- 1 Nisan 2014
- 2.413
- 3.509
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.221
Bilmiyorum ama wp grubu kurulduğu için çıkan ve çıkarılan arkadaşlar vardı onlardan biri olabilirBaşka kullanıcı adı varmı acaba arkadaşın kızlar epeydir ulaşamadım merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ama wp grubu kurulduğu için çıkan ve çıkarılan arkadaşlar vardı onlardan biri olabilirBaşka kullanıcı adı varmı acaba arkadaşın kızlar epeydir ulaşamadım merak ettim
Biliyorum evet o mevxuyuBilmiyorum ama wp grubu kurulduğu için çıkan ve çıkarılan arkadaşlar vardı onlardan biri olabilir
Gündüz çok sıcak oluyor istanbul şuan sadece iç zıbınla duruyor, bir de ayakları soğuk diye çorap giydiriyorum ara ara. Tulum giydirirsem iç zıbın giydirmiyorum. Gece yatarken onun üzerine ince tulum giydiriyorum uzun kollu. Üzerini çok örtmüyorum gece.Kızlar havalar çok ısındı. Gündüz ev sıcaklığı 26 yı geçiyor. Bebeklere gün içinde,gündüz uykusunda ve gece uykusunda ne giydiriyorsunuz???
Yaaa minik sarı papatyaKiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum
Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım
Böyle giydirdim bugün, herkese iyi günler
Çok tatlı Maşallah evin içinde böyle dimi. İçinde zıbında var değil miKiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum
Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım
Böyle giydirdim bugün, herkese iyi günler
Teşekkür ederim canım yok bezin üstüne bunlar. Sabah 9da oy kullanmaya giderken giydirdim sadece bunlarla gittik, eve gelip sicaklayinca altını da çıkarttım ama burası AntalyaÇok tatlı Maşallah evin içinde böyle dimi. İçinde zıbında var değil mi
Çok teşekkür ederim bilgi sahibi oldum en azındanTeşekkür ederim canım yok bezin üstüne bunlar. Sabah 9da oy kullanmaya giderken giydirdim sadece bunlarla gittik, eve gelip sicaklayinca altını da çıkarttım ama burası Antalya
Ben de öyle yapayım o zaman çok sıcak çünkü gece hep terli uyanıyorGündüz çok sıcak oluyor istanbul şuan sadece iç zıbınla duruyor, bir de ayakları soğuk diye çorap giydiriyorum ara ara. Tulum giydirirsem iç zıbın giydirmiyorum. Gece yatarken onun üzerine ince tulum giydiriyorum uzun kollu. Üzerini çok örtmüyorum gece.
Yaaa minik sarı papatya
Ozaman pazartesi osman beyin yayında buluşalımPazartesi YouTube galiba cuma da Instagram, diğer türlü de olabilir… Pazartesi ve cuma bir takip et ve hep saat 22 diye hatırlıyorum
Bnde diyorum grupta sürekli aktif olan bazı arkadaşlar vardı nerde çünkü hergun bir şekilde hamileyken konusurdk alışveriş bilgi paylaşımı üzüldüm bebisler olunca pek fırsatları olmuyor sanıyordum geçmişi okuyamadım zira 2000 kusur sayfa varBilmiyorum ama wp grubu kurulduğu için çıkan ve çıkarılan arkadaşlar vardı onlardan biri olabilir
Ben de o olayları kaçırdım kimlerin çıkartıldığınıBnde diyorum grupta sürekli aktif olan bazı arkadaşlar vardı nerde çünkü hergun bir şekilde hamileyken konusurdk alışveriş bilgi paylaşımı üzüldüm bebisler olunca pek fırsatları olmuyor sanıyordum geçmişi okuyamadım zira 2000 kusur sayfa var
Çok fena çekiyorKızlar bebisleriniz saçınızı çekiyor mu, bu normal bir davranış mi yoksa önlenmeye çalışmalı miyim?
bizdede var bu durumKızlar bebisleriniz saçınızı çekiyor mu, bu normal bir davranış mi yoksa önlenmeye çalışmalı miyim?
İlk sayfada takibi bırak butonunun yanında kimler yazdı var. Oraya tıklarsan gri olanları görebilirsin.Ben de o olayları kaçırdım kimlerin çıkartıldığını
Onu engelleyemezsin ya. Laftan anlayana kadar saç açık bırakmadım, kolye küpe takmadım ben.Kızlar bebisleriniz saçınızı çekiyor mu, bu normal bir davranış mi yoksa önlenmeye çalışmalı miyim?
Benım kız tam bir yanak.. Vucudu oyle kılolu deıl ama yanakları görenler şüşko sanıyo kızımıAy inşallah öyledir canım… benim ki 2-3 saatte bir içmek istiyor artık… 2. Ayinda 4 saatte bir oluyordu artık az az içiyo…kilo alımı sınırda ama
Bana göre de bebeğimin vucudu gayet tatlı böyle bacakları da hafif tombik… zayıf değil yani… senin bebisin nasıl ?
Olur bence deOzaman pazartesi osman beyin yayında buluşalım
Maşallah ben de uyandırmıyorum bayagidir kendi uyanıyoBenım kız tam bir yanak.. Vucudu oyle kılolu deıl ama yanakları görenler şüşko sanıyo kızımı
3bucuk 4 saatte bır veriyorum bende mamayı, gece uzuyor süre, uyandırmıyorum artık
Bizde de arada oluyor, doktorumKızlar yeşil kaka ıcerısinde bazı bolgelerde sarı kaka da var, bu durumla karşılasan oldu mu? Ne demek oluyor?