2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Masallah Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin kac günlükte gorundu kese bende 4+6 da gidicem de doktora acaba kese görünür mu
Canim benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor ona çok moralim bozuldu. Normal adet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor ama geç döllenme işte

Merhaba kızlar ben de pozitif kanda öğrendim haftaya salı kese randevum var. Bugün ishal oldum kese öncesi böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Karnımda sürekli bir hareketlilik var hiç durmuyor inşallah normaldir kahverengi lekelenme var sabah akşam progestandex vuruyorum

Çok şükür benim de kesem düzelmiş doktor hiç korkma çok güzel, yolk kesesi de oluşmuş kalbi de oluşmuştur ama şimdi dinlemeyelim dedi
Çok sevindim canım gözün aydın sana dedim bak herşey çok güzel olacak birlikte dogurcaz diye. Kalp atışı oluştuysa ozaman haftaya dinlenir. Bende ayın 17. Gidicem 10 gün var daha yaa dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi

Canım çok teşekkürler desteğin için daha ne olsun canım miss gibi işte gidince kalp ve kese aynı anda görüp duyacaksin normalde ben eminim bugün de kalp atışı duyulurdu ama ben eski doktoruma geldim cihazı çok çok eski normalde kalp atışı için bile 9. Haftada çağırıyor düşün yani

Kese ve kalp aynı anda görüp duyucam tabiki çok güzel. Ama beklemesi çok zor benim üstüme kaç kere gitti herkez ben daha siftah yapamadım. Dr ilaç felan verdimi canım ben sadece şuan Dr.a gitmedigin için folik asit kullanıyorum

Boşver onları sen ne istersen onu yap. İlaç vermedi canım rutin folik asit ama benim testlerimi 2 ay önceki düşüğümde yaptığı için tekrarlaması normalde toksaplazma vs bir sürü test istiyorlar

Boşver onları sen ne istersen onu yap. İlaç vermedi canım rutin folik asit ama benim testlerimi 2 ay önceki düşüğümde yaptığı için tekrarlaması normalde toksaplazma vs bir sürü test istiyorlar
Ya bide bişey sorucam hissediyormusun bilmiyorum ben ilk gebeligimde hissetmemiştim belki sende şimdi hissetmiyorsundur. Sanki içimde bişey kipirdiyor gibi hissediyorum daha bebek pirinç kadar belkide daha küçük. Her zaman deilde bazen arada oluyor. Kipirdayinca aha koptu bişey geliyor diyorum hemen leke varmı diye bakıyorum. Kontrole gitmedimya açıkçası biraz da endişe ediyorum bide diğer topikteki arkadaşlarada çok üzüldüm ondan endişe halindeyim Allah'ın izniyle bı kontrole gitseydim

Canım hiç panik yapma kanama yoksa sıkıntı yok aynısı bende de oluyor merak etme ama gidip bakıyorum sadece beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor ben bugün doktora şunu da sordum kasıklarım arada bir batıyor ve yürürken batma oluyor dedim çok normal oralara kan akışı oluyor ve kasların da geriliyor bunlar çok normal dedi sen de rahat ol

Merhabalar progesteron ve TSH d
Testi yaptıran var mı

Arkadaşlar benim sürekli açık kahverengi akintim var normal mi 4 5 gün önce kırmızı kanamam olmustu devletin aciline gittim hiç ilaç falan vermedi şimdi kahverengiye dondu korkmalı miyim 4+3

Arkadaşlar benim sürekli açık kahverengi akintim var normal mi 4 5 gün önce kırmızı kanamam olmustu devletin aciline gittim hiç ilaç falan vermedi şimdi kahverengiye dondu korkmalı miyim 4+3
Ben de şuan aynı durumdayım ama sadece peceteye geliyor akıntıyla karışık. 4 haftanın içindeyim ben de doktorum normal dedi ama görünce tedirgin oluyorum istemsiz

Canim benim geç döllenme olduğu için kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor ona çok moralim bozuldu. Normal adet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor ama geç döllenme işte
Merhaba geç döllenmede beta kalça öğrendiniz nasıl ilerledi sanırım benim de geç döllenme o yüzden soruyorum

Merhaba geç döllenmede beta kalça öğrendiniz nasıl ilerledi sanırım benim de geç döllenme o yüzden soruyorum
Selam Canım, benim 1 Mart yumurtlama günümdü, 15 Mart'ta adet olmam gerekiyordu olmadım, 1 hafta sonra yani ayın 22sinde kan verdim negatif çıktı. 1 hafta daha bekledim, bu arada tarih 30 Mart oldu ve gecikmemin üstünden 15 gün geçmişti bir daha kadın doğumda kan testi verdim ve 209la pozitif olduğunu öğrendim.

Ben de şuan aynı durumdayım ama sadece peceteye geliyor akıntıyla karışık. 4 haftanın içindeyim ben de doktorum normal dedi ama görünce tedirgin oluyorum istemsiz
Benim de bazen akıntıyla karışık bazen su gibi akışkan. Benim gebelikten öncede çok kahverengi akintim oluyordu alışkınım ama gebeyken olunca bende korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…