2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Allah razı olsun çok şükür göründü kesem karından baktı yine ama minnak kendini gösterdi

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bir şey merak ettim. Neden alttan baktırmadınız, alttan baktırınca sorun mu oluyor._

Benim muayenelerim genelde alttan oluyor. bir kürtaj bir de leep geçirdiğim için yapışıklık olma ihtimali adına bir an önce keseyi görmek istedik. Alttan bhcg 1668ken bakıp keseyi gördük.

Selamlar
Benim bir tanıdığım da 3 yıl denemişlerdi. sonra histereskopi yaptıktan hemen sonra gebe kaldı. inşallah sen de güzel haberleri alırsın :)

Selam kızlar
Banada bakarmısınız birkaç gündür belirtilerim var ama birazda erken yaptım heralde testi adete 6 gün var. Hem ovulasyon testi yaptım hemde gebelik testi ovulasyon testi yumurtlamam geçmesine rağmen hala çift çizgi normal gebelik testinde de varla yok arasında bir çizgi var anlamadım yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20230404_145922.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230404_145507.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Ben de bir gün gecikmeyle çok silik hayalet çizgi ile öğrendim ilk sayfalarda var hatta atmıştım sizde adetinizden sonra test yapıp 5. Günde falan kan verin bence erken öğrenmek zor bir yol oluyor değerler düşük olduğu için takip gerektiypr kollar delik deşik oluyor

Çok haklısın canım çok zor arada kalmak burda zaten öyle her zaman kan veremiyorsun testlerle netleştirmeye çalışıyorum bende birkaç ay öncede bir kimyasal geçirdim döngümde bozuldu iyice bakalım artık ne çıkıcak sonuç.

İnşallah gönlünüze göre çıkar ben kimyasaldan sonra 3 ay bekledim çünkü zaten 1 buçuk ay anca kendine geliyorsun eğer yine öyle olursa belki biraz daha beklersiniz çok zor geliyor ama..

İnanılmaz heycanli anlar.. Kuzum bişey sorucam bide sana, kasik ağrısı geçmiyo Benim sende durum nasıl?
Vallahi benim kasık ağrılarım çok çabuk geçti.. herkeste farklı ya bir ara bulantı oldu geçti arada bir regli ağrısı gibi oluyor sonra geçiyor hatta bugün hiç belirtisizim yani ama korkmamak lazım herkesin süreci çok farklı ( kendimi rahatlatayım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…