiyorum ama wp grubu kurulduğu için çıkan ve çıkarılan arkadaşlar vardı onlardan biri olabilir
Bnde diyorum grupta sürekli aktif olan bazı arkadaşlar vardı nerde çünkü hergun bir şekilde hamileyken konusurdk alışveriş bilgi paylaşımı üzüldüm bebisler olunca pek fırsatları olmuyor sanıyordum geçmişi okuyamadım zira 2000 kusur sayfa var 🤭

Kızlar bebisleriniz saçınızı çekiyor mu, bu normal bir davranış mi yoksa önlenmeye çalışmalı miyim?

Bnde diyorum grupta sürekli aktif olan bazı arkadaşlar vardı nerde çünkü hergun bir şekilde hamileyken konusurdk alışveriş bilgi paylaşımı üzüldüm bebisler olunca pek fırsatları olmuyor sanıyordum geçmişi okuyamadım zira 2000 kusur sayfa var 🤭
Ben de o olayları kaçırdım kimlerin çıkartıldığını

Kızlar yeşil kaka ıcerısinde bazı bolgelerde sarı kaka da var, bu durumla karşılasan oldu mu? Ne demek oluyor?

Ay inşallah öyledir canım… benim ki 2-3 saatte bir içmek istiyor artık… 2. Ayinda 4 saatte bir oluyordu artık az az içiyo…kilo alımı sınırda ama
Bana göre de bebeğimin vucudu gayet tatlı böyle bacakları da hafif tombik… zayıf değil yani… senin bebisin nasıl ?
Benım kız tam bir yanak.. Vucudu oyle kılolu deıl ama yanakları görenler şüşko sanıyo kızımı🫠
3bucuk 4 saatte bır veriyorum bende mamayı, gece uzuyor süre, uyandırmıyorum artık

X