- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
-
- Konu Sahibi sunshine__
Canım gözün aydın minnak keseyi görmüşsün az kalsın kızını diyecektimEki Görüntüle 3225973 daha çok çok küçükmüş ama muhtemel kese bu dedi
Ayy inşaallah Allah söyletmiştir canım ben de kız istiyorumCanım gözün aydın minnak keseyi görmüşsün az kalsın kızını diyecektim
Benim sat 1 Mart, Salı günü randevum var bakalım kese gözükecek miHerkese günaydın.
Sat 2 mart. Beta takibi için yorumlarınız neler kızlar? Kese için pazartesi günü çağardı 4+5 te umarım görünür
Benim sat 1 Mart, Salı günü randevum var bakalım kese gözükecek mi
Geçen hafta Salı kan verdim 144,8 çıktı adetten bir gün önce öğrendim ben yani çarşamba adet olmam gerekiyordu. Bir daha kan istemedi sadece idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç yazdı Salı günü tekrar gel ultrasonla bakacağım dedi çünkü gözükmedi küçük olduğu için inşallah kese gözükür bakalımah hayırlı olsun. umarım inşaallah görürüz.
ben de pazartesi gideceğim.
beta artışı takip ettin mi nasıldı ?
Geçen hafta Salı kan verdim 144,8 çıktı adetten bir gün önce öğrendim ben yani çarşamba adet olmam gerekiyordu. Bir daha kan istemedi sadece idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç yazdı Salı günü tekrar gel ultrasonla bakacağım dedi çünkü gözükmedi küçük olduğu için inşallah kese gözükür bakalım
Aynen tam 7gün sonrainşallah. yani adetten bir hafta sonra 13. gün çağarmış oluyor
Allahım dilediğini en sağlıklı sıhatli salih Saliha evlat olarak verir inşallah canımAyy inşaallah Allah söyletmiştir canım ben de kız istiyorum
Aminn o ne güzel dua öyleAllahım dilediğini en sağlıklı sıhatli salih Saliha evlat olarak verir inşallah canım
İnsallah canımAy gözünüz aydın kızlarKese görmek için darısı başımıza. Ben yarın gideceğim vajinal ultrasonla bakacak muhtemelen. Lekelenmem devam ediyor. Salı günü 316 idi beta hcg. İlk günler yaşadığım sol kasık ağrısı gaz spazmıymış şu an daha rahatım Oğlumdaki gebelikte 13. Haftaya ksdar bazrn kırmızı bazen kahverengi akıntılarım olmuştu. İnş sağlıklı ve benimledir.
İnşallah kucağımiza sağ sağlam sağlıkla alırız canımAy gözünüz aydın kızlarKese görmek için darısı başımıza. Ben yarın gideceğim vajinal ultrasonla bakacak muhtemelen. Lekelenmem devam ediyor. Salı günü 316 idi beta hcg. İlk günler yaşadığım sol kasık ağrısı gaz spazmıymış şu an daha rahatım Oğlumdaki gebelikte 13. Haftaya ksdar bazrn kırmızı bazen kahverengi akıntılarım olmuştu. İnş sağlıklı ve benimledir.
Aminn o ne güzel dua öylecookk amin, hepimize inşallah canım
İnşallah güzel haberler ile gelirsin Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinAy gözünüz aydın kızlarKese görmek için darısı başımıza. Ben yarın gideceğim vajinal ultrasonla bakacak muhtemelen. Lekelenmem devam ediyor. Salı günü 316 idi beta hcg. İlk günler yaşadığım sol kasık ağrısı gaz spazmıymış şu an daha rahatım Oğlumdaki gebelikte 13. Haftaya ksdar bazrn kırmızı bazen kahverengi akıntılarım olmuştu. İnş sağlıklı ve benimledir.
Yani adetim 8. Günü şuan da 3. Gününde 122’diKızlar betam 5 günde 122 den 1128’e çıktı nasıl sizcedoktoruma attım yanıt bekliyorum
Çok iyi benceKızlar betam 5 günde 122 den 1128’e çıktı nasıl sizcedoktoruma attım yanıt bekliyorum
Çok çok güzel artmış değerin canım maşallahKızlar betam 5 günde 122 den 1128’e çıktı nasıl sizcedoktoruma attım yanıt bekliyorum
Amin inşallah salı günü gideceğimÇok iyi benceAllah keseyi görmeyi nasip etsin
Ay MaşallahÇok çok güzel artmış değerin canım maşallah