2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Adet gününüzde çıkmamış ya sonra dan çift çizgi çıkmış ya acaba dedim ama en güzeli nasip etmiş çok çok güzel bir haber sağlıkla gelsin bebiş Rabbim bana ve isteyen bütün anne adaylarına versin

Amiiiiinnn canım benim. Hamilenin duası kabul olur derler, Rabbim tez zamanda kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım seninle

Kızlar sata göre 4+1im ama beta 15, ikinci gün 50 çıktı. Yarın tekrar gidicem. Normal mi bu haftalarda bu beta değeri. adete 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim

Aminn canım amin inşşş benimde bu hafta yüksek gebe kalma ihtimali bakalım
Aaiiiyyy yumurtalama gününden önceki iki günü değerlendirin. Yani hem geceyi hemde sabahı değerlendirin. Hem gece hemde sabah 20dakika ayaklarını duvara dayayıp uzan ki yumurtalığa ulaşsın spermler. Yanlış anlaşılmak haddimi de aşmak istemem kusura bakma böyle yazdığım için

Kızlar sata göre 4+1im ama beta 15, ikinci gün 50 çıktı. Yarın tekrar gidicem. Normal mi bu haftalarda bu beta değeri. adete 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim
Birinci gün kan verdim 2 gün sonra verdim 5 gün sonra verdim ve 4 gün sonra kese görmeye gittim kesinlikle bu şekilde önermiyorum 4/5 gün kan verip 2-3 gün sonra doktora gitmeyi öneririm

2 günde bir diye araştırmıştım sperm kalitesinin düşmemesi adına bende o şekilde değerlendirdim 9-11-13 gibi mesela

Bizde 27 gecesi, 28 sabahı değerlendirdik. 1 Mart yumurtlama günümdü. Ama ben hissettim kızlar. kim ne derse desin hissediyo Bence insan
Bizde bir olumsuz gebelikten sonra bu sefer iyi hissetmiştik şimdilik de iyi gidiyor kimyasal ve dış gebelik risklerini atlattım sıra diğer riskleri atlatmakta sizin içinde hayırlısı olsun gönlünüze göre inşallah

Amiiiiinnn Benim de cuma günü belli Olucak herşey. Doktora gidemedim çünkü daha. İnşallah keseyi görürüz de bir rahatlarız

Sağol canım ay evett sabırlar diliyorum hepimize
Bu arada bende şöyle bişey var, 12 Şubat son adet tarihim tamam mı, ama ben yumurtlamada hamile kaldım, çünkü adet tarihim geldi hatta 1 hafta geçti ve hem kanda hemde kaset testte negatif çıktı. Sonra 1 hafta daha bekledim bu arada olmam gereken adet tarihinden 15gun geçmişti. Tekrardan test yaptım pozitif, hem kanda hemde testte. Şimdi doktor son adet tarihine göre hesaplayinca 7 haftalık çıkıyor ama ben eminim ki yumurtlamada Hamile kaldım, bende diyorum ki 5 haftalık. Hangisi doğru şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…