2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
6.2mm yazıyor canım, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım bende bir kaç saate gidicem inşallah benimde kese gözükür

canım sağolasın. inşaallah sende görürsün bugün :) insan bir nebze rahatlıyor, sonra hemen kalp atışı duyacak mıyım diye endişe başlıyor allah yardımcımız olsun :)
Sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Aynen öyle, daha önce bir düşüğüm olduğu içinde korkuyorum işte. Amin inşallah hayırlısıyla bakalım

yok canım vajinal ultrason. cumartesi günü gideceğim karından bakarız dedi vajinali tercih etmiyormuş o
Hmm anladım, doktordan doktora değişiyor demek ki. Yorumları çok okudum bazıları karından bazıları vajinal ultrasondan bakıyor. İnşallah karından bakar bugün vaginaldan psikolojim bozuldu düşük yaptığımda canımı çok yaktılar

Aynen öyle, daha önce bir düşüğüm olduğu içinde korkuyorum işte. Amin inşallah hayırlısıyla bakalım

hayırlı haberler inşallah. yaz bize de.

haklısın. tüp bebek doktoru vajinal den rahat rahat baktı valla. hastane doktoru zaten yıprandın yeterince ben tercih etmiyorum vajinal dedi. sağlıklı olsun da ben herşeye razıyım

merhaba, hayırlı uğurlu olsun. benimde tüp bebek ilk çocuğum :)
ah bu korkular, endişeler zaten napıcaz bilmiyorum. sağlıkla ilerlesinler inşaallah

Teşekkür ediyorum, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın biz 1 yılın sonunda aldık müjdeli haberi. 1 yıldır da korunmuyoruz hiçbir şekilde. O yüzden kimse umudunu kaybetmesin
E tabiiki öyle canım biz de 5 yıldır istiyorduk olmuyordu şimdilik iyi gidiyor bakalım

Cevabımız için çok teşekkür ederim sağlıkla kollarımıza almayı da nasip etsin Rabbimsiz ikinci kez beta verdiniz mi peki yani artışı izlediniz öi veya kese gördünüz mü?
Ben bir kere tahlil yaptırdım tekrarlamadim. İlk hamileliğimde her iki günde bir gidip kan vermiştim kollarım delik deşik olmuştu. Çok panik yapmıştım dış gebelik mol gebelik şu bu vs. İkincide öyle yapmiycam dedim sitrese sokmiycam kendimi öylede yapıyorum şuan. Daha doktora gitmedim kalbide duymak için biraz geç gitmek istiyorum. tabi çok merak ediyorum ama kendimi firenliyorum. Bir yada iki hafta beklemem gerekiyor tam nette bilmiyorum kalbi ne zaman atmaya basliycak. Bu zaman zarfinda lekelenme oluyormu diye kontrol ediyorum olursa hemen gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…