- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.761
Yaa bebiş mi geliyor yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bebiş mi geliyor yoksa
Bu ovulasyon testi bebeğim. 2 gündür pikti daha yeni çatladıYaa bebiş mi geliyor yoksa![]()
Aaa çatlamış. Hadi kolay gelsin
Bebeğim ovulasyon testi bu. 2 gündür pikti. Biraz ağrım oldu gidip yaptım çatlamışHayırlı olsun hamilesin![]()
İnşallah bu ay hamile kalırsınBebeğim ovulasyon testi bu. 2 gündür pikti. Biraz ağrım oldu gidip yaptım çatlamış![]()
Diye diye bir günlük hamile ettik seniBebeğim ovulasyon testi bu. 2 gündür pikti. Biraz ağrım oldu gidip yaptım çatlamış![]()
13-28 arası bir boş bir dolu değerlendirmelisin canımEki Görüntüle 3281951 Sizce ben yoğunluk olarak, Yumurtlama haftasını mi değerlendirmeliyim? Kalpler iliskileriyi ki varsinz ki size soruyorum
Bi de yumurtlamayı 24den itibaren mi gösteriyor? Bence o yanlış. 18i itibari ile yumurtlayacaksın muhtemelen. Adet olmaya 14 gün kala ortalama yumurtlanıyor canım. En güzeli ovuslayon testi. Bak ben adetin 7. Günü de yumurtladım başka bir ay 14. Günü de yumurtladım. Adetlerin düzenli bile olsa günleri değişebiliyor. Uygulamaya çok güvenmeEki Görüntüle 3281951 Sizce ben yoğunluk olarak, Yumurtlama haftasını mi değerlendirmeliyim? Kalpler iliskileriyi ki varsinz ki size soruyorum
Teşekkür ederim canım13-28 arası bir boş bir dolu değerlendirmelisin canım
Canım aslında asıl önemli olan çatlama günü. O yüzden pik görünce pik gününden itibaren değerlendirmeye başlamak gerekiyor.Catlamadan önce iliski olmasi lazım değil mi birde bende hissediyorum ağrısını yumurtladigimda A Afratafrac![]()
Bi de yumurtlamayı 24den itibaren mi gösteriyor? Bence o yanlış. 18i itibari ile yumurtlayacaksın muhtemelen. Adet olmaya 14 gün kala ortalama yumurtlanıyor canım. En güzeli ovuslayon testi. Bak ben adetin 7. Günü de yumurtladım başka bir ay 14. Günü de yumurtladım. Adetlerin düzenli bile olsa günleri değişebiliyor. Uygulamaya çok güvenme
Ovulasyon testi yapmıyorsan 1 dolu 1 boş gitmek mantıklı yumurtlama haftasındaEki Görüntüle 3281951 Sizce ben yoğunluk olarak, Yumurtlama haftasını mi değerlendirmeliyim? Kalpler iliskileriyi ki varsinz ki size soruyorum
Ben sana çatlıııcan akşam demiştiiimm koş atla adamın üstüne çabuk zaten hevesliydi bugün
Ay bazen ödev gibi geliyorOvulasyon testi yapmıyorsan 1 dolu 1 boş gitmek mantıklı yumurtlama haftasında