Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bizim kızın sol göğsü 2-3 aydır hafif şiş gibi yani diğerine göre daha belirgin hatta ucu hep sivri gibi duruyordu. Genellikle olduğunu biliyordum o yüzden bekledim. Sonra kontrolde doktora gösterdik çocuk endokronolojiye (nasıl yazdım tek seferde ) götürün dedi bugün gittik gitmeden çocuk doktoru yönlendirdi hormon testi falan yapmıştı. Testler çok şükür temiz çıktı. Uzman doktorda gördü neredeyse her 3 kız bebekten birinde olur çok hurma yerse daha çok olur dedi. Süt bezesi imiş. Erken ergenlik belirtisi diye geçiyormuş tıpta. ( benim kızın o saçma bağırma halleri demekki ergenliktenmiş ) 3 yaşa gelince geçer genellikle dedi. Öyle anlatayım dedim.
Ben eğer pişik varsa Bepanten kullanıyorum. Kullanmadan önce su ile yıkayıp evde efil efil gezdiriyorum alerji gibi kızarıklıklara Aveeno gerçekten iyi geldi söndürdü
Ben eğer pişik varsa Bepanten kullanıyorum. Kullanmadan önce su ile yıkayıp evde efil efil gezdiriyorum alerji gibi kızarıklıklara Aveeno gerçekten iyi geldi söndürdü
Ogün 7 de merkeze ulaştık kalacak yerimizde olmadığı için eve dönmek zorunda kaldık bende takip edeyim artarsa götürelim dedik nasıl gideriz bilmiyorum yollarımız çok kötü
Küçük içinde topuk kanı diye arıyorlar
Hastanede verdik sağlık ocağın gidemedim ben iki bebekle eşim gelincede müsait olamadık misafirden şmdide helin diyorlar o yolu tekrar gitmek istemiyorum bir kere verdik zaten niye sıkıştırıyor lar sa
Ogün 7 de merkeze ulaştık kalacak yerimizde olmadığı için eve dönmek zorunda kaldık bende takip edeyim artarsa götürelim dedik nasıl gideriz bilmiyorum yollarımız çok kötü
Küçük içinde topuk kanı diye arıyorlar
Hastanede verdik sağlık ocağın gidemedim ben iki bebekle eşim gelincede müsait olamadık misafirden şmdide helin diyorlar o yolu tekrar gitmek istemiyorum bir kere verdik zaten niye sıkıştırıyor lar sa