- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.781
Benim eşim çok geç geliyor bence bu da zor bir durum, yani herkes erken gelmesinden şikayetçi olur ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Çubuk gibi olanlar varmış bulabilirsem ondan bakacağımAdetin 15. Günü çatladı canım 36.1 den 36.4 e yükseldi
Ahahahaha. Az daha geçsin deBen sana çatlıııcan akşam demiştiiimm koş atla adamın üstüne çabuk zaten hevesliydi bugün![]()
Evet öyle oluyor maalesef. O yüzden erkeğe çok belli etmeden yumurtlama haftası biraz onların gönlünü hoş tutmak gerekiyor. Bizi istemeleri lazım ki olsun.
Benimki de bazen eve geç geliyo ama o an belki masaj falan yaparsın, rahatlatabilirsin belkim.Benim eşim çok geç geliyor bence bu da zor bir durum, yani herkes erken gelmesinden şikayetçi olur ya![]()
Evet bikac gün ara verip öyle o haftaya girene kadar biraz özlensinEvet öyle oluyor maalesef. O yüzden erkeğe çok belli etmeden yumurtlama haftası biraz onların gönlünü hoş tutmak gerekiyor. Bizi istemeleri lazım ki olsun.
Sperm ortalama beş gün yaşıyor ama yumurta bir gün. Onun için yumurtlama öncesini değerlendirmek önemli. Yumurtladıktan sonra şans düşüyor. Bir de ovulasyon testinde pik görüldükten sonra 36-72 saat arası yumurtlayacaksın demek oluyor. Ona göre değerlendirmek gerekiyor. Önünü sonunu değerlendir canım sen kısacaCatlamadan önce iliski olmasi lazım değil mi birde bende hissediyorum ağrısını yumurtladigimda A Afratafrac![]()
Çok şükür iki gündür yatıyorum Şuan yok gibiBende de vardı kanama alanı progestan verdi kullandım evi bile süpürmeyeceksin dedi ağır kaldırma falan dedi doktor bir ayda yok oldu kanama sizin de öyle olur inşallah dinlenin bol bol.![]()
Ben bu uygulayı kullanmadığım için renkleri çok başka yorumlamış canım. Evet ayın 10unda yumurtluyorsun görünüyor. Doğru gösteriyor. 5 Ağustos da ideal. Ama iki hafta gün aşırı değerlendirmekte faayda var canım. Son hafta artık biraz gevşiyoruz, molalar veriyoruz.edahandro Son adetim 27 temmuz. Doğurgan olduğum haftayi 5 Ağustos da başlatıyor uygulama. Sence
Sabahları değerlendirebilirseniz canım o da iyi olur. Sabahları erkekler dinlenmiş olduklarından sperm kalitesi daha iyi olabiliyormuşBenim eşim çok geç geliyor bence bu da zor bir durum, yani herkes erken gelmesinden şikayetçi olur ya![]()
Ayıptır sorması kız olsun diye mi tek ilişki yaptınÖncelikle hayirlisi ve sagliklisini dilemekle birlikte 2 oğlum var Allaha çok şükür.Bir de kızım olmasını istiyorum Allahtan.İsmi de büyük ihtimal Zeynep olacak.Yanina da mutlaka ek bir isim.Oglus olursa eşim belirleyecek ismini.
![]()
Sperm ortalama beş gün yaşıyor ama yumurta bir gün. Onun için yumurtlama öncesini değerlendirmek önemli. Yumurtladıktan sonra şans düşüyor. Bir de ovulasyon testinde pik görüldükten sonra 36-72 saat arası yumurtlayacaksın demek oluyor. Ona göre değerlendirmek gerekiyor. Önünü sonunu değerlendir canım sen kısacahatta bir rivayete göre adetin son günü hafif lekelenme varken bile yapmakta fayda var diyen jinekologlar var.
Ya kızlar buna bende katılıyorum bizimkide diyor ki böyle samimi gelmiyorEvet öyle oluyor maalesef. O yüzden erkeğe çok belli etmeden yumurtlama haftası biraz onların gönlünü hoş tutmak gerekiyor. Bizi istemeleri lazım ki olsun.
Bende cumartesi sabah yapcam. Bende qarip bi sekilde adete 12 gün kala fln regl agrisi basladı bu gün bi biıçak saplantisi agrim oldu o kadar.regl olcam gibi hiss ediyom. Yumoşlar sıkılıo gibi gibi. Ama bunları hamişlik velirtisinden daha çok regl gibiAA evet Seninki de 9 ağustosmuş kuzum. Gel bizim gruba katıl @Linakiz @Alonya03 "cumartesiye kadar test yapmamaya çalışanlar" grubuinşallah pozitifleri görelim bu ay... Sen de belirtiye dair birşey var mı canım? Gruptaki iki arkadaşım bana göre hamiş, birinin @Alonya03 beli kopuyor, diğerinin @Linakiz lekelenmesi oldu. Yooo hiç kıskanmıyorum bu belirtileri yoooo
oy maşallah herkese
![]()
Bak grubumuzda bir belirtili dahaBende cumartesi sabah yapcam. Bende qarip bi sekilde adete 12 gün kala fln regl agrisi basladı bu gün bi biıçak saplantisi agrim oldu o kadar.regl olcam gibi hiss ediyom. Yumoşlar sıkılıo gibi gibi. Ama bunları hamişlik velirtisinden daha çok regl gibi
Bi de güneşBen Nil ismini seviom
Ya inşAllah. Sen deeeBak grubumuzda bir belirtili dahacanım zaten hamişlik ve regl belirtileri çok benzermiş inşallah sen de hamile çıkacaksın cumartesi
![]()