- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.961
Deme deme bunu bilmemeliyimHahahah ay iyi güldümBide benden güzel bi tavsiye daha olsun frutti extra mandalinalı iç bak ondaki o asit beni can evimden vuruyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme deme bunu bilmemeliyimHahahah ay iyi güldümBide benden güzel bi tavsiye daha olsun frutti extra mandalinalı iç bak ondaki o asit beni can evimden vuruyor
![]()
Kız zaten bı pazartesi boş geçtik adetten berliKız bi de maşallah çok değerlendirmişsiniz. Hiç dinlenmedeniçeride karnaval vardır zaten. Elbet biriyle denk gelir yumurtan içerde
Ayyy tuhh gece on bir demişti ama bugun akşam beş de oldu zafen içerde vardır inşallah tutarBence çatlamış yumurtan![]()
E hamileliği öğrenince bırakıcaz zaten az vaktimiz kaldı hemen deneDeme deme bunu bilmemeliyim![]()
kızlar eğer çatladı mı diye kontrole gitmiyorsanız 36 saate takılı kalmayın iğneden 3 gün sonra gittim ben çatlamamıştı ki muhtemel benimki iğneden 5 gün sonra falan çatlıyor iyiden sonra 1 hafta uzatın ilişkiyi benceKız sen dün 11 de oldun iğneyi değil mi? genelde 36 saat sonra çatlıyor yumurta eli kulağındaaaaPkolu_anneadayi
Dediğim gibi o zaman benim rızam yok de. İleride ne olacağı belli değil bu işlerde. Kayın pederin pintiymiş demekki.Yav sacma sapan işler valla bıktım ya,ayrılık sebebı bılıyomusun bunlar,buyukler ne kadar dusuncesız benım kp rın 5,6 tane evı var zaten versın diğerlerınede ozaman hıc boyle sorunlar cıkmazdı.sımdı sacma salak mılletı bırbırıne dusuruyolar ya.canım cok sıkıldı ama.ben elımde avcımda ve varsa onlara hıbe etcem ama onlar hoplarlarmıs bak bak bak
Paketi kaliteli olan daha sağlıklıdırVardır elbet ama hangisi sağlıklı onu nerden bilicem![]()
Kp üstüne olacaksa 600 bin noooo, cık, olmaz, verme verme kuzum. Başka ev olsun. 600binin de cebine kalsınKızlar sıze bısey sormam lazım.sımdı bızım oturdugumuz ev kp rın.3.000.000 edıyo burası,bu evı satıp sıfır bı eve gecmek ıstıyoruz ama istedıgımız ev ıcın 600 bın tl acık kalıyor(bende mevcut o para altınım var)esım dıyokı mecburen yenı alınan ev babamın uzerıne olcak herkes hoplar yoksa kardeslerım fln dedı,bende sınırlendım benım aklıma bıle gelmemıstı bu,onlar hopluyo ama ben 600 bın tl mı verıyorum tamamen onların bolusecegı bıseye.saçma sapan işler anlıcagınız.sınırlendım ya evıde cıkardık satılıga nasıl olcak bılmıyorum.bana bı akıl verın @melegim canmelisaa93 @fnd_50 A Afratafrac ve dıger bebısler
Canisi zaten ben hiç boş gecmicem bu aykızlar eğer çatladı mı diye kontrole gitmiyorsanız 36 saate takılı kalmayın iğneden 3 gün sonra gittim ben çatlamamıştı ki muhtemel benimki iğneden 5 gün sonra falan çatlıyor iyiden sonra 1 hafta uzatın ilişkiyi bence
Dur yarın markete çıkınca ben resim atayım burayaPaketi kaliteli olan daha sağlıklıdırüzerinde de protein mrotein yazıyorsa kesin sağlıklıdır
![]()
İnşAllah arka arkaya alacağız bu ay gebelik haberlerimiziAhhh insallah Allahım insallah bu ay Farklı bir umut var hem kendim için hem sizler için senle bat tarihlerımız yakın![]()
Sende bunu bile bile gittin mi kız kaynanacığınaDün gece bugün öğlen değerlendirdim şimdi de onbir de dedi doktor da kaynanam gildeyim nasıl yapcam bilmem![]()
Bir kere senin elinde ne kadar altın olduğunu eşin ailesine niye söylüyo. Niye herkes sana güveniyo. Ay çok utanç verici. Böyle şeyler karı koca arasındadır.Tamam kuzucum bencede oyle ama işte nerden bu kafaya gırmıs eşim anlayamadım gercekten.ıyıcede sınırlerım bozuldu.işte ben nıye cocuk yapayımkı bu kafalara.ıyıkıde olmamıs dıyorum bazen
Kocayı kacraym gece nbyomSende bunu bile bile gittin mi kız kaynanacığınaona göre ayar çek erken kalkın
Amin amin çok amin kuzuuumİnşAllah arka arkaya alacağız bu ay gebelik haberlerimizi![]()
Beklerim diyorsan hodri meydanO zaman ben hiç test işlerine bulaşmayım dimi kuzucum bat bekleyim en iyisi dimi![]()
hadi bakalım bende 8inde vuruldum iğneyi 15 ine kadar boş geçmeden yapabildim eşim çok yoğun adamı daha fazla bunaltmamak için saldımCanisi zaten ben hiç boş gecmicem bu ay![]()
İnşAllah beneğim siz yinede birkaç gün daha değerlendirinAyyy tuhh gece on bir demişti ama bugun akşam beş de oldu zafen içerde vardır inşallah tutar
+1Kp üstüne olacaksa 600 bin noooo, cık, olmaz, verme verme kuzum. Başka ev olsun. 600binin de cebine kalsın
Canımsın benim oğlan arsız bu ara hep kucağımda zıplıyorİnşAllah beneğim siz yinede birkaç gün daha değerlendirinHem zaten kesin çatladı diyemem tahmin sadece
Doğrudur canisi inşallah bebiş seninledir bakalım bebde ne kadar dayancazzzhadi bakalım bende 8inde vuruldum iğneyi 15 ine kadar boş geçmeden yapabildim eşim çok yoğun adamı daha fazla bunaltmamak için saldım