2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Amin canımmm iyi şanslar diliyorum inşallah keseyi görür güzel haberlerini alırsın buraya da at ultrason fotoğrafını kaç haftalık ?

Amin canımmm iyi şanslar diliyorum inşallah keseyi görür güzel haberlerini alırsın buraya da at ultrason fotoğrafını kaç haftalık ?
Canımsın çok teşekkür ederim
Son adet tarihime göre 7 hafta 5 günlük çıkıyo. Ama benim geç döllenme olduğu için ultrasonda kaç haftalık çıkar bilemiyorum ve bu da çok kafamı karıştırıyor

Ohooo canım sen Allah'ın izni ile kalp atışını bile duyarsın normalde 6. Haftalarda kalp atışı duyuluyor hadi seninki geç yumurtlama 1 hafta geriden geliyor desek bile duyarsın inşallah için rahat olsun ben yarın 5+6yim kontrolüm var bir umut kalp atışını duymasam bile acaba ekrandan attığını görür müyüm ki diye bekliyorum yani

Ooyyyy aynı anda kontrole gidicez bebislerimizle desene rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. 30uma 2 basamak kaldı ne zaman anne olucam 1 yıldır olmuyor derken rabbim ne güzel gönderdi bana bebeğimi bir bilsen.. inanki uyku tutmuyor

Aminn Canım seni çok iyi anlıyorum biz de 5 yıldır bekliyorduk hadi bakalım Cook güzel haberlerle gelelim insallah ben biraz stresliyim 3 gün önce kanamam oldu kesen biraz düzensiz dediler şimdi durdu çok şükür ama kesem düzeldi mi düzelmedi mi yarın göreceğiz

Sakın ama sakın kötüye Yorma lütfen.. bebeğin pirinç tanesi kadar bile olsa hisseder stresini, kaygını, endişeni. İllaki sağ yada sol tarafında hissediyorsundur sende iç güdüsel olarak ve elini o tarafa koy "burdasın bebeğim burdayım annecim" de :) kötü enerjileri çağırmıyoruz pozitif devam ediyoruz

Yaa ne güzel söyledin ben de öyle yapicam sağol canım moral verdin benim randevum taa 16.15te sen benden önce gidersin mutlaka yaz olur mu

Bende bu gün keseyi ve yolk kesesini gördüm. Doktorun 5+5 olduğunu söyledi. Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı.
Hem çooook heycanlıyım hemde çok endişeliyim

maşallah hayırlı olsun. ben de haftaya cuma kalp atışı için gideceğim

Sizede hayırlı olsun kalp atışınıda duyup rahatlamak istiyorum sanırım. sizinde öyle mi

hemde nasıl. 4+4 te kese gördüm sadece pazartesi güün. yarın 5+2 tekrar keseye gidicem.
haftaya cuma kalp atışı. çok şükür bugünümüze ama hala bi oh diyemedim.
tüp bebek doktoruda zaten keseyi gördükten sonra haftaya kalp atışı duyalım içimize su serpilcek dedi.
geçmiyor günler

Valla bende haftaya cumayı nasıl edeceğimi bilmiyorum şuanda. Tam biri bitiyor derken başka bir endişe başlıyor sanırım bu süreç hep böyle olacak

Valla bende haftaya cumayı nasıl edeceğimi bilmiyorum şuanda. Tam biri bitiyor derken başka bir endişe başlıyor sanırım bu süreç hep böyle olacak

:) öyle görünüyor. bi kalp atışını duysak allahın izniyle bi nebze rahatlayacağız diye düşünüyorum
nerden sen hangi doktora gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…