2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
7. Haftaya girdim bugün. Adet olcak gibi ağrım var iki gündür. Normalde adet döneminde değilim şu an. Bu ağrı hep devam edecek mi. Bende de şu anlık sadede mide yanması ve yorgunluk var başka bi şey yok. Geçen hafta keseyi gördük bayramdan sonra da inşallah bebeği görmeye gidicez 🙏
Evet canım bu ağrılar devam edecek ❤️

Benim bugün sat a göre 5+1; 8 nisanda 22,83 ile öğrendim sonra 94 kusur olmuştu 10 Nisan'da. doktor 17 sinde kontrole gel dedi. Yani bugün gideceğim ama hiçbir şey hissetmiyorum normaldir umarım herşey. Bugün kese görünür değil mi.Hem heyecanlı hem tedirginim
Hiçbirsey hissetmemen normal bence görünür kese tatlım ne zaman randevu ❤️

4+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozuldu :KK43: Progestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?
Hayatım ama 4+4 karından görmek için erken bir tarih beşinci hafta ve sonrası görme şansı artıyor.
Endişe edecek Hiçbirsey yok bence ❤️
Ultrason da iç alanda kanama gördü mü senin?
Yada sağlık geçmişinde düşükler mi yaşadın?
Tedbir amaçlı olabilir ❤️

Kızlar tekrar merhaba herkese teşekkür ederim mesajımı görüp cevaplamışsınız Allah razı olsun. Sanırım dediğiniz gibi hormonlardan fazla ince düşünüp alınganlık yaptım. Mesajlarınızı okumaya devam ettim çok güzel süreçler hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ama benim içimde cumadan beri kötü bir his var Allah korusun ama sanki kalp atışını bir daha duyamayacakmışım gibi geliyo kalbim sıkışıyo normalde geçen hafta gitmiştim dr a ama dayanamadım bugün için de randevu aldım 15:30 a hem heyecanlı hem isteksizim korkuyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden
Hormonal değişimler tatlım hepsi zamanla geçecek telaş yapma ama çok istiyorsan git tabi ❤️

Kızlar mide bulantınız var mı oruç tutuyor musunuz ? Dünden beri mide bulantısı başladı oruçtan mı bebişten mi bilmiyorum ama eşim orucu bırakmam gerektiğini söylüyor. Doktorum da tutabilirsiniz demişti

Hayatım ama 4+4 karından görmek için erken bir tarih beşinci hafta ve sonrası görme şansı artıyor.
Endişe edecek Hiçbirsey yok bence ❤️
Ultrason da iç alanda kanama gördü mü senin?
Yada sağlık geçmişinde düşükler mi yaşadın?
Tedbir amaçlı olabilir ❤️
Muayeneden önce kan değerime bakıp görürüz şimdi keseyi deyince bende de beklenti oldu. Bu yüzden moralim daha çok bozuldu. Kanam alanı yok. Daha önce düşüklerim oldu. Birinde kalbi durdu. Sanırım tedbir amaçlı. Biraz gerginim kayıplardan dolayı endişem çok yüksek. Teşekkür ederim🌸 Umarım bu kez sağlıkla ilerler süreç 🙏🏻

Kızlar mide bulantınız var mı oruç tutuyor musunuz ? Dünden beri mide bulantısı başladı oruçtan mı bebişten mi bilmiyorum ama eşim orucu bırakmam gerektiğini söylüyor. Doktorum da tutabilirsiniz demişti
Ben tutmuyorum tutarsam kötü oluyorum dün bende kötüydüm bugün çok şükür iyiyim

Muayeneden önce kan değerime bakıp görürüz şimdi keseyi deyince bende de beklenti oldu. Bu yüzden moralim daha çok bozuldu. Kanam alanı yok. Daha önce düşüklerim oldu. Birinde kalbi durdu. Sanırım tedbir amaçlı. Biraz gerginim kayıplardan dolayı endişem çok yüksek. Teşekkür ederim🌸 Umarım bu kez sağlıkla ilerler süreç 🙏🏻
Makine den makineye değişiyor tatlım endişe etme ❤️

Canım allah sabır versin kayıpların için çok zor bi süreç biliyorum bebeğinin kalbi durduğunda sen bir şey hissetmiş miydin kontrolde mi anlaşıldı şu an ben de bu düşünceyi atamıyorum aklımdan

X