- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
-
- Konu Sahibi sunshine__
6.2mm yazıyor canım, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahımbende bir kaç saate gidicem inşallah benimde kese gözükür
Doktorunuz karından gördü dimi keseyi?
Aynen öyle, daha önce bir düşüğüm olduğu içinde korkuyorum işte. Amin inşallah hayırlısıyla bakalımcanım sağolasın. inşaallah sende görürsün bugün :) insan bir nebze rahatlıyor, sonra hemen kalp atışı duyacak mıyım diye endişe başlıyor allah yardımcımız olsun :)
Sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Hmm anladım, doktordan doktora değişiyor demek ki. Yorumları çok okudum bazıları karından bazıları vajinal ultrasondan bakıyor. İnşallah karından bakar bugün vaginaldan psikolojim bozuldu düşük yaptığımda canımı çok yaktılaryok canım vajinal ultrason. cumartesi günü gideceğim karından bakarız dedi vajinali tercih etmiyormuş o
Aynen öyle, daha önce bir düşüğüm olduğu içinde korkuyorum işte. Amin inşallah hayırlısıyla bakalım
Hmm anladım, doktordan doktora değişiyor demek ki. Yorumları çok okudum bazıları karından bazıları vajinal ultrasondan bakıyor. İnşallah karından bakar bugün vaginaldan psikolojim bozuldu düşük yaptığımda canımı çok yaktılar
Merhaba herkese, dün 4+4 de çift çizgiyi görüp buraya koştum. Mevsim geçişi sanmıştım ve ilk çocuğum tüp bebek:) 39 yaşındayım sanki biraz geç oldu, korkularım çok fazla neyse...sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum hepinize :)
Çok güzel bir haber Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Hayırlı olsun inşallah
Bat beklenen adet tarihi demekmiş :) ben de bilmiyordum burada öğrendim :))Bu arada satı biliyorum da bat nedir?
30martta 209 çıktı, 7nisan da randevum var Yeniden doktora 1 hafta sonra geri gel yeniden betahcg bakalım demişti. 7 Nisan'da gittiğimde öğreneceğim Yeni betayı ve görebilirsek keseye bakacağızMerhaba tam olarak martın kaçında kan değeriniz 209 çıktı acaba?
Geçmiyo bacım geçmiyor üstüne yatamıyorum ben 3 haftadır, ama bu öyle adet öncesinde olan bir ağrı değilmişPeki bu göğüs ağrısı ne zamana kadar devam edecekkk çok canım yanıyo eş değmiyor bunun çözümü yok mu
Teşekkür ediyorum, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın biz 1 yılın sonunda aldık müjdeli haberi. 1 yıldır da korunmuyoruz hiçbir şekilde. O yüzden kimse umudunu kaybetmesinSelam hosgeldin canım hayırlı olsun
E tabiiki öyle canım biz de 5 yıldır istiyorduk olmuyordu şimdilik iyi gidiyor bakalımTeşekkür ediyorum, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın biz 1 yılın sonunda aldık müjdeli haberi. 1 yıldır da korunmuyoruz hiçbir şekilde. O yüzden kimse umudunu kaybetmesin
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızE tabiiki öyle canım biz de 5 yıldır istiyorduk olmuyordu şimdilik iyi gidiyor bakalım
Ben bir kere tahlil yaptırdım tekrarlamadim. İlk hamileliğimde her iki günde bir gidip kan vermiştim kollarım delik deşik olmuştu. Çok panik yapmıştım dış gebelik mol gebelik şu bu vs. İkincide öyle yapmiycam dedim sitrese sokmiycam kendimi öylede yapıyorum şuan. Daha doktora gitmedim kalbide duymak için biraz geç gitmek istiyorum. tabi çok merak ediyorum ama kendimi firenliyorum. Bir yada iki hafta beklemem gerekiyor tam nette bilmiyorum kalbi ne zaman atmaya basliycak. Bu zaman zarfinda lekelenme oluyormu diye kontrol ediyorum olursa hemen gidicem.Cevabımız için çok teşekkür ederim sağlıkla kollarımıza almayı da nasip etsin Rabbimsiz ikinci kez beta verdiniz mi peki yani artışı izlediniz öi veya kese gördünüz mü?
Canm maşallah kaset testte bile çok net ne zaman yaprın bu testi
Çok net çünku