- Konu Sahibi sunshine__
- #83.341
Ay aynı hatta geçen düştü işte. Bı de ocakta yemek varken gelip dibine oturuyor al sana kavga.Çok oturmuyor. Masaya çıkmak istiyor. Dağıtmak istiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aynı hatta geçen düştü işte. Bı de ocakta yemek varken gelip dibine oturuyor al sana kavga.Çok oturmuyor. Masaya çıkmak istiyor. Dağıtmak istiyor.
Bizimle oturuyor, seviyor mama sandalyesini. Ama biz ne yersek ondan istemeye başladı. Aynı yemek olsa dahi bizim tabaklardan istiyor. Önüne boş bir kase ve kaşık veriyorum içine biraz yemek koyuyorum o onunla debelenirken yediriyorum. Eğer kendi yiyebileceği şeylerse bırakıyorum yesin diye sonra o yağlı yumurtalı eller saçlara gittikçe ya sabır çekiyorumKızlar akşam bebisler sizle masada mama sandalyesinde birlikte yemek yiyor mu ve ikinci sorum gün içinde yer içerken mama sandalyesine oturuyor mu yoksa direniyor mu
Ya inanmıyorum elleri saça götürme seninkinde de mi var bir de benim gözüme bakıp kıs kıs gülüp birden ellerini sıvıyor saçına. Benimki mamayı bırakmadıkça çünkü birden acikiyor ve o an mama sandalyesine oturacak yemek yiyecek sabrı olmuyor oturmuyor direk mama istiyorBizimle oturuyor, seviyor mama sandalyesini. Ama biz ne yersek ondan istemeye başladı. Aynı yemek olsa dahi bizim tabaklardan istiyor. Önüne boş bir kase ve kaşık veriyorum içine biraz yemek koyuyorum o onunla debelenirken yediriyorum. Eğer kendi yiyebileceği şeylerse bırakıyorum yesin diye sonra o yağlı yumurtalı eller saçlara gittikçe ya sabır çekiyorum![]()
Elleri saça götürme yüzünden nilin saçını 2 yaşında 0’a vurduk. Konu komşu tarafından linç edildik.Ya inanmıyorum elleri saça götürme seninkinde de mi var bir de benim gözüme bakıp kıs kıs gülüp birden ellerini sıvıyor saçına. Benimki mamayı bırakmadıkça çünkü birden acikiyor ve o an mama sandalyesine oturacak yemek yiyecek sabrı olmuyor oturmuyor direk mama istiyor
Ben ıslak mendille siliyorum ya bitlenmez inşallahElleri saça götürme yüzünden nilin saçını 2 yaşında 0’a vurduk. Konu komşu tarafından linç edildik.
Ya her gün de yıkayamıyorum saçında yumurta, yoğurt ve bilumum gıda ile gezdiği oluyor.Ben ıslak mendille siliyorum ya bitlenmez inşallahlinç bizim işimiz
![]()
Devlet kurumu derken ben öğretmenim devlette.Kızlar selam aranızda devlet kurumunda çalışan var mı ? Özelden birşey sormak istiyorum
Ben memurum canım ama ücretsiz izindeyimKızlar selam aranızda devlet kurumunda çalışan var mı ? Özelden birşey sormak istiyorum
Ben de ücretsiz izindeyim. Şu yarım gün çalışma olayını araştırıyorum da bilgin var mı ya da etrafında bu hakkı kullanan biri ?Ben memurum canım ama ücretsiz izindeyim
Gelecek diyorlar canım ben de bekliyorum yazı gelir sanırım bununla ilgili. Müdürlüğe sorarım ben de bir kaç ay sonraBen de ücretsiz izindeyim. Şu yarım gün çalışma olayını araştırıyorum da bilgin var mı ya da etrafında bu hakkı kullanan biri ?
Birşey öğrenirsen bana da yazar mısın canımGelecek diyorlar canım ben de bekliyorum yazı gelir sanırım bununla ilgili. Müdürlüğe sorarım ben de bir kaç ay sonra
Tabiki. Senin izin ne zaman bitiyorBirşey öğrenirsen bana da yazar mısın canım
2026 nisanda iş başı benim 1 yılım var. Senin ne zaman bitiyor ?Tabiki. Senin izin ne zaman bitiyor
Şubat benim de canım2026 nisanda iş başı benim 1 yılım var. Senin ne zaman bitiyor ?
Ondan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki,kreşe mi vericeksin?Şubat benim de canım![]()
Belli değil canım kvalide işten ayrılırsa o bakar. En son ihtimal kreş. Sen napıcaksınOndan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki,kreşe mi vericeksin?
Kreş düşünüyorum ben de canımBelli değil canım kvalide işten ayrılırsa o bakar. En son ihtimal kreş. Sen napıcaksın
Benim işyeri de net değil yerim değişebilir o yüzden kim bakabilir, kreş olursa işe mi yakın olur eve mi.. Belirsiz inşallah o zamana kadar netleşir. Hepsi yerlerinde rahat olsun inşallah yavrularKreş düşünüyorum ben de canım
Amin inşallah herşeyin hayırlısı olsunBenim işyeri de net değil yerim değişebilir o yüzden kim bakabilir, kreş olursa işe mi yakın olur eve mi.. Belirsiz inşallah o zamana kadar netleşir. Hepsi yerlerinde rahat olsun inşallah yavrular![]()