2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Herkese günaydın.
Sat 2 mart. Beta takibi için yorumlarınız neler kızlar? Kese için pazartesi günü çağardı 4+5 te umarım görünür

Eklentiler

• 8C687E13-C0A5-47B9-9329-2532E2D74744.png
    8C687E13-C0A5-47B9-9329-2532E2D74744.png
    110,9 KB · Görüntüleme: 99
Herkese günaydın.
Sat 2 mart. Beta takibi için yorumlarınız neler kızlar? Kese için pazartesi günü çağardı 4+5 te umarım görünür
Günaydın canım farklı yerlerde kan vermene rağmen bence artış gayet iyi bence ben de şu an 4+5 ya da 4+6 yım doktora gidiyoruz inşallah keseyi görebiliriz 😍

Erken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an😬

Erken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an😬
Gece yatarsanız sahura kalktığınız idrarla yapın isterseniz. Ne kadar var regli olmanıza

Gece yatarsanız sahura kalktığınız idrarla yapın isterseniz. Ne kadar var regli olmanıza
Reglime baya var aslında ama erken yumurtladım bu ay. Pazartesi salı 14 gün doluyor. Ondan dayanmayıp yapacaktım. Senin dediğin gibi yapayım yoksa başka türlü olmayacak galiba. Dayanamadım çünkü tuvalete gittim. Bugün deneyecektim ama:))

Ay devlette alttan mi bakiyorlar 😲
Diger cocuklarimi tıp merkeznde yapmistim hic buyuk hastanelere gitmedim
Ayy canim insaAllah kabul olur eşinin iş başvurusu istedigin yerde en guzel sekilde yaparsin dogumunu 😍😍
Canım devlette alttan bakıyolardan ziyade haftan az beta düşükse keseyi ancak doktorlar vajinal ultrason ile görebilir

Merhaba ben de bugün kan verdim beta 464 cikti, insallah aralikta yavrumu kucagima alicam. Henüz keseyi görmeye gidemedim, kese netleşsin, doğum tarihi tahminini yazacağım. Hepimize hayirli olsun 🙏🏻❤️
Merhaba beta hcg değeriniz arttı mı acaba bende 3-4 haftalıkken gitmiştim sanırım adetimden 3 gün geçikmişti sadece beta hcg 319,8 çıkmıştı yarın tekrar kontrole gidicemde yükselmişmi diye hepimiz için hayırlısı olur inşallah ❤️

İnan 5 dk idrarla yaptım bence alakası yok ya varsa hertürlü idrara geçiyor hormon rast gele yapın

X