- 30 Eylül 2022
- 115
- 111
- 29
-
- Konu Sahibi sunshine__
Bugün doktorum kanama hariç herşey çok normal dedi
Adet gününüzde çıkmamış ya sonra dan çift çizgi çıkmış ya acaba dedim ama en güzeli nasip etmiş çok çok güzel bir haber sağlıkla gelsin bebiş Rabbim bana ve isteyen bütün anne adaylarına versin12 Şubat'ta oldum adetimi, 17subatta bitti. 1 Mart ise yumurta çatlama günümdü. 27 ve 28 Şubat'ta yüksek hamile kalma günü yazıyordu kullandığım programda o günleri değerlendirdik eşimle. 15 Mart ise yeni adet tarihimdi, o yüzden sanmıyorum iki kez yumurtlama olduğuna
Amiiiiinnn canım benim. Hamilenin duası kabul olur derler, Rabbim tez zamanda kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım seninleAdet gününüzde çıkmamış ya sonra dan çift çizgi çıkmış ya acaba dedim ama en güzeli nasip etmiş çok çok güzel bir haber sağlıkla gelsin bebiş Rabbim bana ve isteyen bütün anne adaylarına versin
Hastaneye ne zaman gitmem gerekiyor kadın doğumaKızlar sata göre 4+1im ama beta 15, ikinci gün 50 çıktı. Yarın tekrar gidicem. Normal mi bu haftalarda bu beta değeri. adete 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim
Aminn canım amin inşşşAmiiiiinnn canım benim. Hamilenin duası kabul olur derler, Rabbim tez zamanda kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım seninle
AaiiiyyyAminn canım amin inşşşbenimde bu hafta yüksek gebe kalma ihtimali bakalım
Bence hiç bekleme, ya sağlık ocağında kan ver yada hastaneden kan verHastaneye ne zaman gitmem gerekiyor kadın doğuma
Beklenen adet tarihi tatlım.Bu arada satı biliyorum da bat nedir?
Birinci gün kan verdim 2 gün sonra verdim 5 gün sonra verdim ve 4 gün sonra kese görmeye gittim kesinlikle bu şekilde önermiyorumKızlar sata göre 4+1im ama beta 15, ikinci gün 50 çıktı. Yarın tekrar gidicem. Normal mi bu haftalarda bu beta değeri. adete 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim
2 günde bir diye araştırmıştım sperm kalitesinin düşmemesi adına bende o şekilde değerlendirdim 9-11-13 gibi meselaAaiiiyyyyumurtalama gününden önceki iki günü değerlendirin. Yani hem geceyi hemde sabahı değerlendirin. Hem gece hemde sabah 20dakika ayaklarını duvara dayayıp uzan ki yumurtalığa ulaşsın spermler. Yanlış anlaşılmak haddimi de aşmak istemem kusura bakma böyle yazdığım için
Bizde 27 gecesi, 28 sabahı değerlendirdik. 1 Mart yumurtlama günümdü. Ama ben hissettim kızlar. kim ne derse desin hissediyo Bence insan2 günde bir diye araştırmıştım sperm kalitesinin düşmemesi adına bende o şekilde değerlendirdim 9-11-13 gibi mesela
Bizde bir olumsuz gebelikten sonra bu sefer iyi hissetmiştik şimdilik de iyi gidiyor kimyasal ve dış gebelik risklerini atlattım sıra diğer riskleri atlatmaktaBizde 27 gecesi, 28 sabahı değerlendirdik. 1 Mart yumurtlama günümdü. Ama ben hissettim kızlar. kim ne derse desin hissediyo Bence insan
AmiiiiinnnBizde bir olumsuz gebelikten sonra bu sefer iyi hissetmiştik şimdilik de iyi gidiyor kimyasal ve dış gebelik risklerini atlattım sıra diğer riskleri atlatmaktasizin içinde hayırlısı olsun gönlünüze göre inşallah
Acele etmeyin inşallah gittiğinizde görürsünüz ama keseyi görünce sonra kalp atışı heyecanı başlıyorAmiiiiinnnBenim de cuma günü belli Olucak herşey. Doktora gidemedim çünkü daha. İnşallah keseyi görürüz de bir rahatlarız
Kalp atışı, sonra cinsiyeti, sonra kıpırdamaları, tekmeleri abooowwAcele etmeyin inşallah gittiğinizde görürsünüz ama keseyi görünce sonra kalp atışı heyecanı başlıyor
Sağol canımKalp atışı, sonra cinsiyeti, sonra kıpırdamaları, tekmeleri abooowwbu arada sizli bizli konuşmana gerek yok canım sen diyebilirsin
Sağol canımay evett sabırlar diliyorum hepimize