- 4 Mart 2023
- 9
- 10
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
Ask bugun saglik ocagina gittim beta testi ve tum testlerimi istediler 5 tup verdim yarin hayirlisiyla guzel haberlerimi paylasirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benim bugun beta verdim yarin hayirlisiyla sonucuda ogrenicemcanım hayırlı olsun hoş geldin beta verdin mi kaç çıktı ?
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahMerhaba herkese, dün 4+4 de çift çizgiyi görüp buraya koştum. Mevsim geçişi sanmıştım ve ilk çocuğum tüp bebek:) 39 yaşındayım sanki biraz geç oldu, korkularım çok fazla neyse...sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum hepinize :)
Hayırlı haberler inşallahAsk bugun saglik ocagina gittim beta testi ve tum testlerimi istediler 5 tup verdim yarin hayirlisiyla guzel haberlerimi paylasirim
Kaçıncı gün öğrendin cnm mesaj yazmıştım ama çok mesaj gelince araya kaynamış galibaSagol canim benim bugun beta verdim yarin hayirlisiyla sonucuda ogrenicem
Allah razı olsun çok şükür göründü kesem karından baktı yine ama minnak kendini gösterdi
SelamlarMerhaba bende Aralık annesi olmak istiyorum Şubat ta histeroskopi oldum çok umutluyum bu ayı iyi değerlendirdik. Şu an adetime 9 gün var ara ara kasik ağrıları oluyo ve geciyo sizce bişey var mıdır. 2 senedir deniyrouz ve olmazsa bu aydan sonra tüp bebek denicez Allah'ım kolaylıkla hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Ooyy maşallah bende cuma günü gidince görürüm inşallah keseyiKızlar keseyi gördüm çok şükür 5+6 haftaya perşembe de kalp atışı için çağırdı
MaşallahKızlarrrr bugün kese gözüktü çok şükür
Ben de bir gün gecikmeyle çok silik hayalet çizgi ile öğrendim ilk sayfalarda var hatta atmıştım sizde adetinizden sonra test yapıp 5. Günde falan kan verin bence erken öğrenmek zor bir yol oluyor değerler düşük olduğu için takip gerektiypr kollar delik deşik oluyorSelam kızlar
Banada bakarmısınız birkaç gündür belirtilerim var ama birazda erken yaptım heralde testi adete 6 gün var. Hem ovulasyon testi yaptım hemde gebelik testi ovulasyon testi yumurtlamam geçmesine rağmen hala çift çizgi normal gebelik testinde de varla yok arasında bir çizgi var anlamadım yardımcı olurmusunuz
İnşallah kese görünüyor kalp atışı başlıyor ondan sonra da başka telaşlar olırOoyy maşallah bende cuma günü gidince görürüm inşallah keseyi
Çok haklısın canım çok zor arada kalmak burda zaten öyle her zaman kan veremiyorsun testlerle netleştirmeye çalışıyorum bende birkaç ay öncede bir kimyasal geçirdim döngümde bozuldu iyice bakalım artık ne çıkıcak sonuç.Ben de bir gün gecikmeyle çok silik hayalet çizgi ile öğrendim ilk sayfalarda var hatta atmıştım sizde adetinizden sonra test yapıp 5. Günde falan kan verin bence erken öğrenmek zor bir yol oluyor değerler düşük olduğu için takip gerektiypr kollar delik deşik oluyor
İnanılmaz heycanli anlar.. Kuzum bişey sorucam bide sana, kasik ağrısı geçmiyo Benim sende durum nasıl?İnşallah kese görünüyor kalp atışı başlıyor ondan sonra da başka telaşlar olır
İnşallah gönlünüze göre çıkar ben kimyasaldan sonra 3 ay bekledim çünkü zaten 1 buçuk ay anca kendine geliyorsun eğer yine öyle olursa belki biraz daha beklersiniz çok zor geliyor ama..Çok haklısın canım çok zor arada kalmak burda zaten öyle her zaman kan veremiyorsun testlerle netleştirmeye çalışıyorum bende birkaç ay öncede bir kimyasal geçirdim döngümde bozuldu iyice bakalım artık ne çıkıcak sonuç
Vallahi benim kasık ağrılarım çok çabuk geçti.. herkeste farklı ya bir ara bulantı oldu geçti arada bir regli ağrısı gibi oluyor sonra geçiyor hatta bugün hiç belirtisizim yani ama korkmamak lazım herkesin süreci çok farklı ( kendimi rahatlatayım)İnanılmaz heycanli anlar.. Kuzum bişey sorucam bide sana, kasik ağrısı geçmiyo Benim sende durum nasıl?
Bir de sarı akıntım oluyor, ama sağ tarafımda kasığım da ara ara hafif batma oluyor şimdi hissettim bak çok değişikİnanılmaz heycanli anlar.. Kuzum bişey sorucam bide sana, kasik ağrısı geçmiyo Benim sende durum nasıl?
Aynen benim 6 ay oldu ama hala tam düzene girmediİnşallah gönlünüze göre çıkar ben kimyasaldan sonra 3 ay bekledim çünkü zaten 1 buçuk ay anca kendine geliyorsun eğer yine öyle olursa belki biraz daha beklersiniz çok zor geliyor ama..
Benim de sarı akıntım var ve sol kasığımda batma geçmiyo normalmiş demekkiBir de sarı akıntım oluyor, ama sağ tarafımda kasığım da ara ara hafif batma oluyor şimdi hissettim bak çok değişik
Bugün doktorum kanama hariç herşey çok normal dediBenim de sarı akıntım var ve sol kasığımda batma geçmiyo normalmiş demekki