- 30 Eylül 2022
- 115
- 111
- 29
-
- Konu Sahibi sunshine__
Amin canımmmKızlaaaaarr yarın doktor randevum var ve inşallah kese gözükür herşey yolunda gider. Çok ama çok heyecanlıyım şans dileyin lütfen. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve kurban olduğum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Canımsın çok teşekkür ederimAmin canımmmiyi şanslar diliyorum inşallah keseyi görür güzel haberlerini alırsın buraya da at ultrason fotoğrafını kaç haftalık ?
Ohooo canım sen Allah'ın izni ile kalp atışını bile duyarsın normalde 6. Haftalarda kalp atışı duyuluyor hadi seninki geç yumurtlama 1 hafta geriden geliyor desek bile duyarsın inşallah için rahat olsunCanımsın çok teşekkür ederim
Son adet tarihime göre 7 hafta 5 günlük çıkıyo. Ama benim geç döllenme olduğu için ultrasonda kaç haftalık çıkar bilemiyorum ve bu da çok kafamı karıştırıyor
OoyyyyOhooo canım sen Allah'ın izni ile kalp atışını bile duyarsın normalde 6. Haftalarda kalp atışı duyuluyor hadi seninki geç yumurtlama 1 hafta geriden geliyor desek bile duyarsın inşallah için rahat olsunben yarın 5+6yim kontrolüm var bir umut kalp atışını duymasam bile acaba ekrandan attığını görür müyüm ki diye bekliyorum yani
AminnOoyyyyaynı anda kontrole gidicez bebislerimizle desene rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. 30uma 2 basamak kaldı ne zaman anne olucam 1 yıldır olmuyor derken rabbim ne güzel gönderdi bana bebeğimi bir bilsen.. inanki uyku tutmuyor
Sakın ama sakın kötüye Yorma lütfen.. bebeğin pirinç tanesi kadar bile olsa hisseder stresini, kaygını, endişeni. İllaki sağ yada sol tarafında hissediyorsundur sende iç güdüsel olarak ve elini o tarafa koy "burdasın bebeğim burdayım annecim" de :) kötü enerjileri çağırmıyoruz pozitif devam ediyoruzAminnCanım seni çok iyi anlıyorum biz de 5 yıldır bekliyorduk hadi bakalım Cook güzel haberlerle gelelim insallah ben biraz stresliyim 3 gün önce kanamam oldu kesen biraz düzensiz dediler şimdi durdu çok şükür ama kesem düzeldi mi düzelmedi mi yarın göreceğiz
Yaa ne güzel söyledin ben de öyle yapicam sağol canım moral verdin benim randevum taa 16.15te sen benden önce gidersin mutlaka yaz olur muSakın ama sakın kötüye Yorma lütfen.. bebeğin pirinç tanesi kadar bile olsa hisseder stresini, kaygını, endişeni. İllaki sağ yada sol tarafında hissediyorsundur sende iç güdüsel olarak ve elini o tarafa koy "burdasın bebeğim burdayım annecim" de :) kötü enerjileri çağırmıyoruz pozitif devam ediyoruz
Benim 14.10da hayırlısıyla direk yazmak nasip olur. Yemin olsun ki uyku tutmuyor heyecandanYaa ne güzel söyledin ben de öyle yapicam sağol canım moral verdin benim randevum taa 16.15te sen benden önce gidersin mutlaka yaz olur mu
Bende bu gün keseyi ve yolk kesesini gördüm. Doktorun 5+5 olduğunu söyledi. Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı.
Hem çooook heycanlıyım hemde çok endişeliyim
Sizede hayırlı olsunmaşallah hayırlı olsun. ben de haftaya cuma kalp atışı için gideceğim
Sizede hayırlı olsunkalp atışınıda duyup rahatlamak istiyorum sanırım. sizinde öyle mi
Bunlar tatlı heyecanlarBenim 14.10da hayırlısıyla direk yazmak nasip olur. Yemin olsun ki uyku tutmuyor heyecandanbu arada sen hangi şehirdesin canım?
İnşallahKızlar bende pazartesi günü gidip kese görecem inşallah bugün sağlık ocağına gidip kan veresim var acaba yükselme oldu mu diye
Antalya'dayım bende :)Bunlar tatlı heyecanlarAksaray'dayim ben canım sen ?
Valla bende haftaya cumayı nasıl edeceğimi bilmiyorum şuanda. Tam biri bitiyor derken başka bir endişe başlıyor sanırım bu süreç hep böyle olacakhemde nasıl. 4+4 te kese gördüm sadece pazartesi güün. yarın 5+2 tekrar keseye gidicem.
haftaya cuma kalp atışı. çok şükür bugünümüze ama hala bi oh diyemedim.
tüp bebek doktoruda zaten keseyi gördükten sonra haftaya kalp atışı duyalım içimize su serpilcek dedi.
geçmiyor günler
Muhtemelen sonucun pazartesi çıkar canım direk doktora gideceksin zatenKızlar bende pazartesi günü gidip kese görecem inşallah bugün sağlık ocağına gidip kan veresim var acaba yükselme oldu mu diye
Valla bende haftaya cumayı nasıl edeceğimi bilmiyorum şuanda. Tam biri bitiyor derken başka bir endişe başlıyor sanırım bu süreç hep böyle olacak